RE: خودم و اعتقاداتم رو گم کردم
من توصیه میکنم روی بیارید به فلسفه عبادات مذهبی....یعنی هدف از نماز خوندن چیه؟
یه سخنرانی هست از دکتر فرهنگ خیلی زیبا فلسفه نماز رو توضیح میده...دانلودش کنید و گوش بدید.اون زمانه که از نماز خوندن لذت میبرید.
توی نت سرچ کنید پیداش میکنید(البته نمیدونم حق کپی رایت داره یا نه...که اگر هم داشت ارزشش رو داره که بخریدش)
دو تا مساله وجود داره:
1) به اون چیزی که میگین اعتقاد دارید عملا اعتقاد ندارین . چون اعتقاد به عمل هست نه به حرف . مثال : من اعتقاد دارم دروغ بده صدمات فردی و اجتماعی کوتاه مدت و بلند مدت داره ولی نمی تونم دروغ نگم بعضی جاها باعث میشه کارم سریع تر پیش بره و ... خیلی عامیانه بگم اسم این طرز فکر من اعتقاد نیست کشکه . عالم بی عمل به چه ماند به زنبور بی عسل.
2) شما اعتقاد دارین و تمایل هم به عملی کردن اعتقاداتتون دارید ولی جرات و شهامت لازم رو ندارین. این میشه مساله روانشناسی و شخصیتی
تشخیص این دو تا مساله با خودتونه و اینکه کدوم راه درسته حجاب داشتن و نداشتن و نماز خوندن یا نخوندن ... باز با خودتونه.
به نظرم اگه نتیجه کاوشاتون این شد که مساله تون 2 هست می تونید از اینجا کمک بگیرید.
:72::72:
سلام فاِزه جونم
من فقط پست خودتو خوندم عزیزم اول تبریک برای اینکه موفق شدی و آقا محسنتون نمازشو میخونه (مطمِن باش تو زندگیت اثرشو میبینی)
ولی یه ااخطار : اگه شوهرت ببینه شما خودت کم کاری میکنی شاید ایشون هم برگرده سر خونه اول خدای نکرده
دوست عزیزم مطمنم شما الان هم ایمان درست داری ولی نازم نذار وسوسه روت اثر بزاره و دلت بگی اصل دله و ظاهر اهمیتی نداره ظاهرتو مطابق دینت حفظ کن اونجوری دیگه نگران حرف مردم هم نباش چادر حجاب برتره ولی واجب نیست پس یه مانتوی راحت با چادر فرقی نداره از نظر اسلام ولی از نظر مردم چرا ...
الان وقت خوبیه که سنسوراتو حساس کنی روی این مثال چون ذهنت هم درگیره
موفق باشی و شاد شاد شاااااااد
سلام
اول از همه بهتون تبریک میگم که شوهرت نماز خون و روزه گیر شده
اما در مورد اعتقادات من نظرم این هست(با توجه به اینکه نوشتین مشکلتون اعتقاداتون نیست) که اگه ما به چیزی واقعا اعتقاد داریم باید تو رفتار و عملکردمون بروز بده و خودشو نشون بده و نه فقط در حرف.ببین من اینجا اصلا منظورم صرف چادر نیست.منظورم این هست که شما اگه طبق گفته خودتون در اعتقاداتون و دینتون به نتیجه رسیدی خوب طبق همون دین و قران عمل کنین که نوشته نماز باید خونده بشه که اگه نشه از دلایل ورود به جهنم هست .و باید حجاب تا چه حدی رعایت بشه یعنی همه چیز مشخص شده و دیگه نمیشه سلیقه ای عمل کرد که نه من مثلا فکر میکنم که حالا در این جمع اگه حجاب نداشته باشم اشکالی نداره و تو یه جمع دیگه بنا به فرهنگشون حتما باید حجاب داشته باشم این میشه طبق سلیقه عمل کردن و نه طبق دین خدا ...چون دین یه سری چیزها رو صریح و روشن مشخص کرده که اگه اعتقاد داشته باشیم باید بهش عمل کنیم
به نظر من هم شما پوششی و رفتاری رو با توجه به باور و اعتقادات و دین پیدا کنین و نه طبق سلیقه این و اون و بعد در اون مورد ثبات داشته باشین.اره به نظره منم بهتره ادم با ثبات باشه
بهار شادی عزیز از شما خواهش میکنم اگه پست من رو دیدین حتما اون مطالب و شخصی رو که بهش اشاره کردین بهم معرفی کنین ...اگه اینجا هم نمیخواین اگه تونستین خصوصی بهم بگین..فکر میکنم بهشون احتیاج دارم
دوست محترم اینقدر به خودتون سخت نگیرید. به عقیده و ایمان و رفتار خودتون احترام بذارین و هر رفتاری که فکر میکنین معقوله انجام بدین. اگر تصور میکنین رقتارتون معقول و متناسب با عرف و ارزشهای اجتماعی ماست ، سعی نکنین به خاطر قضاوت اطرافیان تغییرش بدین. ما هرگز نمیتونیم و نباید تلاش کنیم همه رو راضی نگه داریم.
سلام سلام
ببخشید یه چند روزی نبودم و دسترسی به نت نداشتم
yekidota عزیز ممنون درمورد کاهلی در نماز حتما کمک بزرگی میکنه منون عزیزم
single جونم سلام گلم ممنون در مورد محسن حقیقاتا راست میگی به این مسئله هم فکر کردم و همه سعیمو میکنم نزارم دوباره برگرده به قبل اونم با دیدن سهل انگاری من
sara sadat , samanis عزیز ممنون از پاسختون
یه مسئله های رو واستون باز کنم:
وقتی اومدن خواستگاری مادرشوهرم گفت با توجه به عقاید محسن خوشحالم که با یه خونواده با اعتقادات قوی وصلت میکنیم و...از طرفی من به محسن گفته بودم چادر رو به عنوان حجاب قبول ندارم
در حال حاضر اگر میگم اعتقادم محکمه یعنی حجابم کامله اگر چادر هم ندارم یک تار مومو بیرون نمیزارم.پس مسئله بی حجابی و جهنم نیست مسئله چادره!!!!