RE: همه شخصیت منو خورد میکنن
این تاپیکو بخون
http://www.hamdardi.net/thread-24522.html
پست6 که فرشته نوشته
من بین این همه ادما فقط یه گل دارم که تو خونه ازش عشق میگیرم
http://www.hamdardi.net/thread-24575-post-228175.html#pid228175
اینم بخون.
در مورد اینکه منتطری کسی بیاد کمکت کنه نجاتت بده و اینا. منم یه وقتی یه انتظارایی شبیه این داشتم البته متفاوت. خیلی طول کشید تا فهمیدم تنها کسی که باید ادم بهش تکیه کنه خودشه. تو باید خودتو تقویت کنی. انقدر قوی که احتیاج به کمک و پناه کسی نداشته باشی. ادمای موفق اینطورین.
موفق باشی.
مینوش جون مرسی کمکم کردن این پستا :72:تنهایی رو چجوری میشه پر کرد
گلم دقیقا این تنهایی که می گی یعنی چی؟ می تونی مثال بزنی یا حستو توضیح بدی؟ حس تنهایی رو توی موقعیت مثال بزنی یا شرح بدی. اخه تنهایی خیلی انواع مختلف داره. اگه بفهمم دقیقا چیه این تنهاییت هر چی بتونم بگم می گم. :72::72:
hichkas.a گرامی سلام
دوستان توضیحات کاملی دادند و من چون تو تاپیکهای قبلی شما بودم صحبتهای دوستان رو خلاصه و جمعبندی می کنم:
1-چهار میخه رابطه را تمام کنید!:305: شما دو،سه تاشو زدی اما هنوز یکی دو تاش مونده.چهار میخه میدونی یعنی چی؟یعنی هیچ چیزی نباید اطرافت باشه که تورو یاد اون بندازه!زنگ، اس ام اس تعطیل!حتی جاهایی که با اون رفتی نرو!حرفایی که بهت زده و کینه هایی که به دل گرفتی رو بنویس و بعد پاره کن بریز دور.
دوست چندین ساله ای رو دارم که با وجود اینکه ازدواج کرده اما یه صندوقچه از خاطرات و یادگاریها و هدایای عشق قبلیش توشه و هنوز نگهش داشته و هر بار منو میبینه از اون میگه و آه میکشه.منم میگم دندت کش بیاد:311:تا موقعی که خودت نخوای نمی تونی فراموشش کنی!
2-بازسازی خودت
3-از خدا کمک بخواه مطمئن باش جواب میده!تو این فکرم اگر 1% از این همه عشق و محبتی که به پسره داشتی به خدای بالای سرت داشتی الان چی بهت میداد؟کجا رو بهت میداد؟؟؟اون عشقه خواهرم!اون نه تحقیرت میکنه،نه تو چشمت میزنه!نه منتی میذاره!
تازه!!!!!
هر بارم بری سراغش نمیگه:
دختره شما مزاحمه من ازش خوشم نمیاد من خودم دوس دختر داشتم عاشقش بودم ترکم کرد من بعد 5 سال هنوز عکساشو دارم
یا:
اونم گفت شوهرش بدید و... به من گفت غلط کردی دختره مزاحم عوضی به من زنگ نزن
میگه:
خوش اومدی:72:
ینی یکی باشه که همیشه کنارم باشه بتونم بهش تکیه کنم مواظبم باشه حرفایی که تو دلم مونده براش بگم محکم بغلم کنه بگه نترس من مواظبتم .:302: من از زندگی میترسم از اینده میترسم
Amiran lمرسی . من اگه خدارو نداشتم الان نابود شده بودم خیلی دوسش دارم
من این احساسارو داشتم... خیلی سخت تونستم یاد بگیرم که اشتباه می کردم... سعیمو می کنم که تو زودتر و ساده تر یاد بگیری
گلم اون وبلاگ مدیتیشنو که بهت لینکشو داده بودم شروع به خوندن کن. درس به درس. تمریناشو هم انجام بده. اینطوری می فهمی اون ترس و این تنهایی ریشه اش چیه. می تونی یه چیزایی از خودت بفهمی که قبلا نمی دونستی.
اگه مثل قدیمای من زیاد گریه می کنی و فکر می کنی خدا می بینه و درکت می کنه و الان یا خودش یه کاری واست می کنه یا یه نفرو می فرسته واست یه کاری بکنه و عادله اینا همینجا متوقفش کن. تجربه ی من می گه هیچ کسی هیچ کسی هیچ کسی به جز خود ادم به داد ادم نمی رسه. معطل هیچکس نمون. حتی خدا. هر کاری که باید بکنی به وقتش انجام بده. سعیتو بکن سر موقع و زمان خودش هر وظیفه ای که داری رو خوب انجام بدی. و به اینده فکر نکن. اگه سر موقع خودش همه ی تمرکز و تلاشتو با امید بذاری روی اون کار (مثلا الان واسه تو می شه درس خوندن) مطمن باش که نتیجه می گیری. بعد دونه دونه ی کارارو که سر موقع خودش درست انجام بدی این دونه دونه کارا کنار هم قرار می گیرن به مرور زمان و برات می شن پشتوانه. مثلا درس می خونی و قبول می شی. بعد درس می خونی و معدلت خوب می شه و مقاله هم می دی و با استادات هم چاق سلامتی داری بعدش با توصیه نامه که بهت می دن و مقاله ات و البته طی دوره ارشد زبان خوندن و بعدش هم امتحان زبان دادن می تونی یه رزومه ی خوب داشته باشی واسه ادامه تحصیل برای یه کشور خوب بورس کامل بگیری که نیازی به پول خونوادت هم نباشه و بعد از اینجا بری. بعدم یا می مونی تو اون کشور یا برمی گردی و اعتباری داری و احتمالا بتونی حداقل استاد دانشگاه بشی یا بری توی حرفه ی خودت کار کنی. یعنی دونه دونه پله پله کاراتو درست و کامل انجام می دی و نتیجه می گیری. بعد طی زمان این کارهای کامل خودشون برات می شن اون امنیت.
اما کاری که من کردم. گریه و بی تابی. بعدم به اندازه ی کافی وقت برای معدلم نذاشتم چون اونوقتا مهم نبود خیلی. بعدم همیشه ترسیدم. از اینده از بی پولی از بی کسی و از خیلی چیزای دیگه بعدم همش فکر کردم خدا هست. عدل هست و این چیزا بعدم ..... اما تنها چیزی که همیشه بود فقط خود من بودم. من تنها کسی بودم که باید روش حساب باز می کردم. باید برای خودم تلاش می کردم و سرمایه گذاری روی زندگی خودم می کردم. اونوقت بی شک نتیجه می گرفتم. می تونستم امنیت مالی داشته باشم و بعد هم امنیت فکری.
قطعه گمشده
بخونش.
و بدون قرار نیست بقیه بیان خلاء های زندگی ما رو پر کنن..حتی همسر یعنی همسفر زندگی.
قرار نیست تو کمبودهای مادرتو جبران کنی و اون پسر کمبودهای تو رو...
تو میتونی به مادرت کمک کنی اما اولویت اولت خودت باشی.
چرا دنبال قطعه گمشده میگردی؟؟تو باید یه شکل مستقل بشی..یه دایره مستقل..فقط اینطوری موفقی
موفق باشی
بهار زندگی خیلی قشنگ و اموزنده بود مرسیییییییییییییییی:72::72::72:
نقل قول:
گه مثل قدیمای من زیاد گریه می کنی و فکر می کنی خدا می بینه و درکت می کنه و الان یا خودش یه کاری واست می کنه یا یه نفرو می فرسته واست یه کاری بکنه و عادله اینا همینجا متوقفش کن.
دقیقا همینجوری به خودم امید میدادم
مینوش جون مرسی من مدیتیشنو همونموقع خوندم و سخت بود ولی انجامش دادم یهمدت خوب بود دیگه نتونستم
کسی توی این تالار هست که نیمه گمشدشو پیدا نکرده باشه و خوشحالم باشه؟؟