RE: خراب شدن سرنوشتم بخاطر اختلاف فرهنگی
سلام
برای دوست شما واقعا ناراحت شدم
اگه در این موقعیت هر چی بخوای اونو از فکر معشوقش دور کنی کاملا برعکس میشه و بیشتر به سمتش میره و بهش فکر میکنه و رنج میکشه
بهتره فعلا در این شرایط در بیمارستان تنهاش نذاری
براش گلهای تازه بخر و بذار کنار تختش و فقط سعی کن شنونده خوبی باشی تا بتونه همه درد دلهاش رو بگه و خالی بشه
در شرایط بهتر و کم کم خودش میفهمه باید با این مسئله کنار بیاد خصلت آدم اینه که نمیتونه همیشه با درد همراه باشه پس ناگزیر دیر یا زود سعی میکنه ازش فاصله بگیره
در ضمن برگشت مجدد اون آقا پسر هم امکانش هست شاید الان بگه نه ولی در آینده هنوز هیچ چیز به قطعیت نرسیده
انشالله که حال دوست شما هم زودتر خوب میشه.
این اقا خودش نخواسته و رفته اگر کسی ، کسی رو دوست داشته با همه سختی هاش کنار میاد من و شوهرم سال ها سختی کشیدیم مخالفت خانواده ها اما اون پا پس نکشید و ایستاد خانواده خودش رو راضی مرد بعد اومد سراغ خانواده من پس این اقا خودش این رابطه رو تمام کرده
سلام متاسفم برای دوستتون.من فکر می کنم که اشتباه از خانواده ی دختر بوده.ولی با این حال بهشون می تونم این رو بگم که اولا هنوز جا هست برای اشنایی ها و موقعیت های خیلی بهتر. چرا بخاطر کسی که شما رو از زندگیش بیرون کرده و شما رو نمی خواد خودتون رو اذیت می کنید؟می دونم اوایل جدایی خیلی سخته.خودتون رو مشغول کنید مثلا می تنونید فعالیت های ورزشی داشته باشید تا با این مساله راحت تر کنار بیاید.من 5سال با یک نفر رایطه داشتم و بهم خورد پس حالتون رو کاملا درک می کنم.ولی برای خودتون ارزش و اهمیت قائل باشید و نذارید به این اسونی خرد بشید.
سلام
آدم تو دفتر خاطراتش اينطوري مينويسه ؟؟؟؟؟؟
---------------------------------------------------------
روزي كه پدر و مادر اون پسر رو فراموش كردن ، بايد اين روز رو پيش بيني ميكردن .
پسري كه انقدر جسارت داره كه بدون اطلاع پدر و مادرش زن ميگيره ، همين قدر هم جسارت داره كه از زنش جدا بشه .
الان فکر کنم کاری جز دعا برای این خانم از کسی ساخته نیست!
ولی به قدری این سرنوشت واضح بود که من متعجبم از اینکه چرا این خانم به این مفتی خودش و عشقش رو تقدیم یکی کرد که میگه الان شرایطش رو ندارم به خانواده ام بگم!
موندم از پدر این خانم!
وا.. پدر و مادر و خواهر پسر میان و کلی منت می کشن که دخترخانم زن پسرشون بشه، بعد یه دنیا اختلاف پیش میاد.
آخه کجا علی و فاطمه (ع) اینطوی ازدواج کردن؟
اگه به شیوه غربی ها با هم زندگی کردین که ببینن متناسب هم هستن یا نه که خوب دیگه ناراحتی نداره، یه طرف تشخیص داده متناسب نیستن. فکر می کنم غربیها از همون اول پذیرش چنین روزی رو دارن.
و اگه به شیوه ایرانی و سنتی خواسته ازدواج کنه که فرهنگ و سنت ایران همچین چیزی رو به خواب هم ندیده!
سلام عزیزم
امیدوارم حال دستتنون و البته دوست ما هم خوب بشه و روز سلامتی شون بدست بیارن
اون باید خیلی خدارو شکر کنه که توی این مرحله آون پسر ولش کرده اگر بعد چندسال زندگی کردن اونو ول میکرد چه کار میکرد و باید خوشحال باشه که دوستی مثل شما داره
امیدوارم حالش خوب بشه و در تاپیکهای بعدی خبر سلامتی اونو برامون بزاری
من هم با یک مشاور خیلی خوب موافق هستم که بعد از بهبود شدن حال جسمیشنون بتنونن با توکل بر خدا و نظر خداوند حال روحی ایشونو خوب کنن