تو که 23 سالته و ماشالله خواستگار هم که زیاد داری ، پس بهتر نیست که قسمت همچین پسرهایی رو به خدای خودشون واگذار کنی و با یکی ازدواج کنی که شما عشق اولش میشی ؟
نمایش نسخه قابل چاپ
تو که 23 سالته و ماشالله خواستگار هم که زیاد داری ، پس بهتر نیست که قسمت همچین پسرهایی رو به خدای خودشون واگذار کنی و با یکی ازدواج کنی که شما عشق اولش میشی ؟
فرشته جان
من مخالف اين نيستم همه مون حق انتخاب داريم و ممكنه اين اقا هم فرد مناسبي باشه يا نه, مثل بقيه ادما
اما تو خودت ميگي تنها تصميم گيري و مادرت دقت كمي داره اما تو ازدواج با ايشون اتفاقا دقت بايد چند برابر باشه
عجله نكن
اومدنشون ضرري به تو نميزنه بزار بيان و بعد بيا و ديدگاهتو واسمون بنويس ,ولي به همه جوانبش فكر كن, منم با فكور موافقم شايد زني كه تجربه داشته باشه براي ازدواج با ايشون مناسب تره اما اينم باز يه نظر كليه و نميشه قطعي گفت
اين هم كه ميگم سني نداري منظورم اينه از ترس بالا رفتن سنت عجولانه تصميم نگير
نگران نباش, فقط خيلي دقت كن و زود خودتو قانع نكن
منم با نظر امید موافقم.شما که سنی نداری که.خداروشکر خواستگارم که دارین.
من همسن شمام.اگه همچین خواستگاری داشتم ردش میکردم.چرا؟ چون با خودم همش فکر میکردم که اون ممکنه منو حالا یا تو دلش یا علنا با زن قبلیش مقایسه کنه.بعد اینکه به هرحال شکست تو ازدواج قبلی یه تبعاتی رو به همراه داره که ممکنه رو زندگی من تاثیر بذاره.و اینکه به نظرم ایشون سنشون یه کم زیاده (یعنی اختلاف سن)
اگه شما خواستگار کم داشتین یا سنتون بیشتر بود که باعث میشد موقعیت ازدواج براتون کمتر باشه بعد جای اینکه روی این مورد هم فکر کنید داشت.ولی الان به نظرم بقیه رو درنظر بگیرید
براتون آرزوی خوشبختی دارم :72:
شما که سنت کمه و خودتم مجرد هستی و تاحالا ازدواج نکردی
چرا با کسی که هم شرایططتون هست ازدواج نمی کنی؟
من خودم هم طلاق گرفتم قبلا از نامزدم و هم الان در شرایط طلاق هستم ولی با این وجود با ازدواج دختر مجرد با مرد مطلقه زیاد موافق نیستم . وقتی هستند کیس هایی که شرایطشون شبیه شما هست چرا این آقا؟
به نظر من اصلا عجله نکن
ممنون از همه
از اول میدونستم مناسب نیست اما تو شک بودم و خودمو اذیت میکردم همشم به این دلیله که اطرافیانم میگن تو سخت میگیری هیشکیو قبول نداریو ازین حرفا اصلا نمیتونن معیارای منو متوجه شن
براهمین سعی میکنم بیشتر زوم کنم
ازدواج سنتی هم انصافا خیلی مشکلا داره ها ...ولی متاسفانه محیطمون جوری نیس که بصورت عشق اولی ازدواج کنیم امید جان ...خوب شما بهتر و راحتتر میتونید کیستون رو پیدا کنید و این بساط و نداشته باشین...ادم تو دانشگاه مدتی عشق اول میشه ومتاسفانه اون موقه ادم امادگی نداره... ولی تو خاستگاری سنتی چی بگم!
زهره جان بنظرم همون بهتر که نیاد چون بدردسراش نمیارزه
سابینا جان خیلی متاسفم بخاطر طلاقت
راحیل جون منم ارزوی خوشبختیتونو دارم مرسی
از همتون تک بتک ممنونم :72: