RE: چطور با مشکل بردگی و فتیش همسرم کنار بیام؟
شما حتما باید کمک تخصصی بگیرین. من نمی دونم تا چه حدیه این وضعیتی که می گین اما نوشتین خودتون ناراحتین. پس این داره شما رو رنج می ده و شما هم به اندازه ی خانمتون مهمین. اگه ایشون راضی هستن خوب شما ممکنه راضی نباشین. حداقل خودتون تنهایی برین از روانپزشک بپرسین که چه کار باید بکنین. شاید بتونین با کمک روانپزشک راهی برای کنترل وضعیتی که دارین پیدا کنین. و حتی بتونین ایشونو کم کم راضی کنین به روانپزشک مراجعه کنن. اینکه می تونن مادر خوبی باشن یا نه رو هم باید از خود روانپزشک بپرسین.
اخه ما که متخصص نیستیم که بتونیم نظر درست بدیم. مشکل شمام خاصه و واقعا باید تحت نظر متخصص بررسی بشه.
اینا چیزاییه که به نظر من میاد. امیدوارم مشکلتون حل شه.
پست کبود پست 7 رو هم دوباره بخونین.
http://www.pezeshkonline.ir/index.php?ToDo=ShowSites
اینجا هم در حدی که بپرسین به چه متخصصی باید مراجعه کنین ممکنه مفید باشه.
دوستانی که شارژ دارن لطفا این تاپیکو بذارن توی تاپیک نیازمندی به کارشناسان
http://www.hamdardi.net/thread-20734-page-7.html
فکر کنم شما خودتون هم بدون خانومتون میتونید به روانپزشک مراجعه کنید، (به نظرم روانکاو بهتره)
درواقع این شما هستید که به راهنما نیاز دارید نه خانومتون
نیازی هم نیست همسرتون بدونه شما رفتید پیش دکتر ، روانشناس کار زیادی نمی تونه برای همسرتون انجام بده اما برای شما می تونه خیلی مفید باشه و راهنماییتون کنه که چطوری با خانومتون برخورد کنید ، در شرایط مختلف چه رفتاری داشته باشید و چطوری رشد این حس رو در وجودش مهار کنید (چون این حس رشد میکنه و مثلا سال دیگه از امسال شدیدتر شده)
بهتره اینقدر هم به همسرتون اصرار نکنید که بیا بریم دکتر ، طوری باهاش رفتار نکنید که انگار مشکل روانی داره و این حسش یه عیب و ایراده
اونوقت دیگه نیازش رو پیش شما نمیاره و اگه نیازش رو پیش شما نیاره پیش کی ببره؟؟
اینکار نتیجه ای جز دور شدن شما از همدیگه نداره ، اجازه بدید اگر هم قراره بیاد دکتر، همون دکتر شمارو راهنمایی کنه که چطور اینو باهاش مطرح کنید و ازش بخواید بیاد
شاید هم بگه اصلا نیازی نیست همسرتون بیاد و به خود شما راهکار ارائه بده ، چون این مساله ای نیست که خود دکتر مستقیما بتونه روی خانومتون تاثیر بذاره ، این فقط شما هستید که میتونید روش تاثیر بذارید
در واقع همسرتون این حس رو فقط نسبت به شوهرش یا همون شریک عاطفی-جنسی خودش داره نه کس دیگه
این یه حس جنسیه و فکر نکنم ارتباطی هم به بچه دار شدنش و اینکه بتونه مثل بقیه مادر خوبی باشه یا نه داشته باشه، مثل اینه که شما یه مشکل در رابطه جنسیتون داشته باشید و خانومتون بپرسه: آیا با وجود این مشکل شما میتونید پدر خوبی برای بچتون باشید؟
البته قبل از اقدام به بارداری مشکل بین خودتون رو برطرف کنید و بعد تصمیم بگیرید ، چون مسلما زنی که با شوهرش و نیازهاش مشکل داره آرامش روحی زیادی نداره.
سلام
ببخشید من اصلا متوجه نشدم که مشکل خانوم شما چیه چون اطلاعات در این زمینه ندارم
میشه یه کم بیشتر توضیح بدید اگر براتون امکان داره ؟