RE: مادر خوب چه ويژگي هايي دارد
. . . و البته اگر بخواهیم چنین سخن بگوییم،باید بگوییم:*انسان خوب چه ویژگیهایی دارد؟*نه آنکه تنها دایره معنا را به *مادر* محدود نماییم.
هرچند که ینده مادران را فی الذات خوب می دانم و بدهای آنها،بسیار بسیار اندکند.(با توجه به اخبار حوادث که مثلاً مادرانی دخترانشان را به دزدی یا تن فروشی وادار می کنند یا اینکه مادری در استرالیا همراه با پدر خان.اده فرزندان 18 ماهه خود را به دلیل ناتوانی مالی آنقدر گرشنه نگاه داشتند که مردند و . . .)
سلام دوستان
هیچ توجه کردید که هیچ کدوم از دوستان که در این تایپک پست دادن اصلا به سوال مطرح شده جواب ندادن؟؟؟؟؟
اگه دقت کرده باشید YAS1051 سوال خودشونو در قسمت روانشناسی کودکان و نوجوان مطرح کردن !!!
فکر می کنم بیشتر دوستان به دلیل نزدیک بودن روز مادر و تنها با توجه به تیتر تایپک جواب دادن و تصور میشه سوال یاس به جنبه تربیتی و رفتار ی با کودک تاکید داره نه وجود محبت و عاطفه که مسلما یک چیز طبیعی است که در وجود تمام مادران به ودیعه گذاشته شده .
اما نظر من اینه که شما کودکتان را در هر مدرسه ای که بگذارید باید به گونه ای رشد دهید که مستقل از شما هم بتواند وظایفش را انجام دهد کاری که در این دوران کمتر کسی برای فرزندش انجام می دهد. متاسفانه امروزه خانواده ها بخصوص مادران به دلیل علاقه شدید به فرزندان خود ناخواسته آنها را وابسته به شرایط خاصی تربیت کرده و من به عنوان شخص سوم دید مثبتی نسبت به این موضوع ندارم .
در هر حال فکر می کنم در انتظار جواب مشاور کودک و یا مشاور تحصیلی باشید بهتر است
و در آخر نیز بابت توجهی که به آموزش و تربیت فرزندتان دارید متشکرم امیدوارم توجهتان را به بهترین شکل رشد دهید.
همه مادران خوب هستند.
البته باید بگویم که من کارشناس نیستم ولی براساس تجربیات و مطالعات خودم باید بگم که خصوصیات بارز مادران خوب می تونه :
1. از خودگذشتگی
2. آموزش صحیح در تمام زمینهای فرهنگی، اجتماعی، علمی و...
3.تلاش در رشد صحیح جسمانی و تغذیه مناسب آنها
4. فراهم آوردن محیطی آرام و صمیمی در خانواده
5. ارزش و بها دادن به شخصیت فرزند در اجتماع
6. خودکفا و مستقل نمودن فرزندان
7. برآوردن خواسته ها و نیازهای کودکان البته درصورتی که مناسب با رشد ذهنی و جسمی و فکری آنها باشد و عوارض سو در پی نداشته باشد.
8.برنامه ریزی صحیح برای آینده فرزندان
من پسرم رو گذاشتم مدرسه ي غيرانتفاعي و الان كلاس چهارمه ولي خيلي پشيمونم و تغيير دادن مدرسه الان خيلي سخته. چون دوست پيدا كرده و به اون روش و فضا عادت كرده. دلي با يك قشر خاص ارتباط داره و فكر ميكنه زندگي يعني پول داشتن و خرج و خوش گذراني جون فضاي مدرسه اش اينطوريه. و اصلا" نظم و احترام و ... تو مدرسه به بچه ياد ندادن .
من كه از مدرسه ي غير انتفاعي پشيمونم.
همه مادران خوب نيستند اونها بعضی وقتها خودشان را به بچه هاشون ترجيح می دهند . به نظر من بجای کلمه بسيار بسيار اندک ، در اين دوره زمانه اقتصادی بايد از کلمه اندکی استفاده کرد .