مرسی از پاسخ من میتونم پیغام خصوصی یه شما بدم؟ یعنی چرا هر کاری میکنم نمیشه؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط single
نمایش نسخه قابل چاپ
مرسی از پاسخ من میتونم پیغام خصوصی یه شما بدم؟ یعنی چرا هر کاری میکنم نمیشه؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط single
تنها کسانی میتونند پیغام خصوصی بدن که شارژ پرداخت کرده باشند دوست عزیز:324:
بپرس من فعلا آنلاینم خوشحال میشم کمکت کنم:43:
دوست عزیز راستش من همیشه با اون رازهامو در میون میگذاشتم اون کنتر در مورد خودش حرف میزد. حالا من هم میخوام مثه اون بی تفاوت باشم ولی میترسم یه روز تمامه دردودل هامو تو روم بزنه یه جورایی ازش خجالت میکشم که بعد این همه مدت که این همه التماسشو میکردم واسه جواب دادن به تلفن هام یا قبول درخواستم واسه بیرون رفتن ( که آخر هم جوابمو نداد و من کلی احساس حقارت کردم) جالا اگه منم نسبت به اون بی تفاوت شم به ریشم به خنده. یه همچین چیزایینقل قول:
نوشته اصلی توسط single
عزیزدلم بازم میگم شما سمت افراطی ماجرا هستی ایشون چون معتدلتر بودن با شما مثه یه دخترخاله رفتارمیکردن منم همه رازمو به دخترداییم میگفتم ولی اون چون کم حرف بود کمتررازشو میگفت والان بعد از حدود 5-6 سال فهمیدم که اشتباه از من بوده وکاردرست اینه که سفره دلتو پیش کسی باز نکنی
ولی باز رفتار افراطی دیگه شما میدونی چی میتونه باشه ؟!!! باز انققققدسرد رفتار کنی که بهت شک کنه
عزیزم تعادلو یادبگیر و دختر خاله تو درک کن وحالا وقتشه حس مالکیتی که نسبت بهش داری رو زیر پا بزاری و دوست پسرشو هم بپذیری و بهش حق بدی بخاطر این شور و هیجانش تایم زیادی رو با اون باشه
سوال دیگه ؟!!!!!
یه چیز بگم فقط سرزنشم نکن میدونم اشتباه کردم ولی ناخوداگاه چنتا از مسیجای خصوصیشو خوندم که اونتو به دوست پسرش گفته بود از خانواده مادری اش و خاله هاش خوشش نمیاد( به خاطره یه سری مسائل که قبلا بین پدرش و خانواده مادرم اینا رخ داده ولی مادر من کلا بی تقصیر بود) دلم میخواد بهش بگم اینو که چرا بدش میاد. حتی جند بار بهش گفتم که آیا از من بدش میاد اون گفه هو دیوونه ای. من مطمنم که اون فکر میکنه من به رابطه اون حسودی میکنم ولی به خدا این طور نیست. راستش چند بار پیشش در مورد دوستش کفتم و اینکه چرا من نمیتونم کسیو به سمت خودم جذب کنم( منظورم جنس مخالفه) حالا از این که این چیزارو گفتم بهش پشیمونمنقل قول:
نوشته اصلی توسط single
عزیزم الان پشیمونی سودی نداره جلوی ضررو هروقت بگیری منفعته دختر خوب :305:
اون شاید از خاله هاش بدش بیاد ولی دلیلی نمیشه از شما بدش بیاد هرکسی جای خودش (یه احساس اشتباهست برای شماست)
عزیزم تو خودت بخودت شک داری یعنی خودت خودتوقبول نداری چرا اون باید احساس کنه شما حسودیت میشه ؟! رفتار خاصی داشتی؟!
نمیدونم فیلم قوی سیاه رو دیدی یا نه اصلا فیلم جالب نبودی ولی تنها یه مضمون داشت اون هم اینکه ما انقد خیالاتمونو باور میکنیم که باور میکنیم واقعا وجود دارند اینجوری ما دشمن خودمون میشیم با افکارغلطمون
یکم بیخیال اینجور افکارشو
واقعا ازت ممنونم که وقت گذاشتی واسم. خوب آره باید بی خیال این افکار شم ولی خب یکم سخته. من همیشه به چیزای حیلی کوچیک گیرهای گنده میدم:46:نقل قول:
نوشته اصلی توسط single
در مورد مسئله حسادت که گفتم چون چند بار بهش گفتم خوشبحالت که یک حس جدید و تجربه میکنی و یه جورایی خودمو در مورد این جور ارتباطا مایوس نشون دادم شاید این فکر و میکنه. به نظرت با این اوصاف که جواب نمیده یا علاقه ای به بیرون اومدن نداره من هم دیگه کاری نداشته باشم؟ این حس تحقیر شدن بد جوری آزارم میده
سلام صب بخیر سپیده جان
اول عزیزم بازم میگه طرز فکر خودتو اصلاح کن تا حالانشده کسی دعوتت کنه و شما جواب منفی بدی ؟ برای من خیلی شده ولی هیچ وقت نخواستم با رد کرد درخواستش تحقیرش کنم پس...
در مورد حس حسادته هم من فکر میکنم نه تنها اصلا اینطوری نیست بلکه دختر خاله ت یه جورایی دلش برای شما میسوزه انگار
یک پیشنهاد دوستانه دوست خوبم از بدبینی بسمت خوشبینی خودتو تغییر بده ، مساءلو برای خودت تا حد امکان کوچیک جلوه بده اینا دو تا ویژگی واقعا منفیه و الان وقتش روش کار کنی چون تو زندگی متاهلی برات خیلی مشکل ایجاد میکنند مثه من:163:
گفتم زندگی متاهلی یادم افتاد بگم دو روز دیگه که عروس شدی اصلن از دخترخاله طفلکت یادت نمیاد :311: :311:این دست روابط باید نرمال پیش برن وگرنه یک جا مجبور میشی یهویی کات کنی:311:
موفق باشی وشاد شاد شاااااااااااااااااااااااد
مراقب خودت هم باش:43:
مرسی single عزیز از پاسخت. آخه اون همیشه درخواستای منو رد میکنه آخرین باریم که مسیج دادم 2 روز پیش بود قرار بور واسه یه چیزی خبرم کنه که دیگه جواب نداد. منم میخوام دیگه بی توجه شم مث خودشنقل قول:
نوشته اصلی توسط single
نمیدونم عزیزم هرجور به آرامش بیشتری میرسی
موفق باشی و شاد شاد شاااااااااااااد:46: