-
RE: روز مادر
بنازم همت والای مادر
بقربان قد و بالای مادر
تن و جان و سر و پایم فدا باد
براه صبر جان فرسای مادر
نمی رفتم به خواب راحت و خوش
نبود ار نغمه لا لای مادر
فروغش روشنایی بخش جان است
رخ مهر جهان آرای مادر
وجود من که بعد حق از اوست
فدای سیرت و سیمای مادر
http://i30.tinypic.com/2hmk5jq.jpg
منم روز مادر رو به تمامي مادران مهربان و دلسوز تبريك مي گم انشاء الله كه هميشه سالم و سلامت باشيد و از خدا مي خوام كه هيچ وقت اين مهر مادري رو از ما نگيره خاك پاي همه مادران هستيم
-
سلام دوست هاي خوبم :72:
اين متن با موضوع "گاهي هم گريستن بد نيست" هم مناسبت داره ولي احساس كردم اين مطلب مصداق كامل "مادر" ميتونه باشه . براي همين اينجا گذاشتمش.
پسركي از مادرش پرسيد : مادر چرا گريه مي كني؟
مادر فرزندش را در آغوش گرفت و گفت : نمي دانم عزيزم ، نمي دانم.
پسرك نزد پدرش رفت و گفت : بابا ، چرا مامان هميشه گريه مي كند؟ او چه مي خواهد؟
پدرش تنها دليلي كه به ذهنش مي رسيد ، اين بود : همه ي زنها گريه مي كنند ، بي هيچ دليلي !
پسرك متعجب شد ولي هنوز از اينكه زنها خيلي راحت به گريه مي افتند، متعجب بود .
يكبار در خواب ديد كه دارد با خدا صحبت مي كند ، از خدا پرسيد: خدايا چرا زنها اين همه گريه مي كنند؟
خدا جواب داد : "من زن را به شكل ويژه اي آفريده ام . به شانه هاي او قدرتي داده ام تا بتواند سنگيني زمين راتحمل كند. به بدنش قدرتي داده ام تا بتواند درد تولد فرزندش را تحمل كند ، به دستانش قدرتي داده ام كه حتي اگر تمام كسانش دست از كار بكشند ، او به كار ادامه دهد . به او احساسي داده ام تا با تمام وجود به فرزندانش عشق بورزد ، حتي اگر او را هزاران بار اذيت كنند . به او قلبي داده ام تا همسرش را دوست بدارد ، از خطاهاي او بگذرد و همواره در كنار او باشد. اين اشك را منحصرا براي او خلق كرده ام تا هرهنگام كه خواست و به آن نياز داشت ، فرو بريزد. :16:
-
به نظر من هر روز روز مادر چون هر روز مادر قلبش برای ما میتپه و دعاش پشت سر ماست و روزی که مادر توش نباشه بد ترین روز زندگی منه
-
آقا من اون سايتي كه آقا عليرضا از سامي يوسف و اون موضوعي كه آقا عرفان گذاشتن نمي بينم
-
سلام گلپر
اون لینک که گذاشتم ,لینک مستقیم دانلود آهنگه نه آدرس سایت....