RE: خانواده شوهرم در کمال بی اعتنایی زیر همه قولاشون زدن و...
باران عزیز
وقتی شوهرم نداره که خرج من کنه چیکار میتونم بکنم ؟؟؟ نمیتونم یقشو بگیرم که! فعلا دارم خودم خرج خودمو میدم گاهی اوقاتم که بیرون میریم من خرج میکنم بعضی وقتا هم اون میده
همه حرفات عالی بود ولی یه اشکالی هست اینکه اصلا من حس نمیکنم که خانوادش بخوان وادار به مسئولیت پذیریش کنن اونا بچه هاشونو خیلی لوس بار اوردن اینو بارها به چشم خودم دیدمو شنیدم
ولی واقعا مستاصل شدم سر دوراهی گیرکردم نمیدونم چیکار کنم
RE: خانواده شوهرم در کمال بی اعتنایی زیر همه قولاشون زدن و...
خانومی... زندگی نداره و نمیتونه خرج کنه و این چیزا نمیشناسه... زندگی پول میخواد... ازدواج پول میخواد... بذار بفهمه نداشتن یعنی چی... وقتی پول نداشته باشه و نتونه چیزی رو واسه زنش بخره یعنی چی... الان که از پس ِ خرج نامزدش برنمیاد... چطوری میخواد خرج عروسیتونو بده... چطوری میخواد خرج زندگیتونو بده... تو اونو بی مسئولیت تر میکنی وقتی ازش انتظار نداری واست خرج کنه... وقتی به وسیله ای نیاز داری بگو امروز بریم فلان چیز رو بخریم... توی مغازه تو انتخاب کن و بذار اون حساب کنه!!! بذار حس مرد بودن رو پیدا کنه... تو الان مسئول خرج های شوهرت نیستی پس برای خودت میتونی تا حدی که نه بی رحمی بشه و نه اینکه بی مسئولیتش کنی ، برای خودت خرج کنی و بقیه رو برای خودت پس انداز کن... وقتی با هم بیرون میرین دلیلی نداره تو دست توی جیب خودت کنی... این باعث میشه بعد از ازدواج هم ازت توقع داشته باشه... نمونه اش خیلی زیاده...