RE: شوهرم دست از دیدن فیلم ها و عکسهای مستهجن برنداشته. من چیکار کنم؟کمکم کنید.
سلام شیبا خانم،
احساس شما منطقیست.
به نظر من شما حق دارید بابت دیدن فیلمهای مستهجن توسط شوهرتون ناراحت، عصبانی و دلخور باشید هر کسی جای شما بود مطمئناً ناراحت میشد و به هم میریخت. لذا نگرانی شما توسط ما به رسمیت شناخته شده و موجه است.
تحلیل مشکل
همانطور که آقای امید، ستاره خانم، هیام عزیز و مینوش خانم به زیبایی شرح دادند، مشکل شوهر شما نوعی اعتیاد به دیدن فیلمهای مستهجن است. هر اعتیادی را در نظر بگیرید (خواه مواد مخدر، الکل یا فیلم مستهجن) یک نقطه نئشگی (اوج لذت) داره و برای مدتی فرد سرخوش میشه. به مرور لذت فروکش میکنه و همانطور که ستاره خانم فرمودند، فرد بجای سیراب شدن، عطش رسیدن به اوج لذت دیگری در وجودش شکل میگیره و به امید رسیدن به یک نشئگی دیگه، مجدداً همان عمل ناپسند رو تکرار میکنه. این پروسه در ابتدا ممکنه چندان مشکل ساز نباشه اما به مرور میتونه به قدری حاد بشه که به زندگی شخصی فرد (و اطرافیان) ضربه بزنه. در اکثر اعتیادها، فرد قلباً از بودن در برزخی که برای خودش دست و پا کرده راضی نیست، بلکه صمیمانه دوست داره به حالت عادی برگرده، منتها این روند به تنهایی و بدون همیاری اطرافیان فوق العاده مشکله. این شد مشکلی که شما باهاش روبرو هستید.
تجزیه و تحلیل راه حلها
تقریباً هر مشکلی رو میتوان از چندین طریق حل کرد اما هزینه هر طریق با دیگری فرق داره. شما میتونید با تهدید، پرخاش و سرزنش کاری کنید تا شوهرتون حداقل در کنار شما دست از پا خطا نکند. هر چند به ظاهر این راه حلی ست که خیال شما رو آسوده میکنه، اما نه تنها با این کار شوهرتون رو مجبور میکنید در خلوت به کارش ادامه بده، بلکه جرات بیان اشتباهاتش به شما رو از ایشون میگیرید. (فرزند سیگاری رو فرض کنید. با تهدید و کتک کاری عادت ایشون ترک نخواهد شد و باز دور از چشم والدین کار خودش رو خواهد کرد.)
به نظر من (و با استناد به نوشته ستاره خانم) بهترین کار پذیرش همسرتون بعنوان یک فرد معتاد به فیلمهای مسهجنه. برای ترک دادن یک معتاد (مخدری یا الکلی) لازمه که پر و بالش رو بگیرید و در هر مرحله پا به پاش جلو برید. از سرزنش یا دعوا کردن بپرهیزید. تنها در این صورت میتونید همسرتون رو همونطور که میخواید سالم و هوشیار برگردونید.
میدونم خیلی سخته، ولی شما میتونید! --> سعی کنید به طریقی به ایشون بفهمانید که شما ایشون رو هرطوری که هست از صمیم قلب دوست میدارید. در رابطه با عادت دیدن فیلم مستهجن با او بصورتی محتاطانه و از در "درک و دوستی" صحبت کنید، بدون اینکه کنترلتون رو از دست بدید یا صحبت به بیراهه کشیده بشه. به او محبت کنید، گویی که همین دیروز عاشق هم شدید. بگذارید او نیز این همه محبت تعجب کنه :-).
برای ترک اعتیاد به فیلمهای مستهجن، کافیه ایشون توجیه بشن که باید به مرور زمان (مثلاً در عرض شش ماه) آرام آرام میزان دیدن رو کم کنند. مثلاً اگر امروز یک ساعت به این چیزها پرداختند، بعد از یک ماه 45 دقیقه در روز وقتشون رو صرف چنین چیزهایی کنند (الی آخر).
به هیچ عنوان از ایشون نخواهید یک مرتبه دست از کارشون بکشند، نمیدونم چرا ولی در اینترنت گفته بود این روش کارساز نخواهد بود.
شیبا ی عزیز
بعضی از پسرها(بهتره بگم خیلیها)قبل از ازدواج از این فیلمها و عکسها نگاه می کنن و در واقع یک جورایی هم به این نوع از فیلمها و هم به خود ارضایی عادت می کنن (در دوستانم متاسفانه زیاد چنین چیزهایی رو دیدم)و حتی بعد از ازدواج هم نمی تونن اون رو ترک کنن ،یعنی به این کارا عادت کردن این موضوع مختص به جامعه ی ما نیست حتی در کتاب ایا تو نیمه ی گمشده ی من هستی نوشته ی بارابار دی انجلیس هم این مشکل قبل از ازدواج ازش به عنوان مشکلات مهلکی که اگر کسی داره بهتره از ازدواج با اون منصرف بشید یاد شده حتی بیشتر این افراد در رابطه ی جنسی خودشون افراد این فیلمها رو بجای همسرشون تجسم می کنن! و منشاء اختلاف جدی خانواده ها حتی در غربه!
اینا رو گفتم که این جمله رو بهتون بگم این مشکلی نیست که توقع داشته باشید با مشاوره ی اینترنتی گرفتناز دوستانون بشه حلش کرد تنها راه حل این مشکل حضور شما در وهله ی اول و بعد هم هردو پیش روانشناسه(نه مشاوره)
این رو هم اضافه کنم این مسئله ربطی به عدم موفقیت رابطه ی جنسی از طرف شما نداره.
موفق باشید
از همه ممنونم.
شوهرم التماسم کرد. به پام افتاد. گریه کرد تا بخشیدمش. قول داده که دیگه دست از این کار برداره. فعلا بهش فرصت دادم. ولی دلم خونه. وقتی یادم میفته به اون فیلم ها وعکسا و حرفاش که تو ایمیلش بود. التماساش ..........
دلم میخاد همه چیزو بذارمو برم. آخه اینقدر وقیحانه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نمیدونم چه مدت طول میکشه که این موضوع فراموش کنم.. مگه میشه فراموش کرد. ....................
اون چشما..اون دستا..........اون احساس به من خیانت کرده..........
http://www.hamdardi.net/thread-16522.html
شاید این تاپیک بتونه کمکت کنه به من که خیلی کمک کرد
دنبال این نباش که کامل فقط همش با تو باشه یا فقط به تو نگاه کنه این یه عادته که از مجردی داشته و سالها گریبانگیرشه
تو خوب سیرش کن و بهش فرصت نده که انرژی این کارها را داشته باشه اگر تو روابط با شما گرم و صمیمی هست و به نیاز شما توجه می کنه پس اینقدر بهش گیر نده چون این مشکلیه که اکثر مردان بهش مبتلا هستند حتا بعد از ازدواج و اگر دنبال اینی که کامل از زندگیت بره بیرون این مشکل نه نمیره با این همه تنوع با این همه عادت طولانی ای که شوهرت داشته نخواه ازش که فقط به تو نگاه کنه و به تو فکر کنه
اما اگر تو روابطتون سرد شده و مشکلی پیش اومده براش باید یه فکر اساسی کنیدمشاوره سکسوتراپی
با این همه آرایش ها و زنهای مختلفی که بیرون هست با این نوع پوشش ها ماهواره اینترنت ...هر آدمی ممکنه به گناه بره چه مجردش و چه متاهلش (البته منظورم همه نیستا آدمای پاک و متعهد هم زیاد داریم ولی شوهرای ما از اون دسته آدمها نیستند که فقط به زنشون نگاه کنند)ولی این به این معنی هم نیست که ما را دوست ندارند و میخوان یه روز طلاقمون بدن و برن با اونا
اون فقط یه وسواسه یه عادته وسواس یعنی آدمی که دائم تمیز میکنه...آدمی که همش دماغش چشمش و یا ...دیگر اعضای بدنش را دستکاری میکنه
یکی پوست صورتش را میکنه یکی موهاش را و یکی هم مشکل دیدن و وسواس و طمع بیش از حد وسیری ناپذیر به دیدن این جور فیلمها و عکس ها داره
تنها راهش اینه که خودت را همونجور که میخواد درست کنی و فقط خودت بهش برسی ولی اگر باز هم پاتکی به این قضایا زد کاریش نداشته باشی تشنج و دعوا و ...خشمک را زیاد میکنه و فردی که خشم زیاد داره و یا به نظرش همسر بد خلق و غرغرویی داره میره و خشمش را به اون طریق خالی میکنه
پس فقط بهش محبت کن و اگر خطایی دیدی سخته میدونم سخته که به روش نیاری ولی سعی کن این کار را بکنی و اینقدر بهش محبت کنی و بهش برسی که اصلا براش جلو ه ای نداشته باشه و از چشمش بیفته
تو با منع کردن اون از این مسائل بدتر عطشش را به این قضایا بیشتر میکنی
یه مدت بیخیالش شو کمتر بهش گیر بده و کمتر دعوا کن و وقتی محیط زندگیتون آرامتر شد یک مشاوره برید اول خودتون برید و بعد یک بار هم دوتایی کاری که من و همسرم انجام دادیم
البته شما دو سال بیشتر از زندگیتون نگذشته و برای همین هم اینقدر به همسرتون حساسی و اینقدر انرزی داری و دست و پا میزنی تا ترک کنه ولی بدون که اینهمه تلاش شما فقط نتیجه عکس داره همین و لاغیر
این را از منی که 7 سال دارم با یه مردی که تقریبا خصوصیاتش مثل شوهر شما بود زندگی میکنم بشنو و آویزه گوشت کن
حقیقت تلخه ولی بهتر از دروغ شیرینه مطمئن باش مشکلت یا حل میشه یا کمرنگ میشه ولی اگر کامل حل نشد باز هم صبر کن باز هم محبت کن و سعی کن تا جایی که میتونی خودت نیازش را رفع کنی
ولی خیلی هم به خودت سخت نگیر و خودت را اذیت نکن بهش بگو این کارش ممکنه بعدا رو قضیه بچه و باروریتون اثر منفی بگذاره
عزیزم اول از همه آروم باش وسعی کن دیگه به گذشته فکر نکنی جدی میگم هر چی بوده گذشته و اصلا فکر نکن که چی نوشته چی دیده و.... عزیزم بعضی وقتا برای آدما این نوع کارا میشه یه عادت یعنی وقتی میرن سراغ کامپیوتر فقط همین فکرا به ذهنشون میرسه و نا خدا آگاه تحریک میشن و فقط اون لحظه براشون مهم است به نظرم این براش شده عادت البته تا شوهرت نخواد نمیتونه تموم کنه این کارا رو هر چیزی که بد هست آدم تا خودش نخواد نمیتونه عوض شه. عزیزم سعی کن تنهاش نزاری بیشتر وقتتونو با هم باشین تا کم کم از این چیزا بیاد بیرون یه مدت سرشو به یه کار دیگه بند کن مثلا به هر چیزی که علاقه داره سرشو گرم کن بهش مسءولیت بیشتری بده تو زندگی تا وقتش پر باشه و فکرش به سمت این چیزا نیاد. نگران نباشی گلم به امید خدا :72:
بعد از اون جریان با شوهرم آشتی کردم. قرار گذاشتیم بریم محضر (دفتر اسناد رسمی)و چند شرطی که من میذارم را قبول کنه. در واقع میخاستم بهم ضمانت بده و همچنین شرط گذاشتم که بریم مشاوره و مشکلاتمونو حل کنیم. مدتی گذشت ولی هرروز بهانه میاورد که کار دارم. نمیرسم بیام محضر.منم روز به روز بیشتر بهش رسیدم . بهش محبت کردم. به خودم رسیدم. ولی دیگه بیخیال اون شرایط شده.
یه مشکل حادی که من دارم اینه که خیلی زودرنج و حساسم. سریع عصبانی میشم. پرخاشگرم.و شوهرم بارها ازم خواسته خودمو اصلاح کنم. سعیمو کردم. به خود مسلط باشم. ولی شوهرم هر روز سعی میکنه منو عصبی کنه. حتی با شوخی هاش منو آزار میده.در واقع این حسو تو وجودم تقویت میکنه. ناراحت میشم. گریه میکنم. خودشم زود عصبی میشه. فکر میکنه اخلاق خودش خیلی خوبه. گهگاهی بهم میگه روانی...... تو یه بیمار روانی هستی..........
من همش غصه میخورم. تا بشه اصلا تنهاش نمیذارم ولی وقتی میرم دانشگاه یا باشگاه همش فکرم پیش اونه که نکنه بره سراغ چت کردن و ...بهم خیانت کنه. وقتی میره بیرون میترسم. نگرانم. دارم دیوونه میشم.
من خیلی زود از نظر ظاهر یک زن جافتاده شدم. خودم از ظاهرم راضی نیستم. دارم سعی میکنم لاغر بشم.
شوهرم همش منو مسخره میکنه. اذیت میکنه. اصلا داغونم کرده. حسابی افسرده شدم.
سلام شیبا جان
در مورد اینکه میگی "سریع عصبی میشی و اون هم سعی میکنه که تو رو عصبی کنه " بر میگرده به اینکه
کلا نباید نقاط ضعفتو به شوهرت بروز بدی . اون میدونه که میتونه تو رو سریع عصبی کنه پس دقیقا دست میزاره
رو این نکته!!!!!!!!!!!!!!!(اکثر آقایون اینطورند) پس سعی کن رو آرامش خودن کار کنی و این نقطه ضعفت رو کمرنگ کنی
تا دیگه آتو دست همسرت ندی.
در مورد موضوع چت و ... هم به نظر من میتونی در کنار راه حل هایی که دوستان گفتند رو تغذیه همسرت هم کار کنی.
مثلا یه سری غذاها و یا سبزیجات و میوه ها هست که روی میل آقایون تاثیر کاهندگی داره.میتونی لیستی از این ها تهیه کنی و تو برنامه غذایتون استفاده کنی .شاید به مرور زمان میلش کم بشه
موفق باشی
خوب به نظر من این مسئله با یک دعوا یا یک قهر دیگه حل نمیشه.
ایشون ازدواج کردن و در مورد نیاز هاشون هم شما چیزی کم نذاشتید.
از طرفی شما رو دوست دارن. و من مطمئنم بعد از دیدن این جور چیزا احساس پشیمونی میکنن و نگرانن.
من فکر میکنمایشون به این چیزا اعتیاد پیدا کردن. و این از زمان جوونیشون بوده و حالا که ازدواچ کردن هم دارن.
شوهر شما بیمار شده اینکه شما تواین موقعیت ترکش کنید و باهاش دعوا کنید مشکلی رو حل نمیکنه. اون به این چیزا اعتیاد داره.
و اما به نظر من تنها کاری که میتوند بکند اینه که به یک مشاور یا روانشناس مراجعه کنن. موفق باشید:72: