-
RE: همسر مناسب
همسر مناسب از نظر من :
صفات اوليه و اساسي كه بايد داشته باشه :
با ايمان - باشعور و فهيم - عاطفي و مهربان - خوشكل و شيرين - قدرشناس
صفاتي كه داشتنش بهتره ( مستحب) :
شاد و- شوخ طبع باشد - به موقع جدي باشد - وقت شناس باشد - عاشق باشد - اجتماعي باشد - با فرهنگ باشد - آشپزيش خوب باشه- هنرمند باشه
صفاتي كه دوست دارم در همسرم نباشد:
حسادت ( حداقل كم باشد) - پرتوقع و بهانه گير - غر غرووو
:72::72::72:
-
دانه جان دلم میخواد بی پرده نظرت رو راجع به انتخاب من بگی من تک فرزند دورگه ام قدم در حدود 2 متر و اندام درشت و تنومندی دارم در حال حاضر خارج از ایران درس میخونم و زندگی میکنم از نظر مالی کم که هیچی زیادیم دارم زیاد اهل دین نیستم ولی مسلمونم و به خدا اعتقاد دارم نامزدم دوتا خواهر داره قدش 167 و اندام ظریف ایران زنذدگی میکنه و مهندسی میخونه اونم دینداریش در حد منه وضع مالیشونم خوب . نظرت تو چیه
-
عرفان جان قربون دستت:228: حالا که داری زحمت میکشی میگردی یکیو پیدا کن خواهرشم مثل خودش باشه (مخصوصآ اون صفت آخری رو نداشته باشه:158:) با هم باجناق بشیم:73:. هرچند ازقدیم گفتن باجناق فامیل نمیشه ولی خوب چون خیلی اصرار میکنی چاره ای نیست :227:
-
آرش جان!حساب اینجاشو کردی که تو هم باید صفاتی مورد پسند خواهر همان یک نفری که عرفان دنبالشه ،داشته باشی!!؟که اگر نداشته باشید،هردوتون ول معطلید!!!
-
اینطوری اصلا نمیشه، همسر مناسب (یعنی اون چیزی که ما می خوایم) وجود خارجی نداره، به هر حال چند تا موردو نداره که بعدها باعث اذیت میشه. مگه اینکه لیست و بدین و بگین یکی از روش بسازن!
بعضی وقتها مجبور میشیم بعضی از فاکتورها رو نادیده بگیریم، که بعدها فقدان همون فاکتورها باعث رنجش میشه.
مهمترین عواملی که سبب خوشبختی می شن اینه که زن و شوهر حداقل توی چهار تا از موارد زیر با هم هم سطح باشن (هر چند نبود دو تای دیگه باز مشکل سازه اما حداقل بهتر از نبود 4 تای دیگه اس!):
1- مذهب
2- فرهنگ
3- وضعیت مالی
4- تحصیلات
5- وضعیت روحی
6- روابط اجتماعی
-
melika جان
معطل نكن. تو ايران شوهر قحطي يه. يه وقت مي موني مي ترشيا!!؟ هر كي باشه خوبه. ايده آل مي ده آل و بي خيال.
(شوخي كردم)
اگر فكر مي كني با هيچ مسئله ظاهري و باطني اون آقا مشكلي نداري، قبول كن. خودت بايد تشخيص بدي. انتخاب شوهر مثل انتخاب كارمند نيست كه ازش آزمون بگيري ببيني چقدر نمره مي ياره. توجه به ايده آلها و رفتارها خوبه،اما نه تا حدي كه انتخابت ماشيني بشه.
-
آقا عرفان منظورتون از شيرين چي يه؟!
دختر چطوري بايد شيرين باشه؟؟!! مگه شكلات و مرباست؟!
-
اول جواب گردآفريد جان رو مي دم :
درسته مرد هم بايد داراي خصوصياتي باشه در كل هر ويژگي كه بيشتر روش تاكيد مي كنيم تا حدودي خودمون هم بايد داراي اون خصلت و ويژگي باشيم وگرنه نميشه يه آدم خودش هيچ كدوم از ويژگيهاي بالا رو نداشته باشه ولي انتظار داشته باشه همسرش بهترين باشه پس اين يه رابطه متقابل هست .
و اما شيريني :
دانه خانم شيريني از نظر من يعني دلنشين بودن، و دلنشين بودن فقط به ظاهر نيست بلكه به حركات رفتار و گفتار هم برمي گرده در كل شيرين بودن از نظر افراد مختلف فرق مي كنه هر كس نسبت به سليقه خودش مي تونه اينو تشخيص بده ....
-
ز دیدگاه بنده و با توجه به مشاهده زندگی دیگران و تجربیاتی که دارم،چنین دختر یا پسری که مدنظر دانه خانم هست،وجود ندارد.این گونه ای ایده آلیسم و ناشدنی است،چنانکه *شاد* بهترین حرف را در این مورد زد.
در زندگی نباید آن ویژگیها را نشانه مناسب بودن همسرمان بدانیم،بلکه تفاهم،همدردی و همدلی و هماهنگی در آن شش پارامتری که شاد گفت،دخالت دارند.
-
سلام عرفان
پست 11 شما رو خوندم.
با خودم تصور می کردم، اگر از این دخترا زیاد باشند، آنوقت چقدر مدیر همدردی زیاد میشه و به تبع آن چقدر تالار همدردی ایجاد میشه، و به قول گردآفرید این دکان ما هم تخته میشه:58:
در ضمن arash27 ، هیچ دو خواهری لزوما مثل هم نیستند. (البته برای خودم نگفتم، چون متاسفانه من از موهبت داشتن باجناق محروم میباشم)