RE: میخوام خودکشی کنم .....
سلام آقای محترم
ضمن تایید حرفهای سایر دوستان
خواستم بگم طبق تجربه من کسانی که توی سن شما به جای تلاش برای ساختن آینده به دنبال خوش گذراندن از هر نوع میرن بعدش یک عمر حسرتش رو میخورن.
الان تا 5-4 سال دیگه سن تلاش شما برای آینده هستش بعد از ساختن آینده مطمئن باش به خواستگاری هر دختری که از نظر فرهنگی مشابه شما باشه، بری (البته به شرطی که سعی کنی اخلاق مناسب هم در کنار موفقیتهات داشته باشی) به احتمال بالای 90 درصد شما رو میپذیره
روابط دختر و پسر اگه حالت درد دل و اینها پیدا کنه احساسی میشه و آخرش هم تبدیل میشه به یک ضربه عاطفی.در پایین سمت چپ همین صفحه پرش در انجمن روابط دختر و پسر رو انتخاب کن و همه تاپیکهاش رو بخون و ببین چه مشکلاتی ممکنه در این روابط وجود داشته باشه.
با خواهر یا برادر اگه داری صمیمی تر باش یا با دوستهای مناسبی که ممکنه داشته باشی بیشتر رفت و آمد کن تا تنها نباشی و احساس خلا نکنی.
از همین الان با توکل به خدا تصمیم بگیر که هم از نظر اخلاقی و هم از نظر موفقیتهای تحصیلی و ...به جایی برسی که مورد ایده آلی برای بیشتر دخترهای خوب باشی و همه حتی همون دختر عموت به دید یک آدم خیلی موفق و قابل احترام که با هرکسی که ازدواج کنه قادر به خوشبخت کردنش هست بهت نگاه کنن.
موفق باشی
RE: میخوام خودکشی کنم .....
تاپیک مشابه
http://www.hamdardi.net/thread-22785-page-4.html
اگه دوست داشتی پست های دوستانو توی این تاپیک هم بخون.