RE: help:با خاسگارای روزمره چه کنم؟ اجازه بدم بیان؟
خب الان که اشتباه نمیکنم
چرا شما فک کردید که من معیارام مشخص نیس؟
بطور نسبی و بقدر قدرت بیان کلمات براتون مینویسم
1-جذابیتش برام (یعنی اول بدلم بشینه چرا که خوب انرزی میگیرم منفی یا مثبت)
2-هدفش برا خودسازی(یعنی بدونم که رو خودش کار میکنه )
3-داشتن اهداف عرفانی و مذهبی(برام بسیارمهمه)
4-خانواده خوب و با رفت وامد و با فهم وشعور
5-روابط اجتماعی خوب با خانوم ها و اقایون(خیلی مهمه برام)
6)مقتدر بودن ومرد بودن یجوری که کلا دوس دارم از نظر افکار و اقتصادی و علم و مخصوصا خداشناسی ازم کمی بالاتر باشه چون درین صورت خیلی براش احترام قایل خواهم بود وعاشقش میشم نمیدونم چرا اصلا نمیخوام پایین تر باشه ازم این درسته؟)
7)مثبت اندیشی و حس خوشبختی داشتن ایشون(بسیار برام مهمه با ادمای منفی کنار نمیام دیگه دورو برم پره ازین جور ادما برا همین خیلی رو همسرم حساسم که دوست واقعی من باشه و حامی من)
8)مطمانا کسی که این معیارا رو داره اعتماد بنفس بالایی داره و خود ساخته است تا حدی
9)اگه کسی اینا رو داشته باشه شغلش هرچی باشه قبوله و مطمانا باسواد هم هست
مهمترنشون اینا بودن به همین سادگی اما خاسگارای من خواسته های اعتقادیمو ندارن و تا دلتون بخواد خونه و ماشین دار هستن که ارزش خاصی برام نداره اصلا..
خب بازم seyrex جان میگین معیارام مشخص نیستن؟
ایا معیارام جیزی هست که بشه در حدی بهش رسید؟
یا به این میگن کمال گرایی؟
من مشکل دارم یا مردمن که خیلی تک بعدی شدن و یا ازونور دیوار افتادن یا اینورش کدوم؟
کمک[size=large]
ببین چون می گی تعداد خواستگارات خوبه و به نسبت زیاده یعنی دستت توی انتخاب بازه. واسه همین تو فقط دو تا کار می مونه که بکنی:
1- خوب بدونی چه جور همسری با چه ویژگی هایی و چه معیارایی می خوای.
2- خیلی صبور و دقیق باشی و دونه دونه ی خواستگاراتو با دقت و صبر بررسی کنی تا ببینی که کدومشون همونی هستن که بتونی زندگیتو باهاش تقسیم کنی و یه عمر کنارش بمونی و کنارت بمونه.
موفق باشی گلم.
کسی نیس بگه که معیارای من نرمالند یا بلند پروازانه؟
:302:
معیارهاتون که خوبه ، اما بهتره الویت بندی کنید، شاید هر خواستگاری با درجات متفاوتی معیارهایی که شما دنبالش هستید رو داشته باشه.
باید مشخص کنید هر کدوم از خصوصیات برای شما چه نمره ایی داره و چقدر واقعا ارزش داره و می تونه در زندگی شما موثر باشه.
مثلا اول جذابیت برای شما مهمتره یا خانواده یا داشتن اهداف عرفانی و مذهبی( من نمیدونم این اهداف چی می تونن باشن)
مرسی اقا ارش این اولئیت ها رو ذهنی دارم
اهداف عرفانی یعنی خیلی رو خدا حساب باز کنه عاشقش باشه خدایی فکر کنه جوری که زندگی و ازدواجش و عشقش به سمت عشق خدا باشه :72: