RE: پس تکلیف تنها حق زنان (مهریه) چی میشه؟!
مرد هر زمان بخواد زن رو طلاق بده، باید تمام حق و حقوش رو نقدا پرداخت کنه، اینطور نیست که مرد بگه من این زن رو نمیخوام پول هم ندارم، بعد بتونه طلاقش بده.
اما اگر زنی رفت و مهرش رو گذاشت اجرا، مرد میتونه درخواست تقسیط کنه و تا زمانی که اعسارش ثابت نشه، زندان هم نمیره.
قبلا اینطور بود که مرد وقتی درخواست تقسیط میداد می گفتن خب اول برو زندان تابررسی کنیم و ببینیم تو واقعا معسر هستی یا نه.
الان دیگه اینطور نیست.
شما الان هم می تونید در برابر مهریه، حق طلاق و حضانت بچه رو بخواین، چون مهریه یک دین به گردن مرد هستش، هر زمان پولی گیرش اومد و شما مطلع شدید حتی اگر جدا بشید، اون مرد باید اول مهریه شما رو بده.
اگر دادگاه متوجه بشه که ایشون مالی داشته یا مالی به دست اورده اما مهریه شما رو نداده، زندان داره.
حتی اگر ارث بهش رسیده باشه، باید اول مهریه شما رو بده.
اگر درآمد داشته باشه شما میتونید به دادگاه معرفی کنید تا یک چهارم درآمدش رو ماهیانه به حساب شما واریز کنند.
به هر حال این دین همیشه مثل سایه دنبالشه
مگر اینکه از کشور خارج بشه یا به نحوی شما دیگه بهش دسترسی نداشته باشید.
البته اگر هم محکوم بشه و پرداخت نکنه، شما میتونید ممنوع الخروجش کنید،
مثلا الان شما میتونید مقداری از مهریه رو از طریق ثبت، نه دادگاه، به اجرا بذارید و فوری ممنوع الخروجش کنید
با سلام و احترام
از آنجا که مشکلات فردی افراد به انجمن آزاد انتقال پیدا نمیکند و صرفا بحث های اجتماعی، نظر خواهی ها و مباحثه های کلی منتقل می شود. بنده پستها را به نحوی ویرایش کردم که صرفا تمرکز روی مشکل شخصی شما در این رابطه باشد. لذا این تاپیک با توجه به تغییرات اعمال شده به انجمن آزاد منتقل نمی شود.
در ضمن مراجعان مسئول تاپیک خود هستند و اگر کسی بحث را کلی یا چالشی یا جامعه شناختی کرد حتما گزارش کنند تا اصلاح شود در غیر اینصورت مسئول انتقال تاپیک خود خواهند بود.
با تشکر
چندروز پیش رفتم نزد همون مشاوری که بعد از دنیا اومدن پسرم رفتیم پیشش و نظراتش خیلی عجیب و غریب بود!
یهم شماره یه وکیل رو داد.
ازش سوالاتم رو پرسیدم و جواب داد که قبلا مهریه بدهی مرد بود و اگه نمی پرداخت زندان می رفت و همین زندان باعث می شد که تحت فشار قرار بگیره و یه امتیازاتی به همسرش بده مثل حق طلاق و حضانت.
اما الان که اجباری به پرداختش نداره، از این اهرم نمیشه استفاده کرد.
گفت منتها ما یه شگردهایی داریم که مرد هم نتونه خیلی سوء استفاده کنه!
و خواست که برم دفترش (در واقع هزینه مشاوره بدم).
حقیقتش چون من از اون خانم مشاور که چندین ماه وقتمون رو هدر داد خیر که ندیدم ضرر هم متوجهم شد (اگه هفت ماه پیش جدا شدم هم این آیین نامه نبود و هم پسرم به باباش عادت نکرده بود و هم ذهنیت خانواده م آماده شده بود، اینهمه هم پول مشاوره نمی دادم و حالا وکیل بابت جدایی معرفی کنه)، اعتماد نکردم که برم پیش اون وکیل.
از بابت های مختلف زندگی به شدت تحت فشار هستم و نمی دونم باید چی کار کنم.
شوهرم حتی نمی خواد یکم جو خونه رو آروم کنه و اینقدر روانم رو بهم نریزه که اینهمه شیر حرص و جوش به این طفل معصوم ندم.
بهش می گم من توان روحیم تموم شده، اگه با این وضعیت به این بچه شیر بدم که فقط براش ضرره و اگه برم دکتر و آرامبخش بگیرم یازم داروی شیمیایی وارد شیرم بشه، برای بچه ضرره. کم آزار روحیم بده.
کاش می شد این 1 سال که بچه شیر می دم و سر به سرم نذارن و بعد از هم جدا شیم.