RE: حدود یکسال و نیم هست که شوهرمو ندیدم
خيلي عجيبه اين مساله .اينكه شمارو تو وضعيت مرگ ببيننو فرار كنن و اينكه يهو غيبشون بزنه بي دليل
بنظرمياد يه سري چيزارو نگفتيد ولي درهرحال شما مهريتونو ببخشيدم اين عاملي نميشه براي بازگشت اون اقا. بنظرم ميخوان با اينكار مقدمات طلاقو فراهم كنند براي شما
بنظرم شما تكليف حودتو و اين زندگيو روشن كن هرچي زودتر.شايد بااين توصيفاتي كه از همسرتون كردي اعتياد داشته باشن كه بعيدم نيست بنظرم.شماكه تحصيلكرده اي و ميتوني كاركني وابسته كسي نيستي چرا خودتو اسير اينطوري بايد بكني.
برو دادگاه و تكليفتو مشخص كن. بلاتكليفي بدترين عذابه
شوهر شما یا می خواهد مهریه را ببخشی که راحت طلاقت بدهد یا واقعا می خواهد بعد از بخشش مهریه زندگی کند.
اما شما، اگر قصد داری و دوست داری که زندگی کنی مهریه ات را ببخش شاید ماند، شاید هم طلاقت داد.
اگر هم فکر می کنی این مرد ارزش زندگی کردن ندارد برو دادگاه و ثابت کن که یک سال و نیم است که همسرت ناپدید است، طلاق غیابی بگیر. شما که لیسانس حقوق داری احتمالا این مسایل را می دانی.
مردی که یکسال و نیم شما را رها کرده و رفته به نظر نمی آد که برگشتنی باشه.
درخواست طلاق دادم و مهرماه برای طلاق غیابی نوبتم میشه.ولی دلم میلرزه.میخوام با خیال راحت و دل قرص جلو برم و قبلش با چند نفر صحبت کرده باشم
دوست عزیزابتدا با شما همدردی میکنم و بعد دعا میکنم خدا گره کارتون را باز کنه.
اما باید عرض کنم متاسفانه این آقا اصلا صلاحیت زندگی مشترک را ندارند و خدا را خیلی شکر کنید که بچه ندارید.ئگرنه اون بیچارم میسوخت. شما سریعا کار را تموم کنید و به شهرتون برگردید اونچا ممکنه مورد مناسب و همچنین شغل مناسب پیدا کنید.کنار خانواده افسردگیتون بهتر میشه. مهریتون را کامل بگیرید تا درس عبرتی بشه واسش و شما هم بی پشتوانه نمونید. ثلاش برای حفظ رابطه بینتیجه و سر خانه اول برگشتنه.
و سخن آخر:
این سرنوشت را به جوانهایی که الان جای سه سال قبل شما هستند منتقل کنید تا ببینند عاقبت ازدواج اینترنتی بدون شناخت کافی و تفاوتهای فرهنگی عدیده بکحا میرسه.:310:
منم به شما پیشنهاد میدم از خیر این زندگی بگذرید. مردی که با اینهمه فداکاری شما اینطوری برخورد میکنه نمیتونه حتی در صورت بازگشت زندگی خوبی براتون بسازه.
میگن رو هر آدمی مقطعی نظر ندین. ولی شما در طی چند سال به این نتیجه رسیدین. ایشون در طی چند سال نتونستن کار مناسبی پیدا کنن و جلوه ی خوبی از خودش تو موضوع کار نشون نداده. ایشون در طی چندسال بهانه گیری ها و بهادادن به دخالت های خونواده اش رو داشته. اخلاق خونوادگیش هم این موارد بوده. یعنی خونواده اش هم همینطورن. ایشون هم در این مجحیط بزرگ شده و اصلا اینجوری بار اومده.
و نهایتا اینکه ایشون یک سال ونیمه که در بدترین شرایط تنهاتون گذاشته. خودتون فکر نمی کنید مردی که اینقدر بی مسئولیت همسرش رو اینهمه وقت رها میکنه حتی در صورت بازگشت نمیتونه زندگی خوبی براتون بسازه؟
نظر من اینه که اتفاقا طلاقتون رو خیلی علنی نکنید. چون ممکنه اگر دوستانش بهش خبر بدن، حتی اگر داخل ایران باشه، مقدمات فرارش رو فراهم کنه. اونوقته که برا مهریه هم دستتون به جایی بند نیست.
هیچ مردی نمیتونه 1 سال و نیم زنش رو رها کرده باشه و در حالیکه حمایت خونواده ی خودش رو داره مجرد مونده باشه. پس به هیچ عنوان از حقوقتون کوتاه نیاین. چون اگر جدا شدین و حقی رو بخشیدین بعدها بیشتر روانتون رو آزار میده
امیدوارم بهترین راه ها جلوی پاتون گذاشته بشه
سلام خانومی .به نظر من مردی که به هر دلیلی 5/1 سال زنش رو ترک می کنه و در حالت مرگ تنهاش می زاره.همون بهتر که نباشه.نمی دونم بین شما چی گذشته ولی آدم دشمنشم توی حالت مرگ ترک نمی کنه.شما هم اشتباه کردی که خود کشی کردی.متکی به نفس باش.عزتت رو حفط کن .مهریهات رو هم نبخش.اینو تا آخر عمر 120ساله ات یادت باشه:هیچوقت به کسی باج نده تا بخوادت هیچوقت.چون بعد یک مدتی که بفهمه به خاطرش هر کاری می کنی زیر پا له ات می کنه.اینو که می گم توی زندگی عموم دیدم.من راحت به کسی نمی گم جدا شو ولی در مورد شما می گم برای کسی بمیر که واست تب کنه.شما تحصیلکرده ایی و مشغول به کار شو و اگه به شهر خودت برگردی که خیلی خوبه و زندگی جدیدی رو شروع کن.