RE: دلم با شوهرم صاف نمیشه
این سوالارو واسه این برسیدم که یکی از دوستای منم این مشکل شما رو داشت.
اون میگفت شوهرم با من خوبه ولی با خونوادم نه.میگفت بیش همه بهم بی احترامی میکنه.
مشاور بهش گفته بود شوهر شما نیاز داره که از طرف همه مورد تایید قرار بگیره و یه جورایی عقده ی این مساله رو داره.
البته بی احترامی بیش همه متاسفانه جزو اخلاق خیلی از اقایونه.مثلا میخوان بگن ما مردیم و حرف ما حرفه!شوهر منم بعضی وقتا اینطوری میکنه.البته نه اینکه خدای نکرده حرف بد بزنه یا سرم داد بکشه.
نیلو جان فکر کنم شوهر منم مشکل شوهر دوست شما را داشته باشه چون تو خونشون پدر و مادرش جلوی من هم احترامشو نگه نمی دارن.جالب اینه که رو اونا حساس نیست و اجازه میده هر حرفی رو بهش بزنن ولی رو حرفای من و خانواده م انقدر حساسه.کلا خونشون شخصیتش متفاوته اونجا اونم سعی می کنه با من همونجور که پدر ومادرش با خودش برخورد می کنن برخورد کنه .
تا حالا سعی کردی باهاش روراست حرف بزنی؟مثلا همین که گفتی,بهش بگو ببین وقتی خونوادت باهات اونطوری میکنن چه حالی میشی؟!منم ذقیقا همون حسو دارم.
یکمی هم ازش تعریف کن.مثلا بگو الان دیگه بشتیبان من تو زندگیم تو هستی و باید باهام خوب باشی تا بقیه هم نتونن رفتار غلط باهام داشته باشن.
شوهر من اهل منطقی حرف زدن نیست.هر وقت سعی کردم باهاش منطقی حرف بزنم عصبانی شده تازه اصلا کتمان می کنه که رفتار بدی با من داشته بعدشم سعی می کنه ازم انتقام بگیره.
با سلام
mignonne گرامی
لطفا از ایجاد تاپیک های جداگانه برای حل مشکل اجتناب کنید. و صرفا یک تاپیک برای پیگیری مشکلتون را ادامه دهید.
با تشکر
-----------
این پست بعد از رویت ایشون حذف می شود.