RE: چگونه باید با مزاحمت های خیابانی برخورد کرد؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط آتوسا
...
من خارج از کشور زندگی کردم و حتی یک مورد اینطوری نداشتم!!! اونا که حجاب به شکل ما ندارن!! شایدم ظرفیتاشون خیلی زیاده! چرا مردای مسلمان ما انقد ظرفیتاشون کمه؟
خب این موضوع دلایل زیادی داره که پاسخ به اون ممکنه بحث آزاد تلقی بشه و تاپیک شما رو به انجمن آزاد منتقل کنه، البته برای من بد نیست چون میتونم از شارژی که دادم استفاده کنم و اونجا کلی بحث راه بندازم :)
اما ضمن تایید حرف شما باید عرض کنم که در جایی خوندم( شاید در همین انجمن) که درسته متلک پرانی و مزاحمت های خیابانی در کشور ما داره به یک معضل اجتماعی تبدیل میشه، اما خشونت های جنسی قابل مقایسه با کشور هایی که شما گفتید نیست و خوشبختانه تا به حال درصد خیلی پایینی از جرم و جنایت را در کشور به خودش اختصاص داده.
اما در مورد چرایی رواج مزاحمت های خیابانی در مقایسه با دیگر کشور ها حرف زیاده.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط آتوسا
من خارج از کشور زندگی کردم و حتی یک مورد اینطوری نداشتم!!! اونا که حجاب به شکل ما ندارن!! شایدم ظرفیتاشون خیلی زیاده! چرا مردای مسلمان ما انقد ظرفیتاشون کمه؟
سلام دوست عزیز ربطی به ظرفیت نداره.
در خارج چون کودکی که به دنیا میاد تا چشم باز میکنه موهای باز آرایش
و تیپ های آنچنانی در سنین پاین کودکی دیده . چشمانش سیر شده برای او عادی هست .
اما در ایران که خودتون مشاهده میکنید خیلی فرق داره . از بچه گی اگر با دخترها بازی میکردیم.
خانوادها مخالفت میکردن میگفتند با دخترا بازی نکن دختر میشی . :311:اینم سطح فکر ما ایرونی هاست .
یا در جامعه تا دیده پوشش خانمها تا گلو کیپ تا مچ کیپ .
خوب اون جوانانی که تا یه خانمی میبینند که کمی موها رنگ شده بیرون است
و آرایش جیغی دارد یا مانتو چسب . براشون تازگی داره . چون چشمانشون سیر نیست .همیشه
تشنه این هستند که با نگاه کردن به خانمها به هر طریقی خود را سیرآب کنند.
چون من بارها بارها دیدم که حتی پسران به خانمهای چادوری هم مزاحمت ایجاد کردن
چه برسد به خانمهای که کمی آرایش میکنند یا معمولی .
سلام دوست عزیز.
نقل قول:
به قول دوستی مردای ایرانی بیمار جنسی نیستن صرفا استانه تحریکشون پایینه که اگه بخوان این استانه رو بالا ببرن تو نهاد خونواده و روابط زن و شوهری دچار مشکل میشن.
برای خود من از این مشکلات زیاد پیش اومده..انقد که درباره بعضیاشون تاپیک هم زدم.کلا بگم رعایت کردن خیلی از مسائلی که بهت گفتن موثره..منظور صرفا نوع پوشش نیست..حرکات و رفتار هم موثره..مثلا من با استفاده ازنظر بچه ها اوضام بهتر شده
کلا اگه خیلی با اعتماد به نفس و با جذبه راه بری و صحبت کنی خیلی تاثیر میذاره..
با یه حالت ترسو ضعف بیرون نرو.
ابدا توجه نکن..اکثر پسرا فقط قصد جلب توجه دارن..همین که بهشون توجه کنی حتی اگه توجهت در حد یه فریاد یا مثلا برو گمشو باشه براشون کافیه.
بعضیاشونم ازحرص دادن دخترا لذت میبرن..پس کلا سعی کن ریلکس و بی توجه باشی.
به بقیشونم توجه نشون نده.
ازقبل هم فکر نکن ممکنه بری بیرون اتفاقی بیفته.پیشاپیش انرژی منفی نفرست...من قبلا همش میترسیدم اما الان میرم بیرون و به خودم میگم هیچی نمیشه.:)
وقتی فکر کنی اتفاقی میفته خوب میفته واقعا.
موفق باشی
سلام آتوسا جان
من نمیدونم شما ساکن کدوم شهر هستی ولی من این موارد رو بیشتر توی تهران دیدم.الان ساکن یکی از استانهای شمال غرب ایران هستم (در بین اقوام ترک زبان) ولی اینجا وقتی بیرون میرم خیلی راحت هستم مردها مثل برادر به آدم نگاه میکنن یک مورد هم مزاحمت نداشتم (البته هنوز یک سال نیست که اینجا هستم شاید برای قضاوت زود باشه) ولی به هرحال احساس میکنم درصد زیادیشون چشم پاک هستن.
البته من قصد اهانت به تهرانی ها رو ندارم خیلی تعداد آدمهای چشم پاک هم توش زیاده خیلی از اقوام من هم اونجایی هستن
اتفاقا یک مورد هفته پیش که تهران بودم پیش اومد.برای انجام امور فارغ التحصیلی به دانشگاه تهران رفته بودم بعد هم به بانک روبروی دانشگاه رفتم که یک سری کار انجام بدم متصدی بانک شماره تلفنم رو خواست من هم براش گفتم (خودش فرم من رو پر کرد البته بگم که خانم بود) بعدا عصرش داشتیم به شهر دیگه ای میرفتیم توی راه یک sms اومد که سلام ... خانم (اسمم رو نوشته بود).من هم به همسرم گفتم این شماره برات آشنا هست و sms رو نشون دادم اون هم گفت نه بهش زنگ بزن ببین کی هست(البته من شک کردم که شوهر خاله شوخم باشه).من هم گفتم لازم نیست ولی بهش sms دادم شما؟در جواب نوشته بود که من توی بانک شما رو دیدم و خوشم اومده و میخوام باهاتون آشنا بشم و ...
من هم انگار آب یخ ریختن روی سرم و دیگه جواب ندادم.همسرم گفت کی بود و من نمیدونستم چی بگم و الان که همسرم ناراحت میشه (شدیدا حساسه مثل خیلی از مردای دیگه) من دارم تاوان چی رو میدم (من که با مانتو گشاد و مقنعه بلند هم رفته بودم و ظاهرم ساده بود)به هرحال گوشی رو بهش دادم تا خودش بخونه و گفتم هر کی هست یک مشت اراجیف نوشته تا گوشی دست شوهرم بود یک sms دیگه داده بود که خیلی دلم میخواد بدونم مجردی یا متاهل چرا جواب نمیدی و بعد هم زنگ زد که شوهرم جواب دادم و اون هم قطع کرد و خط خودش رو هم از دسترس خارج کرد.
خلاصه که تا مقصد اخم همسر من تو هم بود و داشت فکر میکرد که وقتی از مهرماه من سر کار برم چقدر از این جور آدما ممکنه بخوان مزاحمت ایجاد کنن و... به عبارتی به دل مشغولیها و مشکلاتی که برای شروع به کار من هست این مورد هم اضافه شد.
الان که فکرش رو میکنم به این نتیجه میرسم که همون sms شما؟ رو هم نباید میفرستادم.خوب اگر شوهر خالم بود و قصد شوخی داشت بالاخره تماس میگرفت.
همونطور که بقیه دوستان گفتن بهترین راه عکس العمل نشان ندادن هست و اگر مزاحمت حضوری باشه با سرعت کافی باید اون مکان رو ترک کرد.درگیر شدن شخصیت آدم رو زیر سوال میبره به عبارتی آدم رو هم سطح همون آدم رذل مینه ضمن اینکه افرادی که مزاحم میشن معمولا جایگاه اجتماعی خاصی ندارن و چیزی برای از دست دادن ندارن ولی شما با درگیر شدن شخصیت و جایگاهت زیر سوال میره.
البته یه مورد دیگه هم هست که من خیلی به چشم دیدم و البته راه مقابله باهاشو بلد نیستم.
حالا آتوسا جان شما خودت باید ببینی که این مورد شامل حالت نیشه یا نه! که اگه شد دوستان راهنمایی بکنن.
گاهی برخی مزاحمتها اونهم بصورت از حد گذشته و افراطی، صرفا بمنظور از صحنه بیرون کردن یک نفر است.
یادم میاد اوایل ازدواج تو یه مجتمع زندگی می کردیم، یه پدر و پسری بودن امان از وقتی که با یکی دشمن می شدن مدام مزاحمت حتی از نوع فیزیکی برای خانم اون واحد ایجاد می کردن. خوب جوری هم بودند که آدم کلا می ترسید طرفشون بشه. فرض کنید مزاحم خانم بدبخت بشن، ترس این هم بره که اگه با مرد خونه درگیر بشن فرضا کار به چاقوکشی :163: و اینها بکشه. خوب معمولا اون همسایه بدبخت که این پدر و پسر قصد کرده بودن از خونه شون فراری شون بدن، لاجرم فراری می شدن!
من تو محیط کارم هم از اینجور مزاحمتها زیاد دیدم و بی تردید می گم هروقت یکی رو نمی خواستن تو یه بخش یا یه پروژه باشه و دلیل موجه و قانونی هم براش نداشتن، به این شکل مورد تعرض قرارش می دادن.
نقل قول:
بله مسافر زمان عزیز تمام سخنان شما درست و متین
لطف دارین :72:
نقل قول:
اما من نمیدونم چرا انقد همه چیزمون در گیر این قید وبند های دینه!
خوب برای منی که از دیدگاه یکی دو نفر، آدمی مذهبی هستم (و امیدوارم از نظر خدا هم باشم) اینجور فکر میکنم که باید این مسائل در زندگی خودم در قید و بند دین باشه. ولی ممکنه شما مثل من فکر نکنین. و بنده هم اصراری ندارم که شما اینگونه فکر کنین.
اما بالاخره در این مورد، باید معیاری برای درست بودن کارها پیدا کنیم. با این نکته که به نظرهای دین هم توجهی نداشته باشیم.
حتما قبول دارین که نظرها در این مورد متفاوته. ممکنه یکی بگه که اصلا خانومها باید تو خونه زندانی باشن. یکی بیاد بگه نه چادر کافیه. یکی بگه چیزی که فقط پوستو بپوشونه کافیه( پیدا بودن اندامها از زیر لباس مهم نیست). یکی هم از جزیرهی لختیها بیاد و بگه نه! حتی برهنه بودن هم عیبی نداره. و ... خوب حالا هر کدوم چه دلیلی دارن؟ هر کسی نظر مورد علاقهی خودشو میگه. اما تو جامعه چی کار کنیم بهتره؟!
باید قبول کنیم که باز بودن حجاب رفتاری و پوششی خانومها در جامعه و سطح تحریک شدن آقایون دو کفهی یه ترازو هستن. یعنی مقدار این دو تا کاملا به هم وابستن. ترازو هم یه نقطهی تعادل بیشتر نداره.
اگر شما یا هر کسی تونست که یه دلیل منطقی پیدا کنه که نقطهی تعادل کجا هستش، خوب به مردم دنیا توضیح بده تا یه مشکل کمتر بشه.
اما من فکر میکنم که ما نمیتونیم. ما حتی نمیدونیم چند تا سلول داریم! نحوهی کار کردنشون در مورد این مسئله به کنار.
نقل قول:
من خارج از کشور زندگی کردم و حتی یک مورد اینطوری نداشتم!!!
بله. اکثر آنها هر زمان که بخوان با خیلیها میتونن رابطه داشته باشن. آدم وقتی چندین فرد قابل دسترس داره، آیا دلیلی میبینه که به افرادی که تو خیابونن گیر بده؟!
آمارهای کشور مورد نظرتون در مورد درصد طلاق و درصد کسانی که به همسرشون خیانت میکنن و … پیدا کنین. این آمارها نتیجهی چه رفتارهایی بوده؟
زیبانماییهای زنان در اجتماع، رفتار بازتر از حد، همهی اینها باعث جذب آقایون میشه. و خوب اینجا خیلی خوبه که فکر کنیم شاید این آقا با دیدن زنان زیباتر از همسرش، از همسرش کمتر لذت ببره و نسبت به همسرش سرد بشه. سرد شدن همان، افزایش احتمال رابطهی مخفیانه و خیانت هم همان. حال یکی از چند تایی که نسبت به همسرشون سرد شدن، خیانت هم بکنه. اینجا جدا از عاقبت مرد خیانتکار (که هر چیز بدی سرش بیاد حقشه)، همسر مرد هم قربانی یه ظلم بزرگ میشه. حتی شاید یک زندگی متلاشی بشه.
به نظر شما چند درصد از سرد شدن روابط، خیانتها یا حتی طلاقها در جامعمون به خاطر این موضوع هستش؟ ۵ درصد؟ ۱۰ درصد؟ یا …
حدس زدن عددش با خودتون. اما حتی اگه یک درصد هم باشه، یعنی یکی از صد نفری که در این انجمن به خاطر این مشکلات تاپیک زدن یا در آشنایانمون چنین مشکلی دارن، قربانی چنین ظلمی شدن.
و البته یک نفری که شاید الان معلوم نباشد که کیست.
نقل قول:
من کلا مذهبی نیستن حجابمم در حد بسیار معمولیه
نوع حجاب شما به خودتون مربوطه. شما هم مثل خیلی از بانوان محترم جامعه، میتونین که با به جان خریدن عواقب کار برای خود و همنوعان خود، حجاب رفتاری یا پوششی بازی داشته باشین . مطمئن باشین که بنده نه میتوانم و نه اصلا دوست دارم که اجباری در کار باشه. همین اجبارها بوده که الان ظرفیت کمو به مردان مسلمان نسبت میدیم.
.
در مورد مزاحمتها، راهکاری که به ذهنم میرسه همچنان در پست قبلیم هست. البته از اینجا به بعدش:
نقل قول:
اما در قبال مزاحمتهای این انسانهای بیظرفیت و مریض، به نظر من اگه کارشون به همون تیکه انداختن و نگاه کردن محدود بود، هیچ عکسالعملی نشون ندین. انگار مزاحمی وجود نداره. به هیچوجه پاسخی به حرفهاشون ندین و به راه رفتنون ادامه بدین. اگه قصد کردن که سد راه بکنن سعی کنین جوری حرکت کنین که به مزاحم نزدیک نشین (مثلا در مثالی که زدین بهتر بود برای مدتی از پیادهرو خارج میشدین تا از فرد مزاحم دور بشین و بعد از اینکه دور شدین دوباره به پیادهرو برگردین) . اما اگه مزاحمتشون از اینها فراتر رفت و خدای نکرده خواستن تعرض فیزیکی بکنن و برای این کار اصرار به خرج بدن، حتما رفتاری جرئتمندانه نشون بدین. البته این رفتار همواره یکسان نیست و بستگی به محیطی داره که مزاحم شما میشن. اگه مورد خاصی مد نظرتون هست بگین تا دوستان بهتر بتونن کمک بکنن.
در مورد اماکن خلوت و نسبتا خطرناک هم لطف بکنین و تنها به این مکانها نرین. حتی حضور یک خانوم هم تا حد زیادی از مزاحمتهای فیزیکی مزاحمان کم میکنه.
امیدوارم که مشکلتون حل بشه و به خاطر این موضوعات کمتر اذیت بشین.
:72:
با اجازه آتوسای عزیز و سایر دوستان، برای اینکه موضوع تاپیک منحرف نشه و به انجمن آزاد منتقل نشه، شاید بد نباشه یه جمع بندی کنیم؛
اول از همه آتوسا خاطرنشان کرده که حجابش مورد قبول عرف و قانون این کشوره. پس دلیل مزاحمتهای ایجاد شده براش نوع پوشش نیست و بحث راجع به این قضیه در این تاپیک جایی نداره.
دوم فعلا ما داریم تو این کشور زندگی می کنیم با تمام کاستیهاش جبرا یا مخیرا اینجا هستیم. پس بدون مقایسه با کشورهای دیگه بهتره از روی فرهنگ مردمش و همچنین قوانینش راه حل پیدا کنیم. بحث سر اینکه حالا فرهنگ یه مردمی خوبه یا بده یا قوانینش درسته یا غلط فکر نمی کنم نه موضوع این تاپیک باشه و نه مشکلی رو از حال کنونی آتوسا کم می کنه.
بنظرم برای زندگی تو هر کشوری و مواجهه با مشکلاتش باید فرهنگ، عرف و قانون خود اون کشور رو شناخت.
فکر می کنم بهتر باشه با درنظر گرفتن این دو نکته راهنمایی کنیم.
به نظر من برای متلک و حرف ... یه چشم غره و به سرعت رد شدن مناسبه
اما برای دست درازی به هیچ وجه نباید کوتاه اومد! باید یارو رو به صلابه کشید تا اینکارو با دختر بعدی نکنه
شما هم خیلی خیلی کار خوبی کردی حقش رو گذاشتی کف دستش! من به سهم خودم از شما تشکر میکنم:104:
زیرا شما باعث شدی اگه فردا من از کنار این آقا رد بشم بترسه و دیگه به من دست درازی نکنه
همونطور که سکوت شما برای اون این توهم رو ایجاد میکرد که میتونه به دختر بعدی هم دست درازی کنه
دوستان خوبم منم همه صحبتاتنو دنبال کردم واقعا نظرات جالبی دادین ولی من حس دلهره و اضطراب عجیبی پیدا میکنم چون اون مزاحمت واسم خیلی درد آور بود ای کاش متلک بود ولی همین قدر میگم که با موتور جلو راهمو سد کرد و آب دهنشو پاشید رو صورتم باورتون نمیشه الان هم دستام داره میلرزه واسه تایپ کردن وبعدش قصد تعرض داشت :302: تو همین چند ثانیه منم مثل شما موافق ساکت بودن برای متلکپرانی هستم ولی یه دفعه اینجوری واستون پیش بیاد چی کار میکنید... متاسفانه من در شهری با فرهنگ بسیار کم زندگی میکنم که خانمها هم علننا بهم در خیابان بی حرمتی میکنن ...:323:
فقط میتونم بگم خدا ازشون نگذره.............