RE: درخواست مهريه تو شرايطي كه دارم درست هست؟
سلام دريا
راستش توي اولين تاپيكي كه زدي (قبل از جراحي همسرت ) در مورد بيماري همسرت و اينكه ممكنه بعد از عمل خانوادش بيان ، و تو نگران بودي ، خيلي خوشگل رفتم بالاي منبر و تز دادم كه جراحي همسرت مهمتر از اينه كه تو به اين فكر كني كه خانوادش يك هفته ميخوان بيان خونت . بعدا بيا و مشكلاتت رو بگو !!! و نوشته بودم كه اون موقع قول ميدم بيايم كمكت .
چقدر قضاوت كردن راحته !!!!! :302:
به هر حال حلالم كن . تاپيك قبليتم دنبال ميكردم . راستش شرمنده حرفم شدم .
وقتي خوندي گزارش كن پستم رو حذف كنن .
برات دعا ميكنم تا مشكلت به بهترين شكل حل بشه .
اونطوري نشد كه تز داده بودم . هيچي براي مشكلت ندارم . جز دعا .
اميدوارم با حرفم دلت رو نشكونده باشم .
خواهر اینطوری نیست که شما اقدام کنید چیزی دست تون رو نمیگیره.
مهریه حق زنه .حتی زن میتونه قبل از وارد شدن به منزل همون زندگی
بعداز عقد مهریه را طلب کنه .بخاطر حرمتها که در اثر این درخواست
میشکنه کسی این کار رو انجام نمیده . اما دیدم. که در آشنایانمون
مهریه همسرش رو کامل در اولین سال زندگی پرداخت کرده و هنوز که جدود 11 سال که
میگذره هیچ مشکلی ندارن خداروشکر.
شما قبل از هر کاری مشاوره با یک وکیل داشته باشی که هذینه ای آنچان ندارد در حد 10 هزارتومان
اما کلی با قوانین آشنا میشید .
به قول آقا آرش این دادگاه وقوانین یه نو بازی شطرنج است اگر کمی ناشیانه
برخود کنی شکست میخوری پس باید خوب راه کارهارو یاد بگیری تا به حق برسی .
مطالعه کتابهای قوانین خوبه .
کتابی با نام. مجموعه قوانین و مقررات خوانواده.
گرد آورنده عاطفه زاهدی . مبلغ 6500 خیلی بهتون کمک میکنه .
برای همه خوبه که از قوانین خانواده سر در بیارند بدوند حقشون چی هست .
چه آقایان چه خانمها.
با سلام و تشكر ويژه از همه دوستايي كه زحمت كشيدن و راهنمايي كردن من رو.
من نمي تونم تصميم قطعي در مورد زندگي و وضعيت كنوني خودم بگيرم، اصلا نمي دونم چي به صلاحم هست و چي به صلاحم نيست.
از يه طرف هنوز درگير كارهاي تصادفم هستم و پيگيري قانوني اون كه واقعا خسته كننده هست برام ( با اينكه كاملا بي گناه هستم ولي توي دادسرا طوري برخورد مي كنن كه انگار من متهم هستم) و كلي انرژي و و قت ازم مي گيره، به همين خاطر كلا از قانون مي ترسم، ولي از يه طرفم از صبر كردن زيادي خسته شدم.
من نمي گم تو دعوا و برخوردم تو زندگي بي گناه بودم ، چون به نظرم توي دعوا اگه يكي از طرفين بخواد كمي بيشتر از طرف مقابلش گذشت نشون بده مطمئنا زندگيش به اين نحو كنوني من نمي شه، ولي بلاخره من پيش قدم شدم چند بار ولي شوهرم از موضع خودش كوتاه نمياد و ميگه تقصيري نداشته و خونوادش هم از عقيده ايشون حمايت 100% مي كنن.
كاش فقط ذره اي اين زندگي مشترك براي شوهرم مهم بود.
دوستان مي خوام راهنماييم كنين كه با شرايطم كنار بيام و بهترين تصميم رو بگيرم، كه 2 سال بعد پشيمون نباشم.
بهار عزيز مممنون از اينكه به تاپيك سر زدي، عزيز دلم حرف شما اون موقع حق بود و من اصلا به دل نگرفتم، الان اگه تو اين شرايطم راهكاري تو نظرت هست بهم بگو، خوشحال مي شم.
سلام و صبحتون بخير.
دوستاي خوبم نمي دونم باز دوباره چم شده ، كلا از لحاظ روحي ريختم به هم و اخلاقم هم كه ديگه .....:302:
يه استخاره گرفتم براي اينكه برم درخواست بدم كه مضمون جوابش اين بود : اگر اين كار رو انجام بدي هرچي تا حالا رشته بودي، پنبه مي شه.
خيلي جالبه كه حتي خدا هم مي گه نرو دنبال اين كار، يا شايد من دوست دارم اين مدلي فكر كنم.
ديشب تو خونه باز بحث زندگي من بود و خونوادم به شدت دارن از شوهرم بد مي گن ( مي دونم حق دارن چون شوهرم با كارهاش خيلي خوب تونسته بفهمونه كه من رو ديگه دوست نداره) ولي نمي دونم من چرا هنوز كه هنوز هست بدي هاش رو نمي تونم نبخشم.
گيج شدم تو زندگيم، از يه طرف مي گم همه حرمتها شكسته شده و ادامه اين زندگي كار درستي نيست، پس بهتره برم درخواست بدم، از يه طرف ديگه هر بار ميام به جدايي فكر كنم نمي تونم آيندمون رو تصور كنم ، هرباز تصميم جدي مي گيرم به يه نوعي خدا جلوم رو مي گيره( دوست دارم بندازم گردن خدا كه حداقل ناراحتيم كم بشه).
سلام دوست عزیز .
مگر در این مدت چیزی رشته بودی که پنبه بشه .؟؟؟
و در این موارد که نمیرند استخاره بگیرند .
حتی برای کار خیر هم استخاره واجب نیست.
ما انسانیم. با ید از عقل خود استفاده کنیم. نه استخاره وچیزهای این چنینی .
پدربزرگ عزيز ممنون از توجهتون.
من صبر كردنم و واسطه فرستادنم ، حتي تماس گرفتن خودم ، به نظرتون تو اين مدت چيز كمي هست؟ اين كارها رو كردم تا زندگيم حفظ بشه، حالا ممكن هست كه اشتباه كرده باشم و راهم خطا بوده باشه، ولي تنها راهي بود كه بلد بودم.
استخاره بهم آرامش ميده، نمي دونم كارم درست هست يا نه ولي استخاره كردن رو يه نوعي سخن گفتن خدا با خودم مي دونم.
دریا جان سلام
به نظرم کار خوبی کردی استخاره کردی.در این شرایط که شما بین عقل و دلت گیر کردی و واقعا نمیدانی چی به صلاحته به نظر من استخاره کار اشتباهی نبوده.
اقای baby حرف خوبی میزنن.میگن اگر یکی از دو نفر هنوز اون یکی رو دوست داره این بی انصافیه که طلاق اتفاق بیفته.
حالا که شما همسرت رو دوست داری به نظرم بازم نیازه که صبر کنی.میدونم خیلی سخته.من هم در دورانی مشابه شما بودم.در اون موقع هم خانواده من فقط و فقط میگفتن طلاق.و کاملا مشخص بود رفتاراشون از روی دلسوزی و احاساسته.
بنابراین زیاد به حرفهای خانوادت توجه نکن.
گول دوست دخترهای فیس بوکش رو نخور.مگه کسی میشه جای زن آدم رو بگیره؟
محبتش..خانه داریش...غذا درست کردنش..به نظرت دوست دختر اگر تعدادش 1000 تا هم باشه جای زن خود آدم رو میگیره؟
این رفتاراش نشون میده که دید مردانه به زندگی نداره و هنوز کمی در در دوران بچه گی سیر میکنه.که خوب خیلی ادمها این رفتار رو دارن.
یادت باشه بین زن و شوهر هیچ وقت حرمتها شکسته نمیشه.اینا در حد حرفه.زن و شوهر که در کنار هم قرار میگیرن و محبتشون دوباره شروع میشه همه چیز رو فراموش میکنن.
به خودت و همسرت فرصت بده تا بعدا پشیمون نشید.
اگر همسرت مشتاق به طلاق بود (این نظر شخصیمه ) میتونست نفقه نده تا بعد از گذشت 6 ماه شما بتونی راحت طلاق بگیری و بری.
همه چیز رو نذار به حساب قانون و دادگاه و وکیل و ...
مطمئن باش اونم نگران زندگیشه اما راه رو گم کرده.و چون خانواده دلسوزی نداره داره بیشتر دور خودش میگرده.
دریا جان
حتما حتما آیه الکرسی رو ورد زبانت کن و دعای علقمه رو بخون (معانی دعاش رو بخون و ببین چه ارامشی بهت میده)
من حتما برات دعا میکنم دریا جان اگر قابل باشم
موفق باشی
مريم جان خيلي خيلي ازت ممنونم، حرفات يه آرامش خاصي بهم مي ده.
ايشالله هيچ وقت تو زندگيت دچار مشكل نشي.
به راهكارهايي كه مي دي احترام مي زارم و سعي مي كنم انجامشون بدم، برام دعا كن و بازم اگه چيزي به ذهنت مي رسه بهم بگو. بازم ممنونم ازت
سلام دوستان
من احترام زیادی برای کاربر مریم 123 قائل هستم و نظراتشون رو همیشه معقول میدونم ولی
یک سوال هم دارم
ادامه این روند در حالی که همسر ایشان حتی قرار ملاقاتی هم در نظر نمیگیره چه سودی میتونه داشته باشه؟خوب اگه بشه ملاقاتی داشت خیلی موضوع فرق میکنه.
اگر این آقا هدفش دور زدن قانون نبود واقعا 30000 تومان نفقه میداد؟ اینکه همون پول یارانه این خانم هم محسوب نمیشه (15000 تومان کم داره) به نظرم منطقی نمیاد البته شاید هم باشه ولی با عقل من جور درنمیاد.
به نظر من همیشه حرفی که به آدم آرامش بده الزاما حرف درست نیست
دریا جان حتما حتما با همسرت ملاقات حضوری داشته باش.محل کارش مشخص نشده؟زمان رفت و آمدش به خونه معلوم نیست؟نمیشه موقع برگشتن ببینیش؟
نمیتونی چند روز توی یک محل عمومی نزدیک خونه شان باشی (مثل کتابخانه) بعد از یک نفر که همسرت نمیشناسه بخوای دور و بر خونه شان بایسته هر وقت اومد بهت خبر بده و شما زود بری گیرش بیاری حرفاتو بزنی (شاید مسخره باشه ولی ظاهرا هیچ راه خاصی برای ملاقات وجود نداره)
راستی در مورد استخاره من هم شدیدا با پدربزرگ موافقم.اگر استخاره کلیدی و کارساز بود که حضرت محمد هم توصیه اش میکرد تا جایی که من میدونم استخاره از زمان امام صادق وجود داره ولی نه به شکل کنونی به صورت نماز استخاره اون هم در موردی که واقعا عقل شما بین دو راه میمونه که کدوم رو انتخاب کنه.یک آشنای ما برای ازدواج بچش استخاره کرد و عالی اومد (پیش یک نفر که همه قبولش دارن استخاره کرد) عروسشون به شدت بد اخلاق دو بهمزن و دروغگو از آب دراومد و با کلی بدبختی و دادن مهریه به طلاق منتهی شد.استخاره به شکل فعلی که تو جامعه رایج شده که بدون توجه به فکر و مشورت مهمترین معیار در نظر گرفته میشه هم با منطق من جور نیست.
کاش فکور عزیز شارژ داشتن تا من میتونستم پاسخشون رو بدم .امیدوارم با پاسخ من موضوع منحرف نشه.در صورت صلاحدید مدیران محترم پستم رو حذف کن.
من برای دوستان دیگه هم گفتم.تمام مشکل اینه که دریا همسرش رو هنوز دوست داره.با این وضع و اوضاع اقدام کردنش مشکلاتش رو به نظرم بیشتر میکنه.
شاید هم همسرش از اون مردها باشه که از ترس مهریه برگرده سر خونه و زندگیش.معلوم نیست.
دریا الان اگر اقدام کنه نتیجه ای نخواهد گرفت.
چرا که حق طلاق با مرده و این اقدامش ممکنه همسرش رو عصبی تر کنه و اونو سر لج بندازه.
از طرفی اگر هم قبول به طلاق کنه ممکنه دریا به خاطر این وابستگیش ضربه عاطفی بخوره.
ما باید با توجه به شرایط الان دریا جواب بدیم
دریا دو راه داره
1.فردا صبح بره دادگاه و مهریه اش رو بذاره اجرا (که معلومم نیتس همسرش بیاد یا نیاد /شلوغ بشه یا نشه/کار بدتر بشه یا نشه)
2. صبر کنه.
من هم با شما موافقم.اگر دریا بتونه همسرش رو ببینه خیلی از مکشلاتش حل میشه.اما چطوری؟نمیدونم در رابطه با راهکار شما شاید شدنی باشه اما نظر دریا در این زمینه مهمه.چرا که فکر مکینم اگر امکان داشت تا به حال انجام داده بود.
استخاره....
خداوند خودش در سوره شوری فرموده مشورت کنید.حالا شما بگید چه مشورتی بالاتر از مشورت با خدا؟
استخاره یعنی چی؟یعنی طلب خیر از خدا کردن.روایت داریم از امام صادق (ع) : کسی که بدون خیر خواهی در کاری وارد گردد پاداش و خیری به او نخواهد رسید.
حضرت محمد (ص) هم به استخاره اعتقاد داشتن و در جایی هم حضرت علی (ع) رو ترغیب به استخاره کردن.ضمن اینکه یادتون باشه پیغمبر الگوی همه ائمه معصوم بودن.یعنی اگر یکی از معصوم کاری رو انجام داده یعنی از طرف حضرت رسول به او رسیده.
راه و روش پیغمبر و ائمه با هم یکی بوده.اینطور نبوده یکی یه روشی رو قبول داشته باشه ولی پیغمبر مخالف اون روش بوده باشن.
به عنوان نمونه وقتى که پیامبر، حضرت على(ع) را براى تبلیغ به یمن مى فرستاد، او را بر به کارگیرى استخاره، آنگاه که تصمیم گیرى دشوار گردد، ترغیب کرد [ و همچنین به هنگام رحلت حضرت رسول(صلى الله علیه وآله) و بروز اختلاف نظر میان صحابه در کیفیت دفن آن حضرت به دنبال دو کس فرستادند که یکى به شیوه مکیان زمین را شکافت و یکى به روش مدنیان لحد مى ساخت آنگاه عبارت «اللهم خیره لرسولک» را بر زبان آوردند و امر را بر آن نهادند که هر یک زودتر رسد، روش او را به کار بندند.
پس از رسول خدا(صلى الله علیه وآله)، اهل بیت(علیهم السلام) بارها به اصل استخاره و روشهاى آن اصرار ورزیدند و پیروان خود را به بکارگیرى آن در مواقع تردید توصیه مى کردند.
خداوند مى فرماید: «و اِذَا سَاَلَکَ عِبادى عَنّى فَاِنّى قَریبٌ اُجیبُ دَعوَةَ الدّاعِ اِذا دَعانِ فَلیَستَجیبوا لى و لیُؤمِنوا بى لَعَلَّهُم یَرشُدون;
و هنگامى که بندگان من، از تو درباره من سؤال کنند، بگو من نزدیکم و دعاى دعا کننده را به هنگامى که مرا مى خواند پاسخ مى گویم، پس باید دعوت مرا بپذیرند و به من ایمان بیاورند تا راه یابند (و به مقصد برسند). (بقره/۲، ۱۸۶)
روایات بسیارى در منابع شیعه و سنى بر مشروعیت استخاره دلالت مى کنند که تنها به چند مورد اشاره مى کنم
اولین روایت، روایت جابر است که مورد قبول تمامى مذاهب اسلامى است، جابر بن عبدالله گوید: پیامبر(صلى الله علیه وآله) به ما استخاره را مى آموخت همانگونه که سوره هاى قرآن را آموزش مى داد.
و درنهایت
خود شما کمی فکر کنید.به نظر شما خداوند که انقدر مهربان و کریمه ایا در زمانی که ما امام معصوم در دسترسمان نیست ما رو در مشکلات و سختیها تنها میذاره؟
از دریای عزیز بابت نوشتن توضیحات اضافی در تاپیکش عذر میخوام.