RE: حس ششم خواهرم منو عذاب میده (مخالفت خواهرم با رابطه اینترنتی من)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط pardis 1995
دوستای گلم من به این هدف تایپیک گذاشتم که شاید کسایی بین ما باشن که یا از طریق خواب یا احساسات قویشون ما رو راهنمایی کنن که چطور میشه با اینجور افراد کنار اومد
سلام دوست عزیز!
چرا می خوای گره ای را که با دست باز میشه، با دندون باز کنی؟
شما گفتی نیرویی بالاتر از خداوند رحمان نیست، پس داستان طلسم چیه؟
اگه واقعا به حرفی که گفتی اعتقاد داری، اصلا چرا به اعتقادات خرافی دیگران ، اعمالی که بر اساس همین اعتقادات مرتکب می شوند، بها میدهید؟
ببین دوست من همه ما یک رسول باطنی داریم به نام عقل که خیلی خوب میتونه مارو راهنمایی کنه!
نیازی نیست که خواب ببینیم
نگرانی شما درمورد خواهرتون رو درک میکنم. اما ایشون وارد وادی خطرناکی شده و شما با بها دادن به آنچه که حس ششم می خوانیدش، زمینه را فراهم میکنید تا ایشون بیشتر باورش بشه و ادامه بده.
نرم افزارهای جاسوسی زیادی هست که متاسفانه خیلی راحت میتونن رو سیستم شما نصب کنن و رمز تمام اکانت های شما رو پیدا کنند، یا حتی از صفحه مانیتور شما عکس بگیرند و ذخیره کنن! پس نیازی به خواب نما شدن وجود نداره تا بتونن به محتوای صحبت های شما پی ببرند!!!
خب همه ما رازهایی برای پنهان کردن داریم و حدس میزنم ایشون با اطلاع یافتن از جنبه های خصوصی تر زندگی شما، خیلی جا خوردن! و این طوری واکنش نشون دادند!
بنابراین توصیه من به شما اینه که:
اولا بیشتر مراقب حریم خصوصی زندگیتون باشید، و بدانید که لزومی نداره در مورد خیلی جنبه های زندگیتون با کسی صحبت کنید به خصوص وقتی می بینید که او نسبت به آن ها حساس است.
ثانیا اینکه خواهرتون رو از این افکار دور کنید ، آره همه ما حس ششم داریم، و مسأله ماورأ الطبیعه و امور متافیزیکی در زندگی همه ما جاریست، اما وظیفه ما به عنوان یک انسان، باعث میشه اولویت های دیگری در زندگی داشته باشیم.
فکر میکنم بهتره خواهرتون به جای اینکه به این بعد مبهم وجودیش بپردازه، به فکر کار، تحصیلات، سلامتی، توسعه روابط اجتماعی، شناخت خودش و یافتن جایگاهش در این دنیا به عنوان اشرف مخلوقات باشه.