RE: من : خواستگار لاغر مردنی !
امـــــــــــــــــــید!!!! !!!!!!!!!!!!!~x(~x(~x(
وقتی توبه خودت میگی لاغر مردنی:160: بعد توقع داری همسر آیندتون چی بهت بگه بگه وای عزیزم تو آرنولد منی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:311::311:
گلنوش جان :46:جوابتو کامل داد
اگر مسئله بیماریه که باید با ورزش درمان شه[]==[]
اگر اهل ورزش نیستی و به اصطلاح میخوای هلو برو تو گلو چاق چله شی باید بری دکتر >:/
اگر از دکتر میترسیو اهل امپول بوووووق نیستی پس سعی کن عزت نفس داشته باشی پسر جان
یه کم به خودت احترام بزار و بدون اخلاقیات در راس رویاهای یک دختر برای همسر ایندش بوده و هست و خواهد بود
اوکــــــــــــــــــــــ ــــی؟؟؟؟؟:P
در نهایت یک کم بیشتر بخور خب[]--^O^||3
جناب امید
چنان تمرکزت رو گذاشتی روی مسئله ازدواج و زوم کردی روش که هر چند وقت یکبار روی یک چیز تمرکز می کنی!
تاحالا روی این که پدر و مادرت به فکر نیستن زوم کرده بودی ، حالا هم روی لاغریت و شاید یک مدت دیگه روی یک چیز
دیگه. چرا سعی نمی کنین به جای این کار و زوم کردن روی مسائل مختلف و گیر دادن به خودتون ، شرایط ازدواجتون رو
مهیا کنین؟ مثلا بیشتر کار کنین. برای آینده و برنامه های مالی جهت رسیدن به اهدافتون برنامه بریزین. برای خودتون
وقت آزاد نگذارین خلاصه. اونوقت می بینی که تمرکزت از روی لاغریت هم برداشته میشه.
موفق باشین.
سلام
گذشته از حرف ازدواج؛ امید جان، شما خیلی کمبود وزن داری؛ وزن متعادل برای شما ، با قد 178 مابین 67 تا 79 کیلو است.
برای بهتر شدن این وضعیت، میتونی مشاوره بگیری، ورزش کنی ، بیشتر از گذشته غذا بخوری، با اضافه کردن میان وعده و بالا بردن کربوهیدرات و پروتئین، بازهم میگم تغذیه در کنار ورزش، چون هم وزنت بالا میره و هم خوش فرم میشی.
البته باید گفت نوع متابولیسم شما ؛ روی وزن تأثیر داره، متابولیسم بدنت رو بشناس ، تا طبق اون برات برنامه غذایی و ورزشی تهیه کنی
میتونی به لینک های که در امضاء من هست مراجعه کنی و پاسخ بگیری
در بحث ازدواج هم عرض کنم:
سلام. ممنونم از نظرات دوستان .
اینکه میگم من لاغرم ، دوستامم بهم گفتن و همکارام و گفتن که بهتره براش یه فکری بکنی:304: .
من که نمی گم میخوام آرنولد(!!!:311:) بشم ، تا به واسطه اون دنبال جواب مثبت دختر باشم ، نه .
من میگم ظاهرا اونقدر لاغر هستم که احتمال اینکه از این قضیه ضربه بخورم وجود داره :(.
بیرون اومدن از این مشکل بزرگترین دلیلش سلامتی خودمه هست ، حال اگه در تصمیم دختر هم تاثیری بذاره ، توفیقی هست اجباری.
.
.
من حتی به دکتر تغذیه هم مراجعه کردم و ایشون هم نظرشون افزایش وزن بود، ولی به دلیل دستپخت بد مادرم در ابتدای راه تسلیم شدم .
ولی الان می خوام که همراه با تغذیه ورزش هم بکنم . (پرورش اندام :307: )
سلام
ظاهر بخشی از معیارهای ازدواج هست. همونطور که تو تاپیکها بارها ذکر شده اگر طرف مقابلتون از نظر ظاهری به دلتون اصلا نمیشینه رهاش کنید.
در مورد شما یک مساله اعتماد به نفس در مورد ظاهر خودتون هست که وقتی شما از ظاهر خودتون خیلی راضی نباشید به احتمال زیاد این حس به طرف مقابل هم منتقل میشه.
اما گذشته از همه این حرفها از نظر پزشکی شما کبود وزن دارید . و برای سلامت خودتون هم باید این رو اصلاح کنید.
حالا فکر کنید بخواید یه روز همسرتون رو بغل کنید آخه اون بنده خدا که باید پر کاه باشه.:311: شوخی بود
موفق باشید
سلام امید جان.
شما توهم زدی..چرا متوجه نیستی شما بسیار تپل هستی اما خودت نمی دونی.:)
هرروز قبل از خواب و بعد بیداری شعر تپلویم تپلو صورتم مثل هلو رو یه بار بخون تا باور کنی تپلی:)
گذشته از این حرفا منم تجربه خودمو میگم.البته در کنار حرفای اقا کیوان که متخصص اینکارن.
من قبلا از اون حدی که میخواستم لاغرتر بودم.و خلاصه هر وقت جلوی اینه میبرفتم :(
از دوا و دارو بدم میومد که استفاده کنم تا بلکا تاثیر بذاره.یه بارم رفتم پیش متخصص تغذیه.اونم اول گفت خوبی..اما اصرار منو دید گفت باشه یه رژیم چاقی میدم..یه مدت استفاده کردم اما نه کامل..نمیشد عین رژیم رفت جلو.ضمن اینکه من اشتهام زیاد نبود و اصلا از غذا خوردن لذت نمیبردم.
خلاصه رژیم رو گذاشتم کنار.یه مدت هم رفتم بدنسازی اثر نکرد..اخه من تازه داشتم مواد غذایی رو هم میسوزوندم.اونم بیخیال شدم.
ازمایش خون دادم.کم خون نبودم..اما خودم حس میکردم گاهی سرم گیج میره یا چشمام سیاهی میره.
از اون طرف هم کلی غصه میخوردم و خودخوری میکردم.کلا اهل درددل نبودم فرد مناسبی هم دور و برم نبود تا درددل کنم.
القصه شروع کردم به استفاده از قرص اهن..مداوم نبود اما گه گاه استفاده میکردم و همون کلی روم اثر داشت..
بعد شروع کردم به تخلیه احساسی..خیلی زمان برد اما ناراحتیامو تخلیه کردم..نمیذاشتم تو دلم بمونه..شده بدون صدا جیغ بزنم اینکارو میکنم.
خودمو رها کردم.
امید تو هم اینکارو کن..رها کن..ببخش.
هم خودت و هم اطرافیانتو.
وقتی غم و غصه هات که مثه کوه شده رو بذاری زمین از روی دوشت احساس سبکبالی میکنی..اونوقت از زندگیت لذت میبری..اونوقت از غذا خوردن هم لذت میبری..مهم نیست غذا چیه اما باعث میشه تو با ولع غذا بخوری..اینطوری بیشترین قسمت غذا هم جذب بدنت میشه.
نکته بعدی اینه که بدنت رو دوست داشته باش..هرطوری که هستی..برو جلوی اینه..به بدنت دست بکش و بگو دوستت دارم..بگو خودمو دوست دارم..از سلولای بدنت تشکر کن.حتی اگه اولش حس بدی بهت میده اینکارو کن.
بعد تو یه دفترچه بنویس دقیقا دلت میخواد وزنت چقد بشه..حتما وزن ایده الت رو ثبت کن..و از همین الان از خودت تشکر کن که تونستی به وزن ایده الت برسی..
بعد به غذا به چشم یه لذت یا تفریح نگاه کن..اینجوری ادم از خوردن یه نیمرو هم لذت میبره..یه بخش کمی از درامدت رو هم کلا بذار واسه غذا که اگه زمانی هوس یه غذایی کردی تهیه کنی و بخوری.
من این روشا رو تا حدودی رفتم.و با اینکه اندازه بقیه میخورم بهم میگن باید رژیم لاغری بگیری..وزنم مدت خیلی زیادیه اونقدیه که دوس دارم و همینطور ثابت مونده.
بعد از اینکه کمی روی فرم اومدی و چاق شدی میتونی برای خوش هیکل شدن ورزش هم بری اما اروم اروم
موفق باشی
امید جان من حتی برای خواستگاری هامم پست باز کرده بودم. :72:
همینجور میرفتم دست از پادراز تر برمیگشتم. :72:
در خواستگاری هام اصلا راجبع قد واندام حرفی نبودش . :72:
شما چون خواستگاری نرفتی استرس داری و هی دنبال عیب در خودت میگردی :72:
شاید من لاغرم قبول نکنه شاید من موهام فلانه . تیپم بساره .:72:
نه برادرمن در خواستگاری به این چیزها نیست . :72:
اگر دختره عاقل وبالق باشه به تیپ و اندام. نگاه نمیکنه :72:
زندگی خیلی مهم تراز این چیزهاست که فکرتو مشغول کردی .:72:
الانم که مانکن مد شده توام که مانکنی همه حسرت میخورند مثل تو باشند .:46:
تاپیکت خیلی بامزه بود:311: کلی خندیدم
زیاد فکرشو نکن اما سعی کن تپل شی خب ...
موفق باشی:72:
[size=small]سلام امیدخان!. احوال شما؟
...
والا خیلی رک بگم، نه. اگه یه دختری عقل توی کله ش باشه، نمیاد معیار مهمش رو لاغری و هیکلی بودن و نبودن شما قرار بده... همه اینا که دوستان گفتن رو من هم قبول دارم و روش تاکید میکنم. اما به دو نکته دیگه هم توجهتونو جلب میکنم:
اولا که شما قد کوتاه نیستید و خود من به عنوان یه دختر این فاکتور لاغری شما رو یه مساله به احتمال خیلی بالا حل شدنی در نظر میگرفتم( ولی اگه کلا ریزمیزه و لاغر و کوتاه بودین، خب دیگه دختر خانوم باید همونجوری قبولتون کنه و دوس داشته باشه، اما اولا همه در گذر زمان و سن و... چاق میشن. دوما هم ورزش و دست پخت خوشمزه خانوم و. اینا چه کاره اند؟)
دوما اینکه شما باید نگاه کنید خواستگاری چه کسی میخواین برین؟ اکیدا توصیه میکنم کسی رو انتخاب کنید که از نظر قد و هیکل بهتون بخوره تا احتمال نه شنیدنتون هم صفر بشه... مثلا نرید خواستگاری یه دختر بدنساز!... یا ورزشکار... یا کسی که تپله... البته ممکنه برید و جور بشه و خیلی هم همو دوس داشته باشین... ولی به نظر من با اراده قبلی اینکارو نکنید به منطق نزدیکتره.
حتما برین باشگاه و با ورزش حجم بیارید... هیکلی که با خوردن زیادی بوجود میاد زشت و پر از چربیه و برای سلامتی هم خطرناکه.
توصیه های ایمنی رو هم جدی بگیرید.
:311:
موفق باشی.[/size]
... آقا امید راستی، دیدم بالا نوشتی دس پخت مامانت بده؟!!!:163:... مامانت میکشدت اگه بدونه چیا پشت سرش میگی!... آشپزی هم یه مقدار یاد بگیری ایرادی نداره ها! مامانت اینا بنشینند، شما بپز ببینند چی درس میکنی!:311:...
جدای از شوخی آشپزی یاد بگیر نیازه. در ضمن بیرون خونه هم میشه غذای سالم خوردا...
خودت کلاهتو قاضی کن ببین چقدرش بد ادایی شماست چقدرش دست پخت مامانتون.
سلام
ما یک فامیلی داشتیم دقیقا مشکل شما رو داشت و هرکسی میدیدش یه چیزی تجویز میکرد تا اینکه رفت دکتر تغذیه و با توصیه های اون خیلی خوب شد خدا وکیلی قبلا مثل طناب میموند ولی الان به نظر من خیلی خوشتیپ شده البته فکر میکنم از توصیه های دکتر بهش یکی ورزش بود یکی هم مصرف ماالشعیر ..موفق باشید