-
RE: پیشنهاد دوستی
دوست عزیز
همیشه ادمها از جایی ضربه می خورن که فکرش رو نمی کنن!قاطعانه می تونم بهتون بگم که زود فراموش میکنید خیلی زودتر از اون چیزی که فکرش رو بکنید اگر به اشتاباهات رابطتون که البته اگه بشه اسمش رو رابطه گذاشت چون بسیار کوتاه تر از حد عرف بوده شید و اگر بدنبال چهارچوبی برای علایقتون ،ازدواج و نوع رابطه با پسرها باشین باور کنید بسیار زودتر هم فراموش خواهید کرد البته یکی از فاکتورهای جذب این اقا سن بالا و تجربش در نوع برقراری رابطه با دخترها ی دیگه بوده چون دخترها بسیار راحتر جذب یک پسری که چندین سال از خودشون بزرگتره میشن!کمتر از چند ماه دیگه با یاداوری خاطره ی این رابطه به خودتون خواهید خندید البته مطمئنم که اگر به مقالاتی که در مورد فراموش کردن یک رابطه در سایت وجود دارهتوجه کنید همچنین به مواردی که گفتم ،بسیار با تجربه تر خواهید شد باور کنید!این فقط یک تجربه برای شما بوده هر تجربه ایی هم هزینه ی خاص خودش رو داره این زمانی رو هم که برای فراموش کردن و پیدا کردن مشکلات رابطتون می گذارید هزینه ی این تجربه ی ارزشمنده.
باز هم توصیه میکنم هر چه سریعتر از این رابطه خارج بشید چون تجربه های قبلی ایی که ایشون از روبط قبلیشون داشتن و روی شما مجدد تست کردن و سن بالای این اقا شما رو تحت تاپیر قرار داده و از الان به بعد هر گونه تماسی میتونه برای شما جبران ناپذیر باشه!
امیدوارم روزی برسه که هیچ انسانی،انسان دیگه ایی رو برای امیال خودش قربانی نکنه.
موفق باشید و ارتباطتون با این سایت رو قطع نکنید چون بهش در حال حاظر احتیاج دارید.
-
سلام عزيزم ظاهرا اون بسر حتي نميخواسته يه زره وقت تلف كنه و ميخواسته زود به هدفش برسه شكا كاري رو كردي كه بايد ميكردي بس خيالت راحت و خوشحال هم باش:104:
-
ممنونم از اینکه نظراتتونو میگین.:72:
هر وقت فکر و خیال میاد تو ذهنم (:81:واقعا نمیخوام از خودم تعریف کنم) ولی از هر لحاظ ایده آلم خیلی از پسر ها آرزوشونه با من ازدواج کنن مهمتر از همه اینکه فهمید دختر پاکیم و واقعا دوسش دارم,چرا منو واسه ازدواج نخواست ؟(من اگه پسر بودم از یه case اینطوری امکان نداشت بگذرم ) هر وقت فکرای اینطوری میاد تو ذهنم سریع میام نظراتونو میخونم چون آرومم میکنه
به هر حال هرچی بوده تموم شده
خیلی دوست دارم ببینم آخرش با کی عروسی میکنه!بالاخره هم میفهمم یکی از دوستام گفته آمارشو در میاره واسم
-
شادی999 عزیز سلام
بابت تصمیم درستت بهت تبریک میگم
دوست عزیزم اصلا پیگیر کارای اون پسر و به قول خودت آمارش نباش
فقط و فقط با اراده محکم به زندگی خودت فکر کن
هر چی هم دوست داری بیا اینجا درد دل کن ما کنارت هستیم
برات آرزوی موفقیت دارم:72:
-
شادی 999 عزیز
براش یک بازیچه بودین این باعث علاقه میشه؟برام جالبه چرا بعضی دخترها به پسرهایی که اونها رو بازیچه قرار میدن و بهشون خیانت میکنن بیشتر علاقهمند میشن!البته این قضیه بیشتر در دخترهایی به وجود میاد که انچنان پخته نیستن،شما چی فکر میکنید؟
قطعا شما دختر بسیار شایسته ایی هستین که برای خیلیها ایده الین پس به دنبال کسی باشین که هم شما براش ایده الین هم اون برای شما ایده اله و ارزشها وحسنها ی شما براش ارزشه نه ضد ارزش.
البته این نظر شماست شاید چیزهایی که بنظر شما خوب میاد بنظر خیلی از پسرها خوب نیاد اما این دلیل بر خوب بودن یا بد بودن شما نیست!
چرا به جای این حرفها ساختمان فکریتون رو دوباره بنا نمیکنید؟
وقتی ادم دچار یک شکست میشه حتما یک جای کارش ایراد داشته به دنبال این موضوع باشد تا پیشرفت کنید به اینده فکر کنید و از اینکه این داستان بخیر گذشته شکر گذار باشید و بیشتر مواظب پسرهایی با سن بالا که میان پیشنهاد دوستی میدن باشید چون معمولا پسرهای با سن بالا که روابط زیادی داشتن توی رابطشون میدونن چطوری دخترها رو خام کنن و به دنبال یک هدف در رابطشون هستن.
قطعا با دختری مثل خودش!اصلا چه اهمیتی داره؟چرا باید این موضوع برای شما مهم باشه؟پیگیری این موضوع باعث میشه یک زخم کهنه در شما هر از چند گاهی سر باز کنه و باعث عذاب شما بشه! اصلا هرچی چه ارتباطی به شما میتونه داشته باشه دوست عزیز؟
پیشنهاد میکنم کتاب ایا تو نیمیه ی گمشده ی من هستی نوشته ی باربارا دی انجلیس رو بخونید(حتما) تا بهتر علت اینکه چرا جذب ادمی شدید که دارای چندین مشکل بلقوه به روایت خودتونه بشید.چنین ادمی از دید یک ادم روانشناس غربی دارای مشکل بلقوه است،البته احتمالا این شخص مشکلات زیاد دیگه ایی هم داشته که شما با این تجربه متوجه اش نشدید،ایا چنین شخصی ارزش درگیری ذهن و پیگیری عاقبتش رو داره؟
-
حتما این کتاب رو میخونم,ممنون