RE: درخواست مشورت برای انتخاب خواستگارم
ضمن تشکر از تمامی دوستان عزیزی که تاپیک منو دنبال میکنند و نظرات خوبی میدند:
نقل قول:
تا حالا ازشون پرسیدید که چرا شما رو انتخاب کردند؟ خودتون فکر کردید که چه ویژگی شما ممکن واسه ایشون اینقدر جذاب بوده باشه؟
بله از تمامی خواستگارام این سوال رو پرسیدم و همگی دلایل قابل قبولی گفتند.(البته ببخشید اینجا نمیگم چون حمل بر خودستایی ممکنه بشه چون مشک آن است که خود ببوید نه اینکه عطار بگوید.)
نقل قول:
این آقا تا قابل اینکه بدون ایشون قبلان ازدواج کردن خیلی مشتاق بود اما بعدش نه.
اما این آقا هم میدونند که من قبلا ازدواج کردم و هم میدونند که پسر 5ساله دارم و شرط اینکه پسرم رو قبول کنند با اینکه اینجا نیست رو پذیرفتند و حتی میگن تعهد محضری میدم که اگه اومد به اسم خودم براش شناسنامه میگیرم که البته موافق اینکار نیستم.
نقل قول:
اصلا تا حالا ازش پرسیدید که یه شهرستانی چرا تا ۳۳ سالگی ازدواج نکرده؟
بله..هم خودم پرسیدم و هم پدرم
سن ازدواج در خیلی از خانواده ها بالاست مثل خانواده خود ما...در جواب گفتند:
تا حالا مشغول درس و سربازیو کار بودند..ایشون 2 سال هم کارشناسی ارشد خوندند ولی چون رشتشو دوست نداشتند انصراف دادند و دوباره شرکت کردند و الان قبول شدند
ایشون کارمند رسمی هستند و 9سال سابقه کار دارند..دلیل ازدواج نکردنشون هم قبلا 2-3مورد بوده که همین خواهرشون بساط به پاکردند و در تحقیقات هم این موضوع رو فهمیدیم.
نقل قول:
چرا همه این خانواده مطیع این خواهر هستند ؟ به ایشون مدیون هستند؟ ایشون از بیماری جسمی یا روحی خاصی رنج می برند که تا این حد نظراتشون لحاظ میشه؟
صبای عزیز باید بگم بله..ایشون بیمار روانی هستند و دلیلش هم برمیگرده به سالیا پیش...
ایشون نامزد پسر عمش بوده و نزدیکای عروسی پسره میذاره و میره و میگه من اینو نمیخوام و عاشق یک نفر دیگه هستم و به زور خانواده نمیخوام تن به این ازدواج بدم و بعد هم با اون شخص ازدواج میکنه و یه حالت عقده ای شدید برای این دختر میمونه.
نقل قول:
نادیا جان شما چه ویژگی های مثبتی نسبت به این آقا داری و بهتره اینجوری بگم ایشون عاشق چه ویژگی شما شدن که براحتی شروط شما رو قبول کردن؟
ببخشید عزیزم که نمیتونم ویژگیهامو بگم در اینجا ولی به این اکتفا میکنم که فقط ویژگیهای ظاهری من نیست که ایشون پسندیدند بلکه حتی طی تماسی که با خانواده همسر قبلی من داشتند متوجه خیلی ویژگیهای دیگه شدند که میگن: باید با یه دختر شاید سالیان سال زندگی کرد تا دید آیا همونی هست که میخوای ولی شما رو با یه تحقیق ساده میشه شناخت.
نقل قول:
در ضمن آقا محسن ایشون گفتن این آقا شهرستانی هستن نه گفتن اهل یکی از روستاهای قمر و پشت کوه ایران هستند که اینجوری درباره فرهنگشون نظر میدین
من عاشق تمام مردم کشورم هستم..همسر قبلی من تهرانی نبود و این آقا هم تهرانی نیست ولی برای من این مساله مهم نیست.
تنها مساله ای که مهمه اینه که اینبار نمیتونم برم شهر دیگه ای زندگی کنم(مثل دفعه قبل)
خوشبختانه ایشون کار و خونش و زندگیش اینجا هست.
اگه سوالی هست بفرمایید جواب میدم.ممنونم ازتون
فرهنگ جان ممنونم که نظرت رو گفتی.
برام نظر تک تک شما مهم و قابل احترامه.خوشحالم که هرکسی نظر شخصیش رو بگه
هیچ اشکالی نداره..من خوشحال میشم عزیزانم
نادیا جان اختلاف سنی تا 3 سال به نظر من هیچ مشکلی پیش نمیاره. اصلا نگران اینکه شوهرت مثلا یه سال ازت کوچیکتر باشه نباشه. در عمل مشکلی ایجاد نمی کنه واقعا مگه اینکه خود پسر تفکراتش طوری باشه که بگه حتما خانم باید کوچک تر باشه.
در مورد خواستگارت و کلا خواستگاری هیچی نمی دونم و نمی تونم نظری بدم :)
موفق باشی.
meinoush عزیز ممنونم
این آقا تو شناسنامه 2ماه ازم کوچکتره ولی طبق گفته خودش و خواهرش که اینجا زندگی میکنه 1ماه از من بزرگتره.
سلام نادیا خانم گرامی
ظاهرا همه چیز از نظز شما خوبه و فقط مشکل خواهرشون هستند.
به نظر می رسه که برای خواهر خواستگارتون بیشتر دلسوزی می کنند تا اینکه تحت نفوذش باشند.
یعنی رعایت حالش رو میکنند نه اینکه ازش بترسند یا حساب ببرند.
از نظر من اگر شما تمام معیاراتون رو سنجیدید و مناسب ارزیابی کردید، در مورد خواهر ایشون میتونید کوتاه بیاین و اجازه بدید که پدر مادرش در این مورد بر اساس روش خودشون عمل کنند.
اما توجه داشته باشید که این دلسوزی ها ممکنه ادامه داشته باشه.
سلام نادیای عزیز
خیلی خوشحالم که خبر خیر میشنوم ازت
به نظر همه چیز اوکی میاد، البته قبل از ازدواج حتما یه بار هم شده با خانواده به عنوانه پس دادن بازدید یا یه همچین چیزهایی منزل پدریشون برین، در عین حال با یک کارشناس مشورت کنین و تست از خاستگارتون بگیرن ک آیا دهن بین هستند؟ امکانش هست بعدا تحت تاثیر حرفهای خواهر قرار بگیرند یا نه شخصیت کاملی دارند و خودشان منطقی هستند و میفکرند؟
امید وارم انچه خیرت هست به زودی اتفاق بیافته:72:
arash1348 گرامی ضمن اینکه تغییر رنگتون رو تبریک میگم ممنونم که نظر دادین.
دقیقا همینی هست که میفرمایید
دلسوزی برای این خانم
البته منم درکش میکنم چون خودم هم یک خانم هستم و خیلی سخته همچین اتفاقی برای یه دختر بیوفته..چیزی شبیه به اتفاقی که برای خانم هویشام توی آرزوهای بزرگ افتاد...
به نظر شما که آقا هستید دوری از خانواده چه تاثیری روی زندگی داره؟
البته دوری فیزیکی رو نمیگم چون خیلی وقته که دور از خانوادش زندگی میکنه...دوری روحی و اینکه نکنه همش احساس کنه که یه جورایی طرد شده.
البته خودم تقریبا مطمئن هستم خانوادش طاقت نمیارن و میان سراغش و نمیتونن از پسرشون بگذرن چون به هرحال بچشون هست و احتمال زیاد دوباره روابط حسنه میشه..ولی این دوران نقاهت از نظر آقایون خیلی سخته؟؟
elahe.a عزیز هر دو خواستار رفتن پیش مشاوره قبل از ازدواج هستیم
ممنون بابت تبریکتون، دیگه کم کم داریم مراحل تکاملی تغییر رنگ رو طی میکنیم.( آبی کمرنگ، آبی پررنگ حالا هم این رنگ)
البته سبز که هیچ وقت نمیشیم اما فعلا تو صفیم، شاید صورتی رو شدیم ;)
( شوخی بود بخدا)
اما؛
مگر قراره روابط غیر حسنه بشه؟شما که گفتید پدر مادرشون راضین و فقط به خاطر دخترشون میخوان خودشون رو تا مراسم کنار بکشن.
اما در مورد دوری آقایون، معمولا( ببینید روی این معمولا توقف کنید، یعنی در حالت عادی، شاید استثنا هم باشه) آقایون در مورد دوری فیزیکی از خانوادشون مشکلی ندارن، البته نه اینکه از نظر عاطفی وابسته نباشن و نگرانی نداشته باشن، اما معمولا مرد هایی که زندگی مجردی و دور از خانواده را تجربه کردند در این موارد زیاد اذیت نمیشن.
همچنین فکر میکنم خانم ها هم به همین ترتیب.
اما یک نکته را توجه داشته باشید، اختلاف سنیتون و تجربه ی یکبار ازدواجتون،
شاید این دو تا موضوع مثبت باشه و شاید هم منفی، به هر حال دقت داشته باشید.
البته من حسم رو گفتم، شما که میدونید نظرات من کارشناسی نیست.
شاید بحث که پیش بره منم این موضوع رو بیشتر باز کنم.
ممنونم آقا آرش
راستنش با خودم فکر کردمو دیروز باهاش صحبت کردم و گفتم بهتره که از اول همه چیز شفاف و ساده باشه .من حوصله پیچیدگی رو ندارم.
گفتم بهتره بازم با خانوادش صحبت کنه و از ته دل راضی باشند و اوناهم بیان و ما ببینیمشون چون میدونم بالاخره همش تو ذهنش هست و نمیتونه بیخیال شه..ممکنه در ظاهر اصلا کاری باهاشون نداشته باشه ولی من خودم درک میکنم که ذهنش خیلی مشغوله.
گفت اینجوری خیلی خوبه ولی ممکنه کمی زمان ببره.
منم گفتم که اشکالی نداره و زمان ببره..عجله که ندارم!
فوقش یا قسمت هست که میشه یا نیستو نمیشه دیگه.
اگه قراره بشه که با آرامش و خوبی و خوشی و بدون هیچ استرسی انجام بشه اگرم قراره نشه بهتره هیچکدم هیچ ضربه ای نخوریم و با زور نخوایم وارد زندگی متاهلی بشیم و بعدا پشیمون شیم.
راستش من به خودم تا 2سال دیگه زمان دادم که اگه ازدواج کردم که هیچ...اگرم ازدواج نکردم برم از ایران
برای همین خیلیم اصراری به اینکار ندارم...هرچی قسمت باشه
سلام نادیا
اولا خیلی خوشحال شدم که تصمیم به ازدواج دارید.
دوما بخاطر این روحیه خوبتون بهتون تبریک میگم نمونه اش "فوقش یا قسمت هست که میشه یا نیستو نمیشه دیگه"
این خیلی خوبه که عجول نیستید ، تلاش کنید که حتما حتما والدینش رضایت بر ازدواج پسرشان داشته باشند حتی خواستگارتان رو هم ترغیب به این کار کنید.
یه نکته کوچیک ، خیلی به شرط و شروطهای قبل از ازدواج دل خوش نباشیم و فرض رو بر این نذاریم که پذیرش شروط یعنی تضمین خوشبختی آینده.
با توجه به تغییر شرایط ، برخی از شروط قابلیت تغییر را دارند.
اما در نهایت بهتر است شروط را مکتوب کنید و امضا کنند.[/size]
[size=large]توکل به خدا یادت نره ، چرا که او بهترین وکیل است
baby عزیز خیلی ممنون که شما در تاپیک من حضور بهم رساندید و تشکر ویژه.
منم اصرار به همین دارم که خانوادش رضایت 100درصد داشته باشند.
راستش به نظرم اگر مردی واقعا زنی رو بخواد و بدونه که اون خانوم هم اونو میخواد،برای رسیدن بهش خیلی کارها میتونه بکنه(البته از راه صحیحش)
اگرم مردی خانومی رو نخواد هرکاریم خانوم بکنه بازم اون آقا فراریه و اقدامی نمیکنه..پس اگر این آقای خواستگار منو واقعا بخواد و دوست داشته باشه زن زندگیش باشم مطمئنم خودش اقدامات لازم رو انجام میده.
نقل قول:
خیلی به شرط و شروطهای قبل از ازدواج دل خوش نباشیم و فرض رو بر این نذاریم که پذیرش شروط یعنی تضمین خوشبختی آینده.
با توجه به تغییر شرایط ، برخی از شروط قابلیت تغییر را دارند.
اما در نهایت بهتر است شروط را مکتوب کنید و امضا کنند
بله قرار شده اگه وصلتی بخواد صورت بگیره تمام شروط در عقدنامه قید بشه.
منهم موافقم که شرط و شروط قبل از ازدواج هیچ تضمینی در خوشبختی نیست و با تغییر شرایط تغییر پیدا میکنه (نمونش مهریه خود بنده که در عقدنامه بود به میزان 26کیلو طلای ساخته شده زرگر پسند!!! ولی با توجه به شرایط افتضاح زندگی نه تنها بخشیدم بلکه نفقه ای هم دریافت نکردم و حتی خونه و ماشین و طلاهای خودمم دادم تا از اون جهنم خلاص شم)