حرفايي يادم بديد كه بهش بگم ؟؟؟؟؟؟مرسي همدرداي گلم!!
نمایش نسخه قابل چاپ
حرفايي يادم بديد كه بهش بگم ؟؟؟؟؟؟مرسي همدرداي گلم!!
سلام حرف یاد دادن چاره کار شما نیست .شما باید منطق خود را پیدا کنی و با اراده و ایمانی که به هدفت داری سر حرفت وایستی گول این حرفهاشم نخور.(که دختر خراب زیاده و...)فردا که به خواسته های کوجیک و بزرگش تن دادی تو هم میشی یکی از همونا براش(البته ببخشید رک میگم!)فکر موقعیت خودت رو نمیکنی به فکر فردائی باش که باید تو این جامعه قدم برداری وبه عاقبتش بیشتر فکرکن. من میدونم اگه بخوای موفق میشی!
خواهرم من از همه دوستان کوچیکترم عضو تازه وارد هستم چیزی هم از روانشناسی سرم نمیشه ولی حساب دو دوتا چهارتا هست چرا میخواد دستتو بگیره از کجا معلوم که فقط دست گرفتن باشه در ثانی این اقا اگه واقعا قصدش ازدواج باشه میتونه صبر کنه تا هر وقت که عقد کردید تعجب میکنم چرا اینقدر تشنه هست اگه واقعا قصدش ازدواج باشه میتونه صبر کنه اگه صبر نکرد و باز گیر داد به نظر من بهتره ولش کنی اگه واقعا قصدش ازدواج باشه اون ازتون جدا نمیشه وقبول میکنه که همدیگه رو لمس نکنید اگه هم نیت بدی داشت که میره وپشت سرش رو هم نگاه نمیکنه بهتره امتحانش کنی بگید اگه بخوای بهم گیر بدی و رو حرفت باشی وبخوای منو لمس کنی جدا میشیم واسه یه مدت امتحانش کن خودت به جواب میرسی که واقعا خود نازنین خانم واسش مهمه واقعا روح وباطن وشخصیت نازنین خانم واسش مهمه یا جنسیت نازنین خانم من تو پست قبلی حرف چارلی چاپلین رو نوشتم یه سوال دارم خواهش میکنم جواشو بدید این اقا روحشو واست عریان کرده؟ جواب لطفا
اقا شهاب شما راست ميگين منم باهاتون موافقم.نه اون ميگه هر جور بگي ثابت كنم ولي من نميدونم چي بگم كه دوست داشتنشو ثابت كنه!!!!!!!!!!!!!!!در اين موردم كمك كنيد من بهش ميگم كه اصلن نبايد بهم دست بزنيو لمسم كني!اگه قبول كرد كهok اگه هم نه بيخيالش ميشم قول ميدم ببينم چي ميشه!فداي همتون بشم!
بهترين راه براي ثابت كردن دوست داشتن چيه دوستان بهم بگين؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام n@z@nin :72:
اینکه دوستش داری و دلت نمی خواد با یه اشتباه او رو از دست بدی خیلی عالیه ...
حالا که اینطوره و می خوای این رابطه یک رابطه ی دوطرفه و پایدار باشه لازمه ابتدا با صراحت سر از افکار و احساسات خودت دربیاری و اونها رو کاملا شفاف و روشن کنی .
برای اینکار می تونی به لینک های زیر مراجعه کنی :
- مشاوره ازدواج
- انتخاب صحیح، شیوه حل مسئله و تعارضهای ما
ضمن اینکه پیشنهاد می کنم این مقالات رو پرینت کنی و بدی او هم بخونه و نتیجه رو بررسی کنی .
از طرفی یه راه برای امتحان کردن او هم می تونه این باشه که بهش بگی بعد از خواستگاری رسمی از سوی او و جلب نظر موافق خانواده ات اجازه می دی دستت رو بگیره ... و ببین واکنش او در این خصوص چیه ؟
ضمنا می تونی برداشتهای خودت از مقالات بالا رو برای ما بنویسی .
موفق باشی .
سلام n@z@nin
خیلی خوشحالم که به وقت صحیح مشاوره خواستی.
همانطور که همه دوستان مخالفت خود را اعلام کردند، این را باید بدانید که اثبات دوستی به این نیست که بدون هیچ تعهدی خودتون را به ایشون تسلیم کنید.
شما در مقالات بالا مخصوصا مقاله تفاوت عشق و هوس در ازدواج را مطالعه فرمائید:
http://www.hamdardi.com/fa_default.asp?RP=M_Content.asp&P1N=ContentId&P1V= 262&R%3D5066482%26L%3Dfa%26FT%3DFalse
ازدواج خیلی فراتر از اینهاست، انشاء الله یه مدتی در این تالار گشت بزنید و مقالات و سئوالات را مطالعه کنید، خودتون به نتیجه خواهید رسید. فقط صبور و آرام باش و آگاهی کامل تصمیم بگیر.
نازنین خانم خواهر من بنظر من بهترین راه برای ثابت شدن دوستی ایشون نسبت به شما اینه که به خاطر شما از خوش بگذره ببینید دوست عزیز الان اگه با یه روانشناس اروپایی مشاوره کنید وبگید که بزرگترین مشکل من اینه که نمیخوام این اقا دستمو لمس کنه قاه قاه به شما میخنده به نظر شخصی من لمس کردن دست هیچ چیز مهمی نیست زمین که به اسمون نمیرسه ولی چرا این اقا به خاطر شما به خاطر احساسات شما از یه چیز به این کوچیکی نمیگذره من کارشناس وروانشناس نیستم با زبون عامیانه یه راه میزارم جلوی پات 100درصد جواب میگیری ازش بپرسید که حاضری به خاطر من واحساسات من چیکار کنی چطور ثابت میکنی که واقعا منو دوست داری یا حاضری برای من از چه چیزای بگذری اگه گفت حاضرم به خاطر تو از همه چیز و همه کس بگذرم بگو از همه چیز وهمه کس نگذر از تماس با من بگذر اگه یه کلام گفت گذشتم و نمیخوام لمست کنم بدون که واقعا دوستت داره البته البته البته شما همون وقت نتیجه گیری نکنید که بله اقا واقعا منو دوست داره اینده معلوم میکنه که ایشون تا چه حد میتونه رو حرفش باشه ولی اگه قبول کرد شما بعد از یه مدت سست نشید واز حرفتون عقب نشینید اگه تونست 5 یا 6 ماه تحمل کنه توی حسن نیتش نسبت به خودتون شک نکنید اگه هم قبول نکرد یا رابطه شما کمرنگ شد همون بهتر که واسه همیشه ازش جدا شید
البته دوستان همه از من کارشناس تر و باسواد تر هستن نظر شخصی من اینه در ضمن یه چیزی بگم شما موضوع plz help me را از اول بخونید هر کسی که نظر داده با هر طرز فکر که بوده با این کار شما مخالف بوده تا حالا کسی لمس کردن حتی لمس کردن دستای شما رو با این اقا تصدیق نکرده بهتره به حرف دوستان گوش کنید مطمئنا ضرر نمیکنید