RE: از اینکه دارم بچه دار میشم ,خیلی استرس دارم .طبیعیه؟
سلام.
پیشاپیش تبریک میگم امیدوارم قدمش خیر باشه.
در مورد مشکلات مالی تا حدی نگرانی طبیعیه وزیاد به بارداری شما مربوط نیست بالاخره بچه خرج داره واین یه واقعیته .
من وهمسری هم موقع بارداری من وضعیت مالی خوبی نداشتیم ومن ازین موضوع نگران بودم شنیدین میگن هر کی بدنیا میاد روزیه خودشو با خودش میاره من اصلا اعتقاد نداشتم ولی به عینه دیدم این معجزه که خدا چه جور هوای بنده هاشو داره.هرچقدر که کوچولو باشن:323:
درمورد اضطراب و یا هر احساس غیر طبیعی که دارین خیلی عجیب نیست چون تو این دوران تعادل هورمونیتون بهم خورده وانشالله با زایمانتون رفع میشه.
شاید الان بزرگی و زیبایی مادر شدن رو درک نکنید ولی وقتی فرشته کوچولو بدنیا اومد میفهمید عشق واقعی وبینهایت یعنی چی ؟عشقی که هیچ وقت تموم نمیشه وبا دختر وپسر بودن بچه کم وزیاد نمیشه واصلا مادیات سرش حالیش نیست.
خوب فکر کنید.موفق باشید:72::72::72:
از حرفاي خيلي قشنگتون خيلي ممنون هستم .
الان حس ميكنم كه حالم بهتره.
خيلي از وقتي كه براي من گذاشتين سپاسگزارم.
من و بچه ام رو از دعاهاي خيرتون ياد كنيد.
من هم براتون دعا ميكنم كه به همه ي ارزوهاي خوبتون برسين.
مطلب زيباي ديگه اي هم اگر داريد ميتونيد برام بنويسيد خوشحال ميشم.
ملینا عزیز سلام
مادر شدنتون رو تبریک میگم. در مورد استرس که خوب یه بخشش کاملا طبیعی هست چون تجربه جدیدیه.
فقط تو صحبتهاتون به نکته ای اشاره کردید اینکه نمیدونید چرا بچه دار شدید.......
خوب تو کشور ما و فرهنگ ما متاسفانه بچه دار شدن یک امر اجباری و به نوعی تکلیف زناشویی هست.
اما به عقیده من ما باید برای بچه دار شدنمون هدف مشخصی داشته باشیم. درسته بخشی برای تداوم نسل و..... اما همونطور که با هدف و برنامه ازدواج میکنیم بچه دار شدن هم باید هدف دار باشه.
دوست عزیز اصلا ناراحت نباشید شاید بارداری شما اتفاقی یا کمی بی هدف بوده اما از الان زمان رو از دست ندید.
تو مدت باقیمانده سعی کنید برای رشد و بزرگ کردن فرزندتون برنامه ریزی داشته باشید.
-کتابهایی رو تو این زمینه ها مطالعه کنید: (تو اینترنت هم ال ماشاله مطلب هست)
- در مورد نحوه رشد نوزاد و کودک
- روانشناسی رشد کودک
- تغذیه
اموزش کودک
و...
سعی کنید برای مادر شدن و پدر شدنتون امادگی بدست بیارید.درستهاکثر قریب به اتفاق زوجها قادر ن پدر و مادر بشن اما تعداد محدودی واقعا پدر و مادر های با برنامه و هدفدار هستن.
امیدوارم موفق و شاد باشی:72: