RE: چطور بفهمم که دختری را که دوست دارم به من علاقه دارد یا نه؟
سلام
معمولا ما خانوما وقتی با موردی مواجه میشیم که طرف شرایط ازدواج رو نداره هیچوقت جواب قطعی بهش نمیدیم اینم یه حرکت کاملا معقوله.ولی چون اون خانوم به شما قبلا گفته که باید شرایط جور بشه چندان هم بی میل به نظر نمیاد.
راستی اینم بگم که بابا و عموی من هم باجناق هستن و اتفاقا رابطمون با اونا صمیمیتر از بقیه س.این مساله بستگی به روابط خودادم و بقیه داره اقای arsho68
سلام آقاي a.r
:72::72::72:
حالا ميخوايد بدونيد بهتون علاقه داره كه چي بشه؟؟؟؟
فعلا كه ازدواج نميخوايد بكنيد، پس دونستن يا ندونستنتون چه فرقي به حالتون داره؟؟؟؟
مثلا ميخوايد اگه بهتون علاقه داره به پاتون بشينه تا مثلا 5و 6 سال ديگه برين خواستگاريش؟؟؟؟
تازه اگه متوجه علاقه اش بشين كه تمركزتون بيشتر بهم ميخوره و هواستون ميره جاهاي ديگه... چرا بر عكس فكر ميكنين؟؟؟؟
خواهش ميكنم وقتي موقعيت ازدواج ندارين ذهن اون بنده خدا رو هم بيخودي مشغول نكنيد... بزارين با آرامش خيال زندگيش رو بكنه
اگه قسمت هم باشين به هم ميرسين....
نقل قول:
نوشته اصلی توسط rama25
سلام آقاي a.r
:72::72::72:
حالا ميخوايد بدونيد بهتون علاقه داره كه چي بشه؟؟؟؟
فعلا كه ازدواج نميخوايد بكنيد، پس دونستن يا ندونستنتون چه فرقي به حالتون داره؟؟؟؟
مثلا ميخوايد اگه بهتون علاقه داره به پاتون بشينه تا مثلا 5و 6 سال ديگه برين خواستگاريش؟؟؟؟
تازه اگه متوجه علاقه اش بشين كه تمركزتون بيشتر بهم ميخوره و هواستون ميره جاهاي ديگه... چرا بر عكس فكر ميكنين؟؟؟؟
خواهش ميكنم وقتي موقعيت ازدواج ندارين ذهن اون بنده خدا رو هم بيخودي مشغول نكنيد... بزارين با آرامش خيال زندگيش رو بكنه
اگه قسمت هم باشين به هم ميرسين....
شایدم حق با شما، باشه به هر حال ممنون از نظرتون
تا زمانی که خاستگاری نری نمی تونی نظر قطعی دخترو متوجه بشی.