خودت هم عضو گروه بشو!!!!امیلت روهم نده!نقل قول:
نوشته اصلی توسط elina
نمایش نسخه قابل چاپ
خودت هم عضو گروه بشو!!!!امیلت روهم نده!نقل قول:
نوشته اصلی توسط elina
سلا عزیزم
نظر منم اینه که اصلا حساسیت نشون نده.البته به چند دلیل:
1.این روزا با این موبایلا اینجور عکسا اونم بین مردا کاملا عادی شده و اونها هم هیجانشون واسه دیدن این عکسها زیاده.
2.شوهرت مطمئنا خبر نداره که تو ندونسته عضو این سایت شدی حالام دنبال این هستش که تلافیشو سرت دربیاره.والا اگه میخواست نفهمی همون روز اول پسوردشو عوض میکرد یا اصلا با یک میل جدید توی اون سایت عضو میشد.
3.سر فرصت با شوهرت صحبت کن و براش توضیح بده که تو اصلا نمیدونستی عکسای این سایت چجوریه.
امیدوارم مشکلت هر چه زودتر حل بشه.فقط زیاد پیچیدش نکن.
سلام گل بهار جون
به نظر من تو به راحتی و بدون رودربایسی می تونی این مسئله رو با همسرت در میون بذاری از عاقبتش نترس عزیزم. به هر حال هر چه قدر این مسئله طولانی تر بشه بیشتر و بیشتر تو دلت نگه داری بیشتر با خودت در گیری پیدا می کنی و کم کم اطمینانت نسبت بهش کم میشه . بهش نشون بده که زیاد خوشت نمیاد این عکس ها را ببینه و دیدن این عکسها تو رو ناراحت می کنه. البته باهاش زیاد بحث نکن که فکر کنه خیریه یا شما خیلی حساس هستی؟ فقط بهش بفهمون که از کارش خوشت نیومده در همین حد . همسرت چون شما و زندگیشو دوست داره مطمئناً کاری نمی کنه که شریک زندگیش ناراحت بشه. بهش یادآوری کن که به خاطر همسرت چه کارهایی انجام دادی که دوست نداشتی یا برعکس چه کارهایی انجام ندادی که دوست داشتی انجام بدی ولی زیاد وارد جزئیات نشو و نذار بحثتون طولانی و کشدار بشه . سریع تمومش کن و با بحثهای شیرین ادامه بده.
با آرزوی موفقیت برای شما
دوست عزیز.......
شوهر شما نباید به دریافت ودیدن ویانگاه کردن اون عکسها ادامه بدهند.......به نظرمن باید به ایشون تذکربدید....درضمن شما همسرشید.......شما باید بهشون بفهمونید که من نمیتونم تحمل کنم لحظه ای روکه شما به دیدن عکسهای غیراخلاقی دیگه می پردازی..........درضمن من بانظربعضی ازدوستان که بهتون گفتند که شما حساسیت نشون ندید مخالفم......بالعکس حساسیت باید بیشترباشه....تابعدها......خدای ی نکرده..پاشون به کارهای دیگه بازنشه....اصلا مسئله لغو عضویت ایشون ازاون گروه نیست.....مگه فقط توی دنیا اون یک گروه وجود داره....دوست عزیز...بهتره زودتر روشنون کنی که به این کارادامه ندن..