RE: ازدواج سنتی داوام داره یا مدرن
الان به یه درصد مساوی ازدواجها چه سنتی و چه غیر سنتی به طلاق ختم میشن. علت اینکه قدیما طلاق کمتر بوده ازدواج سنتی نبوده، به خاطر این بوده که از طلاق می ترسیدن و همه چی رو تحمل می کردن، فکر می کردن تا آخرین لحظه باید زندگی کنن و خم به ابرو نیارن. در واقع مرد خدای دوم خونه بوده و سرپیچی از امر اونو گناه می دونستن! آقا هم خیلی راحت سلطنت می کرده.
اما الان یه جور دیگه به طلاق نگاه می کنن. به عنوان یه راه چاره، البته هنوز هم کسایی که طلاق می گیرن زندگی خوبی نمی تونن داشته باشن (مخصوصا خانمها) انگار که طلاق گرفتن مساویه با ..... .
اما به هر حال من خودم از ازدواج به شکل سنتی خوشم نمیومده، چون دوست داشتم خودم اون کسی رو که میخوام انتخاب کنم (البته با تحقیق و کمک) و از طرفی هم متنفر بودم از اینکه مادر شوهر یا خواهر شوهر منو بپسنده و بعد تازه آقا داماد بیاد ببینه براش کیو در نظر گرفتن.
فقط سنتی خانوم عزیز
همه چیز سنتیش بهتره مثل بستنی سنتی و....
سلام مینا جان
ازدواج سنتی که فقط پدر و مادر بخوان تصمیم بگیرن وهیچ اجازه ای به فرزندشون ندن غیر قابل قبول ، ولی اگرحق اتنخاب به
بچه هاشون بدن خوبه.(یعنی یک تصمیم گیریه همگانی با همفکریه هم)
ازدواج مدرن یعنی پسر ودختر با هم آشنا بشن وبعد ازدواج.این در صورتی درسته که احساسات کاملا کنترل شده باشه و بدونی که طرف مقابلت واقعا تو رو میخواد و یکی از اطرافیان هر طرف هم از این رابطه با خبر باشن.
به نظر من مهم شناخته . حالا چه از طريق سنتي باشه ( البته براي كسي كه خودتون ميشناسينش و فقط حرف ديگران نباشه كه اون رو تاييد كنه مثلا افراد فاميل مثل پسردايي و پسر عمو و ...... البته اگه رفت و آمدتون زياد باشه و به درستي با اخلاقيات و روحياتشون آشنا باشي )و چه از طريق مدرن . البته به نظر من اين روش مدرن به درد افرادي ميخوره كه سنشون به حدي رسيده باشه كه بتونن تصميم عاقلانه بگيرن و اسير احساسات و... نشن مثلا دختر 22-23 ساله و پسر 24-25 ساله به بالا كه واقعا بدونن انتظاراتشون از همسر آينده شون چيه و بتونن طرفشون رو مورد ارزيابي قرار بدن ....( يعني كلا افراد بالاي 20 سال )
ولي براي افرادي كه سن كمي دارن به نظرم ازدواج سنتي مناسب تر ميتونه باشه چونكه مطمئنا بعد از يك مدت از انتخاب خودشون پشيمون ميشن چون براساس معيار هاي درست صورت نگرفته
البته ازدواج مدرن هم مشكلات خاص خودش رو داره ولي كلا هردوي اين ازدواجها اگه با شناخت صورت بگيره ميتونه موفقيت آميز باشه