RE: شما بگین من چقدر مقصرم؟
عزیزم من تاپیک قبلی شما را نخوندم،
در مورد بد اخلاقی خوب تقصیر شماست، در ارتباط با مساله ازدواجتون هم راه را اشتباه رفتی
از هر طریق آشنا شدین، از ابتدا جهت ازدواج بوده، شماباید ادامه آشنایی را منوط به معرفی به خانواده و موافقت آنها انجام میدادی که نکردی، الانم دیر نشده، کمی عقب بشین، کمی آروم تر
اگر ابراز تمایل کرد، بگو من قبول دارم شاید کمی تند رفتم اما ادامه رابطه را به بعد از آشنایی با خانواده موکول کن. این را هم اعلام کن ، صرف خاستگاری، کسی نمیگه بیا سر سفره عقد بشین!
چرا روزه شک دار میخواهی بگیری؟
اگر اومد که خوب جدی بررسی میکنی
اگر هم نیامد، خوب قسمت هم نبودین، من کار ندارم، ایشون خوب یا بد، اینجا ایرانه و هر کاری اصول خودش را داره،
بهتر نیست تا هرچه سریعتر تکلیفتون روشن شه؟
این بلا تکلیفی نه به نفع شماست نه ایشون!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط صبا_2009
بهار جان میشه بگین چرا اصرار دارین رابطه تون رو با این آقا ادامه بدین؟
عزیزم چون ویژگی های مثبتی هم ازشون دیدم که به نظرم نسبت به خیلی از آقایون بهتره.
به طور مثال همین تحقیقات من (به قول دوستان گیر دادنها)که ظاهرا اشتباه بوده, خیلی ها نتونستن تحمل کنن و....
نقل قول:
نوشته اصلی توسط elahe.a
عزیزم من تاپیک قبلی شما را نخوندم،
در مورد بد اخلاقی خوب تقصیر شماست، در ارتباط با مساله ازدواجتون هم راه را اشتباه رفتی
از هر طریق آشنا شدین، از ابتدا جهت ازدواج بوده، شماباید ادامه آشنایی را منوط به معرفی به خانواده و موافقت آنها انجام میدادی که نکردی، الانم دیر نشده، کمی عقب بشین، کمی آروم تر
اگر ابراز تمایل کرد، بگو من قبول دارم شاید کمی تند رفتم اما ادامه رابطه را به بعد از آشنایی با خانواده موکول کن. این را هم اعلام کن ، صرف خاستگاری، کسی نمیگه بیا سر سفره عقد بشین!
چرا روزه شک دار میخواهی بگیری؟
اگر اومد که خوب جدی بررسی میکنی
اگر هم نیامد، خوب قسمت هم نبودین، من کار ندارم، ایشون خوب یا بد، اینجا ایرانه و هر کاری اصول خودش را داره،
بهتر نیست تا هرچه سریعتر تکلیفتون روشن شه؟
این بلا تکلیفی نه به نفع شماست نه ایشون!
الهه جان من به توصیه دوستان این کار کردم ورابطه رو باهاشون قطع کردم ولی نه تنها اون قطع نکرد که این موردم به بداخلاقیم نسبت داد که این بچه بازیها چیه تو هنوز به من شک داری و فکر میکنی من بیکارم کهالکل با یکی دوست بشم و....
رابطه خاصی را در حاله حاضرا ز شما توقع داره؟
رابطه جنسی دارین؟ یا چیزی شبیه این؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط elahe.a
رابطه خاصی را در حاله حاضرا ز شما توقع داره؟
رابطه جنسی دارین؟ یا چیزی شبیه این؟
نه عزیزم.اون حتی دست من نگرفته(البته به درخواست من بود و اونم قبول کرد) فقط میگه اخلاقت عوض کن حرف شنویت از من بیشتر کن.میگه من میترسم زندگی آیندمون با این اخلاقت دچار مشکل بشه.میگه باهام مهربونتر باش که منم دلخوش بشم و پا پیش بذارم.
حالا من نمیدونم اون توقعش زیاده از من یا حرفاش واقعیت داره و من اخلاقم باید واقعا عوض شه.
دوست عزیز
بهتره دست از پرخاشگری و تجسس بردارید.
ایشون هنوز همسر شما نیست (تازه اگر هم بود مدام گیر دادن و بد اخلاقی رو هیچ همسری تحمل نمیکنه)
یک مدت کوتاه ارامش و متانت واقعی(نه ظاهری) خودتون رو به ایشون نشون بدید.
و تو این مدت اصلا گیر ندید چرا دیر اومدی ... چرا اس ام اس نمیدی.....
فقط اگر جلسه ای دارید با هم با متانت در مورد خواسته هاتون بگید(وقت شناس بودن و... البته کلی بگید نه اینکه بخواید با کلام محکومش کنید)
بهد از این مدت کوتاه اگر واقعا طبق گفته خودشون در مورد شما به اطمینان برسن برای خواستگاری رسمی میان
و گرنه شما این خواسته رو مطرح کنید. اگر باز هم رد کردن بهتره رابطتون رو قطع کنید
سلام بهار جان
تنها راه حل شما قطع کامل رابطه و مصمم بودن بر قطع آن هستش..تا زمانی که ایشون تصمیم جدی بگیره برای اقدام کردن رسمی.
این مسائلی که شما باهاش درگیر شدی از آفتهای دوستیها قبل از ازدواجه.ممکنه عصبانی بشی و بگی ما دوست نیستیم و هدف ازدواجه و ....
اما دقیقا شما وارد فاز احاساست و راه بسیار نادرست و اشتباه شدی.
ما به شما میگیم وارد فاز احاساست نشو...اونوقت شما میگی برام هنوز کادو نگرفته !؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ایشون همسر شما نیست و شما نباید هیچ توقعی از ایشون داشته باشی.حتی اگر هم روزی ازدواج کردی این دیدت (توقع داشتن بابت کادو گرفتن) همیشه شما رو متوقع و پرخاشگر نگه میداره.
هر گونه محبت اعم از خرید کادو...اس ام اس عاشقانه و ...همه و همه باید کاملا از ته دل انجام بشه.نه با زور و قهر و توقع داشتن.اگر غیر از این باشه به زندگی مشترک ضربه وارد میشه
شما خیلی به این بنده خدا گیر دادی.یا مدام اس ام اس بارونش میکنی یا مدام غر میزنی که چرا به من مسیج نمیدی.
حد تعادل رو رعایت کن
ایشون هم که نمیخواد با شما وارد فاز احاساسات بشه شما داری مجبورش میکنی
اگر نگران آینده ات هستی..اگر دوست داری مشکلت حل بشه....
همین الان گوشیت رو بردار و بهش بگو خدانگهدار تا روزی که خانوادت به طور رسمی بیان خواستگاری(نه با جنگ و دعوا ..خیلی متین و محترم و با ادب)
موفق باشی
از همه ی دوستانی که لطف کردن راهنمایی کردن واقعا ممنونم باشه حتما همه ی سعیم میکنم که زود عصبانی نشم وصبورتر باشم.
مریم جان شما درست میگی من نباید وارد فاز احساسی میشدم ولی شما یکم زود قضاوت نکردی در مورد من؟
منظور من اصلا خریدن کادو نبود حرف من نموندن رو حرفش بود.من نه هیچوقت ازش چیزی خواستم نه اصلا به روش آوردم ونه به هیچ وجه دوست دارم به هر عنوانی زیر منت کسی باشم خرید کادو یه مثال بود از اینکه رو حرفی که خودش زد نموند و من نگران شدم نکنه بعدا هم رو هیچ حرفیش نمونه.همین
و در مورد این جمله
شما خیلی به این بنده خدا گیر دادی.یا مدام اس ام اس بارونش میکنی یا مدام غر میزنی که چرا به من مسیج نمیدی
باور کن اصلا اینطور نبوده اون شبها دیروقت به من S میداد ومن خواب بودم فرداش که پیغامش میدیدم جواب میدادم ولی تا 10 شب جوابی نمیداد اینم واسه اون اوایل بود که نمیدونستم, الان خیلی وقته که من اصلا بهش یدونه S نمیدم فقط وقتی اون S میده من جوابش میدم که دیگه خودش شاکی شده چرا یه حالی از من نمیپرسی.چرا تا من S ندم خبری ازت نمیشه.من اصلا دوست ندارم کسی رو مجبور به کاری بکنم که دوست نداره وقتی دیدم جواب نمیده دیگه پیغام ندادم
همین الان گوشیت رو بردار و بهش بگو خدانگهدار تا روزی که خانوادت به طور رسمی بیان خواستگاری(نه با جنگ و دعوا ..خیلی متین و محترم و با ادب)
عزیزم اون نسبت به من بدبین شده هرکلمه حرفی که در مورد قطع رابطه میزنم حتی با لحن آروم میذاره به حساب شکاک بودن وشروع بحث دوباره و دلخوریهای قبلی .اصلا هم به توضیحات من گوش نمیده ومدام میگه تو به من شک داری و میخوای رابطه رو قطع کنی چون فکر میکنی من سرکارت گذاشتم و......
فکر میکنم شاید Sea جان درست میگه من که تا اینجا کنار اومدم یه مدت دیگه هم باید با خوش اخلاقی بگذرونم شاید بدبینیش از بین بره.درسته؟
کاش از مشاوران عزیز هم لطف میکردن و با توجه به همه ی این صحبتها نظرشون میگفتن
به نظر من باید با حفظ محدودیتهای لازم با متانت با ایشون برخورد کنید. گله و شکایت نکنید (اصلا)
بگذارید ببینید قدم بعدی ایشون چی هست
با توجه به گفته خودتون، ایشون نسبت به شما بدبین شدن.
اینکه مدام ازشون بخواید زودتر بیا خواستگاری وجهه خوبی نداره. شاید در اینده هم دچار مشکل بشید
اما وارد فاز احساسی هم نشید.
از همه ی دوستانی که لطف کردن و راهنمایی کردن ممنونم