RE: نامزدم 4 ماهه سراغی از من نگرفته
خوب من نمیخوام فعلا پام به دادگاه و این حرفا کشیده بشه اون موقع دیگه بر گشتنی وجود نداره اومدم اینجا راهنمایی بخوام قبلا هم گفتم حاضر نشد بریم پیش مشاور و خودم رفتم ولی کمک چندانی بهم نشد خودش بهم گفت منتظر ببینه ما چیکار می خوایم بکنیم یا عرصه رو اینقد واسمون تنگ بگیره که ما خسته شیم و اخرش واسه اشتباهی که نکردیم به غلط کردن بیفتیم ایا بازم بعد این همه مدت صبر کنم؟ خودمو با هر چیزی مشغول میکنم ولی باز نمیشه ...
دوست عزیز:72:
به نظر من فقط و فقط و ....... صبر کن.
هیچ اقدامی اعم از اقدامات قانونی مثل دادگاه - یا غیر قانونی مثل واسطه فرستادن و یا پیام فرستادن و .........انجام نده.
خودتت را حسابی با کار و درس و .... مشغول کن مثل زمانی که مجرد بودی.
موفق باشی:72:
ندا جان متاسفانه من جدا شدم.
اما هر وقت جایی می شنوم کسی مشکل مشابه منو داره تن و بدنم میلرزه.
روزهای خیلی سختی بود.
یه مدت صبر کن اگر خبری ازش نشد از یه نفر بزرگتر تو فامیلتون بخواه که باهاش صحبت کنه و ببینه حرف حسابش چیه.
از ته دلم آرزو میکنم مشکلت ختم به خیر بشه.:323:
امروز عید فطره به همه دوستان تبریک می گم و امروز گرفته تر از هر روزم .ممنونم سنجاب و پروانه جان برات متاسفم می گن از هر چیزی فرار کنی به سرت میاد تا می تونم می ایستم از خدام کمکم کنه. روزگار بدی رو می گذرونم برام دعا کنین ممنون میشم از دوستان اگه راهنمایی و راه حلی به نظرتون می رسه با توجه به تجربیاتی که داشتین بهم بگین .
هیچ کس نمی خواد چیزی بگه!!!!!:302:
ندای عزیز
خوب شما یک مدتی را صبر کردی. اینکه باز هم یک مدت دیگر صبر کنی بسیار خوب هست و اتفاقا این مدت میتوانی
روحیه ، شخصیت و اعتماد به نفست را احیا کنی اما این بازه زمانی نیز باید محدودیت داشته باشد.
یعنی باز هم چند ماهی را صبوی کنی و ببینی چطور میشود و از طرفی زندگیت را بکنی.
فکر کن همسرت با ماموریتی طولانی رفته و تو تنها هستی.
اگر باز هم صبر شما در این مدت نتیجه نداد و نیامد فردی را برای صحبت با ایشان مشخص کن.
بهر حال باید تکلیفت مشخص شود.
در این مدت سعی کن فقط برای خودت زندگی کنی و روحیه و شخصیتت را زیباتر کنی.
ضمنا مراجعه به دادگاه برای طلاق نیست و تنها این گزینه در آخر کار برای اینکه مجبور به تعیین تکلیف و ملاقات
حضوری شود توصیه می شود نه برای دادخواست طلاق یا چیز دیگر و مسلما این برای وقتی است که بعد از چند ماه صبر و
فرستادن واسطه حاضر به صحبت نشود که در آنصورت باید تکلیف شما مشخص شود اما انشالا کار به آنجا نمی
کشد و خودش خسته می شود و دوری از شما باعث دلتنگی او شده و او را به سمت شما سوق می دهد.
گاهی دوری برای برخی افراد لازم هست تا بفهمن چه گوهری رو از دست دادن و در این فرصت به رفتارای
اشتباهشون و خوبی های فرد مقابل فکر می کنن. انشالا که همسر شما هم اینطوره.
مطمئن باش خداوند تو و صبرت رو می بینه و خداوند همواره با صابرین است.
:72:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط bahar.shadi
خوب شما یک مدتی را صبر کردی. اینکه باز هم یک مدت دیگر صبر کنی بسیار خوب هست و اتفاقا این مدت میتوانی
روحیه ، شخصیت و اعتماد به نفست را احیا کنی اما این بازه زمانی نیز باید محدودیت داشته باشد.
یعنی باز هم چند ماهی را صبوی کنی و ببینی چطور میشود و از طرفی زندگیت را بکنی.
فکر کن همسرت با ماموریتی طولانی رفته و تو تنها هستی.
اگر باز هم صبر شما در این مدت نتیجه نداد و نیامد فردی را برای صحبت با ایشان مشخص کن.
بهر حال باید تکلیفت مشخص شود.
در این مدت سعی کن فقط برای خودت زندگی کنی و روحیه و شخصیتت را زیباتر کنی.
:305::305: در حال حاضر چاره ی جز صبر نداری..
نقل قول:
نوشته اصلی توسط bahar.shadi
ندای عزیز
ضمنا مراجعه به دادگاه برای طلاق نیست و تنها این گزینه در آخر کار برای اینکه مجبور به تعیین تکلیف و ملاقات
حضوری شود توصیه می شود نه برای دادخواست طلاق یا چیز دیگر و مسلما این برای وقتی است که بعد از چند ماه صبر و
فرستادن واسطه حاضر به صحبت نشود که در آنصورت باید تکلیف شما مشخص شود اما انشالا کار به آنجا نمی
بهار جان من دانش حقوقی ندارم و کارشناس نیستم، اما خودم 3 سال و نیمه با همین مشکل دارم دست و پنجه نرم میکنم، توی قانون اصلا چیزی به اسم تعیین تکلیف وجود نداره،
اگه سراغ وکیلا بری که میگن زمان رو نباید از دست بدی مهریه و نفقه رو با هم اجرا میذاریم تا زودتر به طلاق برسیم... به نظرم کسیکه هنوز قصد زندگی داره نباید بره سراغ وکیل،
فقط میشه شکایت ترک انفاق کرد حقوقی (برای نفقه گذشته) و ترک انفاق کیفری( برای نفقه آینده)، در این حالتم کسیکه بخواد اذیت کنه نفقه رو میده بازم برای طلاق اقدام نمیکنه و نفقه که تنها مدرک و دلیل طلاق عسر و حرجی هست رو هم از بین میبره،
با قوانین جدید مهریه و مخصوصا بخشنامه ی جدید واسه ی افراد معسر، مردا دارن میتازونن.:302:
:323:ندا جان دعا میکنم هرچی زودتر مشکلت حل بشه و شوهرت سر عقل بیاد، توکل به خدا:46:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط sah@r
بهار جان من دانش حقوقی ندارم و کارشناس نیستم، اما خودم 3 سال و نیمه با همین مشکل دارم دست و پنجه نرم میکنم، توی قانون اصلا چیزی به اسم تعیین تکلیف وجود نداره،
فقط میشه شکایت ترک انفاق کرد حقوقی (برای نفقه گذشته) و ترک انفاق کیفری( برای نفقه آینده)، در این حالتم کسیکه بخواد اذیت کنه نفقه رو میده بازم برای طلاق اقدام نمیکنه و نفقه که تنها مدرک و دلیل طلاق عسر و حرجی هست رو هم از بین میبره،
من این رو نمی دونستم سحر عزیز. ممنون از این که گفتی
پس اگر چنین حکمی برای رها کردن زندگی توسط مرد جز نفقه وجود نداره پس باید صبور باشی اما نه
صبر در موضع انفعال ، صبر برای سازندگی خودت و ساختن روحیت.
موفق باشی گلم
:72:
دیگه دارم کم کم نا امید میشم .حتما نامزد منم این چیزارو می دونه که منو تو منگنه گذاشته و رفته.یعنی فقط راه چاره صبره؟ تا زمانی که اون خسته بشه و بیاد سراغم .نامزد من خیلی کینه ای هستش قبلا هم بهم ثابت شده سرش بره نفرتش از ادم و عالم سر جاشه نمی دونم تا کی می تونم دووم بیارم و کی می خاد خسته شه 3 ماه دیگه یا یه سال دیگه.....:323:
اگه هیچوقت نیومد چی من دارم اب میشم نگین که بهش فکر نکنم که نمی تونم . از اینکه بی خیال هست و من دارم عذاب می کشم از اینکه دیگه هیچ راهی واسم نمونده از اینکه داره عمرم تلف میشه واسه کسی که یه قدم پیش نمیاد ناراحتم از اینکه نتونستم زندگیمو درست کنم ناراحتم از اینکه تو ازدواجم اشتبا کردم ناراحتم . تو این چند ماه یه خواب راحت نداشتم از تنهایی ترسیدم امیدمو از دست دادم از اینده هم می ترسم فقط می تونم بیام اینجا و درد دل کنم .