RE: دختری عاشقم شده که نمیخوامش!
سلام.
وقتی یه رابطه رو شروع میکنیم نمیتونیم حدس بزنیم اخرش چی میشه؟
شما از حرف دوستان ناراحت شدین ولی واقعا شما دنبال یه رابطه موقتی بودین تا خونوادتون یه کیس مناسب واستون پیدا کنن ولی اینو اون دختر خانم نمیدونستن .نمیدونستن ومتاسفانه با این تفاسیر دنبال یه رابطه غیر موقتی بودن ودنبال کسی بودن تا بتونن بهش تکیه کنن ودر همون ابتدا متاسفانه شما بنظرم طوری رفتار کردین که خیلی اطمینان پیدا کرده بهتون وفکرشم نکرده که دیر یا زود خواهید رفت.
هیچ زمان با اینجور روابط موافق نبودم ونیستم ولی کاریه که شده وشما از بعد انسانی به ایشون تعهد دارید ...
اگر واقعا واسه ازدواج ایشون رو نمیخواین بهشون زمان بدید واگرنه با این اوضاع روحی که دارن "به خاطر فقدان عزیزانشون" ممکنه کار نسنجیده ای بکنن وعذاب وجدانش دامن شما رو بگیره.
به تاپیک"لیلا خودشو بخاطر من کشت"مراجعه کنید وببینید ندونسته چه جور با زندگی یه نفر بازی شده.
وقتی یه رابطه شروع میشه شاید بشه احساسات خودمونو کنترل کنیم اما نمیتونیم در مورد طرف مقابل هم این انتظارو داشته باشیم.....
موفق باشید
ببخشید من پیشاپیش از صراحت گفتارم معذرت میخوام من چون دخترم لحنم شاید گزنده باشه چون واقعا دوست ندارم با احساسات هیچ دختری بازی بشه
شما در 5 جلسه ملاقات اونهم در پارک روابط جسمی برقرار کردید؟ در حالی که از جلسه دوم می گید خوشم نیومد؟ واقعا شما که دوسش نداشتید چرا اینکارو کردید؟ احساس نمی کنید با اون بیچاره بازی کردید؟ از اینطرف می بوسیدش حالا درست و غلطشو کار ندارم از طرف دیگه میگید نمی خوا مش..مطمئنید نمی خواهیدش؟ معیاراتون چی بوده که می گین به هم نمی خوریم.. میشه بیشتر توضیح بدید...البته عاشق شدن بعد از پنج جلسه هم غیر طبیعیه [color=#000000] ولی من واقعا متوجه نمی شم اگه احساسی نداشتید چطور تونستید رابطه جسمی برقرار کنید؟
کمی از اون خانم بگید؟ چی رو نپسندیدین؟
اگر مطمئنی که نمیخواهیش به هیچ وجه ادامه نده
یک بار صریح بگو که منصرف شدی و تمام
نه جای بهس داره نه گفتگو نه دلسوزی و نه ....
اینکه اشتباه کردید یا مقصرید و ... را دوستان گفتند
اما چاره کار الان این است که دیگه کاری به کارش نداشته باشی
به هر حال ایشون هم اشتباهاتی داشته که باید تاوانش را بده
شاید دیگه تکرار نشه ...
دوست عزیزمون نوشتند :
نظر شخصی خودم رو در مورد جملات آخرتون میگم. تا یک انسان نتونه افراد مختلفی رو قبل از ازدواج ببینه هرگز نمیتونه انتخاب صحیحی داشته باشه. از اونجایی که هیچ انسان کاملی وجود نداره فقط با مقایسه و درکنار هم گذاشتن نقاط مثبت و منفی میشه دست به یه انتخاب عاقلانه زد.
عزیزم فکر نمی کنی هر چقدر مقایسه کنی باز هم کم باشه ؟
تا به حال فکر کردی با چه سنگ محکی مقایسه میکنی ؟
تا به حال معیارهای خودت را روی کاغذ آورده ای ؟
تا به حال به بزرگ شدن و مرد شدن فکر کرده ای ؟
کی رو با کی داری مقایسه میکنی ؟ چی رو با چی داری می سنجدی !
مواظب باش خودت را گول نزنی پسرم !:305: