-
RE: دوستی و ازدواج
سلام
شما این کارها رو از طرف خودت بگذارید کنار:
محبت نابجا،سعی در تعیین قرار مدار خواستگاری،اس ام اس بازی،زنگ زدن
این کارها رو انجام بده:
فعالیتها و سرگرمیهاتو بیشتر کن،تقویت اعتماد به نفس،افزایش تواناییهات،درس خوندن و ادامه تحصیل،حفظ حریمها و حیای خود
-
سلام:72:
ممنون آقای امیران. راستش من تا پنج سال دیگه دانشجوهستم و انقد درسام سنگینه که وقت کمی برای فک کردن به مسائل دیگه دارم و این خودش باعث میشه راحت تر کاراییو که گفتید انجام بدم و بهش کمتر برسم و محبت زیاد کنم. خیلی از کمکتون ممنونم.
ویدا جان از توجه شما هم ممنونم گلم.
نتیجه کارامو بهتون اطلاع میدم حتما. بازم مقسیی:72:
-
سلام دوستان:72:
باهم صحبت کردیم.
بهش گفتم من اگه انقد اصرار داشتم بخاطر خودت بوده وجوری برخورد کردم که انگار زیاد مهم نیست برام.
خیلی منطقی دربارش حرف زد و گفت به نظر من این مشکلاتو پیدا میکنیم.نظر تو چیه؟ منم راه حلامو منطقی و بدون اجبار و تهدید براش گفتم.
آخرشم بهم گفت دیگ بش فک نکن و ذهنتو درگیرش نکن.من خودم میشینم بهش فک میکنم و اگه دیدم مشکل جدی پیش نمیاد سال دیگه میام خواستگاری.به مامانشم قراره زودتر بگه.
درباره ادامه رابطه دوستیمون صحبت کردیم و به این نتیجه رسیدیم که حالا که مشکلامونو حل کردیم دلیل قانع کننده ای برای ادامه رابطمون نداریم و قرار شد رابطمونو به حالت تعلیق دربیاریم تا سال دیگه.البته گاهی همو ببینیم!
دوستان خیلی ازتون ممنون:43: اگه کمک شما نبود نمیتونستم انقد منطقی باش حرف بزنم.
درضمن آقای امیران حرفای شمارو برای همیشه آویزه گوشم میکنم .چون فهمیدم هیچ پسری از اون قاعده ای که گفتید مستثنی نیست.بازم ممنون:72: