RE: خواستگارمو دوست دارم اما خانواده اش رو نه!جواب مثبت بدم؟
خاستگاری برای اینه که نظر دختر و خانوادش معلوم بشه.هر توافق اولیه ایی م بعد از خاستگاری باید صورت بگیره.
وقتی خانواده ها با هم آشنا نشدن چه توافق اولیه ای می خواد انجام بشه؟سعی کن خانوادتو راضی کنی.
درضمن اگر قرار باشه اول جوابت + باشه بعد بیان خاستگاری،اصل خاستگاری زیر سوال می ره.وقتی جوابت معلومه
به جای خاستگاری باید پای سفره بشینید.
RE: خواستگارمو دوست دارم اما خانواده اش رو نه!جواب مثبت بدم؟
عزیزم خیلی از شک هایی که داری با رفت و امد خانوادگی حل میشه. یعنی چون رفت و امد سخته پس اول باید جواب مثبت بدی بعد خواستگاری؟ اصلا به این حرف توجه نکن. حتما حتما هم به اونها بگو بیان تا بیشتر با هم اشنا بشید و ببینی اصلا فرهنگشون چطوریه (تا قبل از اینکه بیشتر از این به این اقا وابسته بشی و جواب نه گفتن برات سخت بشه) و هم بعدش حتما سعی کن خودتون هم به روستای اونها برید و به خانه خانواده خواستگارت برید . وقتی خونشون بری باز هم بامسائل جدیدی اشنا میشی که هم روی جوابت تاثیر داره و هم ممکنه در اینده برای نحوه عملکردت لازم باشه.
به هیچ وحه قبول نکن که بدون رفت و امد تصمیم بگیری. ضمن اینکه خوب شما به خواستگارت بگو که من تمام ابعد رو می خواهم با هم در نظر بگیرمو بعد تصمیم بگیرم نه اینکه تصمیمم تنها بر اساس دیدی باشه که از هم سر کار و دانشگاه داریم.