RE: مشکل عجیب من برای ازدواج
به نظر من مطرح شدن توسط مشاور و اینها به نوعی بزرگ کردن موضوع هست.بهترین راه پوشیدن لباس عادی است.
راه دیگه اینکه وقتی قضیه جدی تر شد یکبار از ایشون بپرس از چه جور اندامی خوشش میاد و اینکه من با ایده آل ذهنی شما چقدر فاصله دارم (البته بعد از صمیمیت بیشتر نه اول اولش و همینطور بعد از پوشیدن لباس عادی)
اگر هم از دانستن خانواده هراس دارید کمی بعد که صمیمی شدید و قضیه جدی شد یکی دو بار باهاش بیرون برید و در اون زمانها لباس عادی بپوشید خودش متوجه میشه.
راستی من افراد رو که با این شرایط ازدواج کردن وبعدش هم مشکلی در این باره نداشتن فقط باید یکی دو بار لباس عادی بپوشید که اون آقا با آگاهی انتخاب کنه.
عنوان مستقیم توسط شما یا مشاور باعث بزرگ شدن قضیه در نظر اون آقا میشه و انگار میخواید بهش القا کنید این قضیه خیلی مهمه و باید روی تصمیمت خیلی اثر بذاره مواظب باش پشیمون میشی و ...
سلام عزیزم
این موضوع راه حل خیلی آسونی داره و نیازی نیست خودت رو ناراحت کنی. مشکل اصلا عجیبی نیست...!
یکمی توضیح دادن درباره ی این موضوع توی فضایی که آقایونم میخونن برام سخته ولی تا حدودی برات میگم که از نگرانی دربیای.
اولا آقا وقتی میاد خواستگاریت مطمئن باش که سرتاپا نگات میکنه،همون جور که نازنین جون هم گفتن سوتین پروتز دار هم معجزه نمیکنه!
دوما به جای اینکه بری پیش مشاور برو پیش دکتر تغذیه؛ بافت سینه از چربی تشکیل شده اگه شما بری دکتر طی سه ماهه کاملا به حالت عادی برمیگردی.
یه سری راهکار مالشی هم هست که اگه یه گشت تو اینترنت بزنی پیداش میکنی و این کارا روند عادی شدن وضعیتت رو سریع تر میکنه.
نیازی نیست با گفتنش یه عیب روی خودت بذاری و تبدیلش کنی به یه مشکل بزرگ. تا روند اسن خواستگاری طی بشه همه چی درست شده.
فقط یه همت میخواد که بشی اونی که میخوای!!!
این موضوع رو حتماَ قبل از ازدواج باید به همسرتون بگید چون برای خیلی از مردها تناسب اندام طرف مقابل مهم هست ، جالب این هست که یکی از همکلاسیهای من توی دانشگاه این مشکل رو داشت و هر کاری کرد که به خواستگارش که با هم توی بعضی واحدها کلاس مشترک داشتند بگه روش نشد ، آخرش به اون آقا گفت من یه موضوعی رو می خوام بهتون بگم ولی روم نمیشه به خاطر همین براتون یک نامه نوشتم و مشکلم رو توضیح دادم اگه مشکلی نداشتی بهم خبر بده ، خلاصه اون اقا فرداش تماس گرفت و گفت که مشکلی نداره و الان بعد از بچه دار شدن مشکلش حل شده ، البته این راهکار نمی دونم درسته یا نه ، من فقط این موضوع به ذهنم رسید :310:
به نظر من بهترین کار همونه که اکثر دوستان گفتن. پوشیدن لباس عادی به طوری که خودشون متوجه بشن.
شما باید خیلی طبیعی و عادی رفتار کنین اگه شما 10 کیلو وزن کم دارین پس احتمالا لاغراندام هستین و به احتمال زیاد اون آقا دنبال اندامهای لاغر بودن که تا اینجا پسندیدن و این موضوع رو هم بدونین که اکثر خانومهایی که من دیدم و لاغر اندام بودن کوچیک بودن سینه کاملا طبعیه ونگرانی نداره و شما نباید خودت رو با اندام باربی و هنرپیشه ها مقایسه کنی واعتماد به نفس خودت پایین بیاری.
اون آقا اگه اندام لاغر دوست داره پس به احتمال زیاد با این مسئله هم خیلی مشکلی نداره پس عادی لباس بپوش بدون نگرانی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط نازنین 1
نقل قول:
نوشته اصلی توسط fatima*
نازنین جان نه متوجه نشدن چون من همیشه از سوتینهای پروتز دار استفاده میکنم.چون دوست ندارم حتی خانواده ش چیزی بفهمن.اما به خخودش حق میدم که بخواد بدونه.
:(
نمی دونم ...ولی بازم فکر نکنم این نوع لباس هم تاثیر شگرفی بزاره و بالاخره ی ذره تغییر می کنی با اینا نه اون چنان. یعنی بالاخره با اونهام مشخص هست که کوچیکه.نه؟
خوب اگر بشه ی جلسه بدون خانوادش بیاد و لباس پروتز دار نپوشی خیلی خوب میشه.....
این بهتر از گفتن هستش....گفتنش درست نیستش به نظر من .
ولی کلا زیاد حساس نباش رو این موضوع چون مثلا خیلی از مدل ها و بازیگر ها و چهره های مهشور جهان هم همین طور هستند و از لباس پروتز دار هم استفاده نمی کنند و مشکلی هم ندارند....حالا اسمشون رو نگم بهتره ولی واقعا تو اروپا خیلی ها اینجورین.
اتفاقا عزیزم این سوتینها خیلی هم تاثیر زیادی دارن روی سایز سینه.طوری که هیچکس متوجه نمیشه! دلیل نگرانی منم همینه کاش از روز اول با لباس عادی میرفتم جلو.واقعیتش مامانم نذاشت اینکارو بکنم.میگفت لازم نکرده ابروی منو ببری.حتی روزی که مامانش اینا اومده بودن منو با لباس تو خونه ببینن که من بلوز شلوار پوشیده بودم. هم مامانم گفت حق نداری اونجوری بیای.من ابرو دارم!البته بهش حق میدم.
دوست عزیز
با توجه به اظهار خودتون کاری که شما انجام دادید نشون دادن عدم واقعیت هست.
بهتره تو جلسه ای با شرایط طبیعی خودتون با خوانواده ایشون جلسه ای داشته باشید. البته نیاز به گفتن مستقیم نیست که بزرگ نمایی بشه.
راست گویی تو مسائل ظاهری هم بخشی از صداقت تو ازدواج هست. ضمنا این مسئله رو انقدر برای خودتون بزرگ نکنید که روی اعتماد به نفستون تاثیر نامطلوب بگذاره.
همونطور که افراد چهره متفاوت دارن، اندام متفاوت هم دارن.
دوستی داشتم که مشکل شما رو داشت و قبل از اینکه نامزدش متوجه سایز سینه هاش بشه مدام داروهای مختلف رو تو اینترنت سرچ میکرد و خلاصه اضطراب داشت. اما زمانی که نامزدش متوجه شد با برخورد عالی بهش گفته بود اصلا نباید به خاطر اون دنبال تغییر ظاهرش بره و اون کاملا راضی هست.
به هر حال سلیقه ها متفاوته . اما بدونید وقتی روی چیزی بیش از حد حساس باشی حساسیت رو به طرف مقابل هم منتقل میکنید
موفق باشید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط fatima*
اتفاقا عزیزم این سوتینها خیلی هم تاثیر زیادی دارن روی سایز سینه.طوری که هیچکس متوجه نمیشه! دلیل نگرانی منم همینه کاش از روز اول با لباس عادی میرفتم جلو.واقعیتش مامانم نذاشت اینکارو بکنم.میگفت لازم نکرده ابروی منو ببری.حتی روزی که مامانش اینا اومده بودن منو با لباس تو خونه ببینن که من بلوز شلوار پوشیده بودم. هم مامانم گفت حق نداری اونجوری بیای.من ابرو دارم!البته بهش حق میدم.
از چه نظر آبروش می ره!از چه نظر حق داره؟؟؟اصلا چه ارتباطی به ابرو داره !!!!
مادرت هم با این حرفشون باعث شده اعتماد به نفست خیلی بیاد پایین.
عزیز دلم به خدا انقدر مهم نیست فقط اشتباه تو این بوده که چیزی که واقعیت نداشته رو نشون دادی و
به مادرت نگرانیت رو انتقال بده بگو از این بابت نگرانی که بعد از ازدواج ایشون مشکل داشته باشه با این قضیه و برای همین می خوای که با لباس عادی ببینتت
بعدم بگو الان ادم آبروش بره بهتر از اینکه بعد از ازدواج تهمت دروغ گویی و فریب کاری به ادم بزن و از آدم ایراد بگیرن و ادم سرخورده شه.....
بعدم اگر مادرت نمی زاره که بیاد خونه و لباس عادی پیشش بپوشی
به نظر من زنگ بزن بهش قرار بیرون بزار و با لباس معمولی برو که ببینه دیگه...
و تو مدتی هم که باهاش بیرونی حرف از لاغری بزن مثلا بگو من باید یکم چاق شم برای عروسی ...چنین چیزایی بگو که اول توجهش به هیکلت جلب شه بعدشم مثلا بهت می گه
نه خوبی همین طوری....و یا هر چیز دیگه
بالاخره متوجه میشی چقدر براش مهمه....
یا مثلا با خنده بگو من باید برم تو فشن تی وی کار کنم هیکلم به اونا می خوره یعنی خودت رو پایین نیار به هیچ وجه .:72:
بعدشم بیا خبر بده چی شد :)
آفرین دختر خوب :72:
فاطیما خانم گرامی بنده عرض کردم معمولا مهمه ، این به این معنی نیست که جزو الویت ها برای انتخاب هستش، یا حتی به این معنی نیست که هیچ مردی نپسنده.
مثلا خانم ها معمولا از مرد چاق خوششون نمیاد، اما حالا شاید هم باشند خانم هایی که اتفاقا مرد چاق دوست داشته باشند،
با اینحال چاق بودن یا نبودن جزو الویت ها نیست،( ممکنه مهم باشه) چون موضوعی هم نیست که قابل حل نباشه.
قبل از هر چیز اعتماد به نفس، وقار، متانت و نوع پوشش( منظور با حجاب بودن و بی حجاب بودن نیست، منظور سلیقه در نوع و رنگ لباس هست) خواستگار را تحت تاثیر قرار می ده، بعد ظاهر صورت و طرز نشستن و طرز حرف زدن و نوع بیان ، اندام ممکنه به طور کلی مورد توجه قرار بگیره، کم هستند اقایونی که در جلسه اول خواستگاری بخوان وارد جزئیات در مورد اندام بشن، چون اصلا حال و هوای جلسات چنین اجازه ایی نمیده، مگر مردی باشه که نیتش از ازدواج و خواستگاری موارد خاص دیگه ایی باشه.
همانطور که دوستان گفتند بیش از حد دارید روی این موضوع حساسیت نشون میدید،
گفته شد مهمه، اما نه دیگه انقدر...!
عزیزم من فقط یه نکته ای بهت میگم ، پوشیدن سوتین های پروتزدار یا حتی اسفنجی در دراز مدت باعث کوچیک شدن سینه میشه! درسته که از روی لباس ظاهر خوبی میده اما از داخل بافت سینه رو آب میکنه. مشابه کمربند لاغزی عمل میکنه و سینه رو لاغر میکنه.
بهتره ازشون فقط در مواقع خاص و خیلی کوتاه استفاده کنی و بیشتر از سوتینهایی که بافت نازک دارند و نسبتا سفت هم هستند (نه خیلی سفت) استفاده کنی.
به نظر من جراحی روش خوبیه اما اگه دوست نداری میتونی به یه باشگاه بدنسازی مراجعه کنی اونها کلی ازین روشها بلدن که با حرکات ورزشی فرم سینه رو بهتر کنند
شنای کرال سینه تاثیر بسیار مطلوبی روی خوش فرمی و رشد سینه ها میذاره، اگه نمی تونی شنا بری اقلا حرکات مشابهش رو در منزل انجام بده مثل شنای کرال شانه ها از بالا و به عقب کشیده بشند.
شبها موقع خواب حتما سوتینت رو دربیار و با سوتین نخواب و روز بعد از بیدار شدن بلافاصله تنت کن
یکسری حرکات مالشی هست که تاثیر مثبت داره ، تو نت سرچ کن اینجا نمیشه عنوان کرد
یکسری کرمها و ژلهای حجم دهنده وجود دارند که باید همراه اون حرکات مالشی انجام بشند ، در مورد استفاده از اونها با پزشک مشورت کن
اینها چیزایی بودن که به عقل من رسید:46:
راستی من از یه نفر شنیده بودم که قرص ویتامین E رو میگیره سوراخش میکنه با سوزن و مایع داخلش رو در حمام برای ماساژ موضعی به سمت بالا به مدت 10 دقیقه استفاده میکنه ، البته اون میگفت سفت میکنه، حالا بزرگ کردنش رو نمیدونم
دوست عزیز
حتما موضوع رو با خواستگارت مطرح کن.
بعد به فکر روش برای بزرگ کردن سینه ات باش که فکر می کنم امکانپذیره.
ولی برای این خواستگار و به این سرعت نیست.
اگه خودت نمی تونی بگی، به مادرت بگو که بهش بگه.
یا به خواهر یا مادرش بگو که به بهش بگن.
یا مادرت به مادرش بگه.
فقط توجه داشته باش که اگه نمی خوای موضوعت پخش بشه، به کسی بگو که رازداری کنه.