نقل قول:
نوشته اصلی توسط sanjab
نقل قول:
نوشته اصلی توسط eng.aydin
امار قبولی این دانشگاه بسیار پایین بوده در سال های اخیر...
منبع: http://www.farsnews.com/printable.php?nn=8903240764
دوست عزیز:72:
صحبت من باتوجه به این نکته است که مدتی در سالهای اخیر در وزارت علوم کار می کردم و کاری با بحث دانشگاهها ندارم.
ولی طبق منبع شما که مال 3 سال پیش است و چندان جدید نیست می توان دید
1- 16.25 درصد از شركتكنندگان دانشگاههاي دولتي در كنكور كارشناسي ارشد پذيرفته شدهاند.
2- بيش از 4 درصد شركتكنندگان دانشگاه پيامنور در كنكور كارشناسي ارشد پذيرفته شدهاند.
3- 2.45 درصد دانشجويان دانشگاه آزاد جزو قبولشدگان هستند.
با توجه به تنوع و تعداد گسترده دانشگاههای دولتی و چون این عدد میانگین است و نتایج دانشگاههای تراز اول کشور و تراز n ام را دارد نتیجه چشمگیری از لحاظ آماری نیست خصوصا
اگر تک تک و برای دانشگاههای تراز پایین محاسبه شود.
آنچه یک دانشجو یا فارغ التحصیل را از رقیبان خود متمایز می کند رزومه قوی است که قبلا با دانشگاه و معدل مقایسه می شد ولی الان رتبه و "مقاله" و کتاب و طرح پژوهشی کاربردی است.
موفق باشید:72:
خیلی ممنون ، امار سال 86 نیز در اینترنت وجود داره و این امار چندان با امار سال 88 متفاوت نیست
در جامعه امار انسانی ما شاهد جهش ناگهانی نیستیم پس اگر شما به امار امروزه دسترسی داشته باشید چه بسا امار دانشگاه پیام نور پایین تر هم اومده باشه( با توجه به افزایش دانشجو های این دانشگاه در سالهی اخیر)
در مورد ترازی هم که گفتید
اگر اونچیزی که شما گفتید حقیقت داشته باشه باز هم نمیشه به این نتیجه رسید که قبولی های دانشگاه پیام نور بالاست
البته من به مسئله میانگین بودن این امار شک دارم
چون در امار صراحتا مطرح شده که فلان تعداد دانشجو از مجموع فلان دانشجو پذیرفته شده و اگر درصد بگیرید امار مشخص و واضح و درست خواهد بود
امار نشون میده که دانشجو های موفق در دانشگاه پیام نور کم هستند
که بیشتر به علت کمبود امکانات ( مثلا عدم امکان برگزاری کلاس بصورت انلاین و.... ) و ضعف پایه ای می باشد
همانطور که می دونید دانشگاه های غیر حضوری باید حداقل امکاناتی مثل کتابخانه دیجیتال و اموزش مالتی مدیا و... رو داشته باشند که دانشگاه مورد نظر شما در این زمینه ضعیف هست و اثرات این رویکرد در نتایج ارشد قابل مشاهده می باشد
امیدوارم شرایط این دانشگاه روزی به اون حرفی که شما در پست اولتون زدید نزدیکتر بشه
موفق باشید
استارتر گرامی
تحصیل در دانشگاه پیام نور معایب و فواید خاص خودش رو داره
اگر شاغل هستید و برای استفاده از مزایای شغلی خواهان ادامه تحصیل هستید دانشگاه پیام نور بنا به شرایط خاص برای شما مفید هست مثل غیر حضوری بودنش
اگر قصد استادی در دانشگاه را دارید یا دوست دارید در وزارتخانه های کشوری استخدام شوید به سراغ اساتید دانشگاه لیسانستان بروید و از انها سوال کنید و شرایط را جویا بشید
همچنین می تونید به اگهی های وزارت خانه های مختلف مراجعه کنید و شرایط افرادی که می توانند استخدام شوند رو مشاهده کنید
برای مثال وزارت نفت در استخدام معدل دانشگاه های مادر دولتی را در با ضریبی خاص در شرایط استخدام دخالت میدهد و حتی ممکن است بدون امتحان ورودی معدل های بالا که از دانشگاه های مادر مدرک گرفته اند جذب کند
در کل سعی کنید برای این تصمیم مهم در دنیای حقیقی بیشتر تحقیق کنید چون در دنیای مجازی اطلاعات گاها با انچیزی که در واقعیت وجود داره متفاوت است
خیلی مراحل دیگر در استخدام وجود دارد که مجال گفتنش در اینجا نیست...