RE: نمی دونم من زیاده خواهم یا اون کم لطف|؟؟؟
سلام سارا جان. :72:
داشتم پست اولتو میخوندم یهو میخکوب شدم!
از اینکه دیدم اون مسیج نامزدمو که تو تاپیکم بود اینجا آوردی.ناراحتیم از اینه که تو رو ناراحت کرد:316:
دوست عزیز من نظر کارشناسانه نمیتونم بدم ولی میخوام بگم منم مثل شما خیلی وقتا میرنجم.ناز و ادا هم فکر نمیکنم باشه:303:
این طبیعت ما خانوماست که حساسیم و نیازمند توجه و درک همسرمون. منم مثل شما از چند روز قبل به فکر دیدارمونم ولی تعجب میکنم که ایشون شب قبل هماهنگ میکنه با من:300:
اما یه نکته ای هست. در مورد نامزد من میبینم که مثلا موها و صورتش اصلاح شدست.لباسای مورد علاقمو سعی
میکنه آماده کنه و بپوشه با توجه به مشغلش:43: و یا مثلا هدیه ای که برام تهیه میکنه. اینا یعنی حداقل از یکی دو
روز قبل به دیدارمون فکر میکرده ولی چون میگه میخوام 100% قرارمون ok بشه شب یا روز قبل هماهنگ میکنه باهام.
[/color]
تو هم از این نشونه ها داری. مثل اینکه تو تایم خالیش باهات تماس میگیره.
در مورد قرارتون وقتی برنامشو گفت و چیزی راجع به قرار نگفت میتونستی بگی:
خب عوضش بعدش میای منو ببینی خستگیت در میره:311:
اینجوری هم یادآوری میکردی هم به طنز خودتو بالا میبردی :310: هم آخرش اخم نمیکردی که خودتم تازه الان ناراحت باشی عزیزم.
یه توصیه دوستانه:305:
به قول مریم و زهره جان [color=#FF6347] نامزدتو با بقیه مقایسه نکن عزیزم. هرکس نقاط ضعف و قوت خودشو داره
سلام باران جان
خاک به سرم مسیج نامزد شما بود نوشتم اینجا؟؟:311: ببخشید تو رو خدا:163:
امشب رفتیم بیرون خیلی هم شب عاشقانه ای بود.فکر کنم حق با شما هاست.تقصیر از بی مهارتیه منه:302:
دلم سوخت با اون خستگی (2 شب بود نخوابیده بود) سعی میکرد منو خوشحال کنه.از خودم بدم اومد.نمیدونم چطور اصلا ح کنم خودمو.کلی هم مقاله و اینا میخونم ولی فقط یه مدت خوبم باز شروع میشه:325:
سارا جان نه فقط شما و من بلکه همه ما که قصد و آرزوی زندگی قشنگ و آرومی رو داریم باید به خودمون کمک کنیم.
این که همش حساس بشیم و بهانه گیری کنیم حداقل تو دراز مدت به خودمون و شریک زندگیمون ضربه میزنیم و بعد
زمانی به خودمون میاییم که رابطه ها خراب شده و شریکمون تمایلی به همکاری برای اصلاح رابطه نشون نمیده.:305:
پس سعی کنیم همراه همسرمون باشیم.هرکس نحوه ابراز محبتش فرق داره.نامزد شما دو شب نخوابیده میتونست بخوابه و پیش شما نیاد.درسته؟:163:
سعی کن همیشه این نشونه ها رو تو زندگیت گم نکنی عزیزم.موفق باشی:72: