RE: در نظر گرفتن دختری که قبلا رابطه داشته جهت ازدواج
به نظر من بهتره یه مدتی (بستگی به شرایط روحی خودتون داره) از ایشون دور باشین و به طور کامل فراموشش کنین و تو این مدت شرایط همسر ایده ال تون رو یادداشت کنین(البته یقینا کسی رو پیدا نمیکنین که همه ی اون شرایط رو یکجا داشته باشه) و بعد این که مطمئن شدین که میتونین احساسات رو کنار بزارین و منطقی تصمیم بگیرین.دست به کار شید و ببینید بر اساس اید ال های شما ایشون تا چه حد میتونن (بدون این که بعد از ازدواج شما دچار شک و تردید بشد و ....)شما رو خوشبخت کنن
سلام
دوستان منم تقريبا همين مشكل رو دارم ولي يكم فرق داره من خودم با كسايي كه دوسشون داشتم رابطه جنسي بر قرار كردم بعد از شكست كه 5 سال با يكي بود با كسي اشنا شدم كه واقعا باب ميلم بود و دستمو گرفت تا زمين نخوردم اون اوايل دلم جايه ديگه بود ولي با اين حال باهام موند بعد از گذشت زمان ازش خواستم كه گذشتش رو بهم بگه و خيلي صادقانه اومد گفت(البته نه اينكه راحت اينكه با اصرار من با شرمو خجالت) كه در دوران دبيرستان با چند نفر كه دوست بوده بنا به شرايط خودش كه هيچ وقت بهم دروغ نگفته و حاضر به قسم دروغ نيست ميگه قسم دروغ نميخورم و بهش گفتم تو رابطه هايي كه داشتي خواسته ي خودت بود (هنوزم دختره)گفت حاضر دست بزارم رو قرآن كه هيچ رابطه اي به خواسته ي خودم نبوده يا در عمل انجام شده قرار گرفتم يا اينكه به زور بوده يا ديگه عقلم جواب نميداد تن به خواستشون ميدادم و... ولي بعد از اون كه فهميده با هر كسي بوده به فكر ارتباط جنسي با هاش بوده تموم ميكرده گفت من ديگه توبه كردم.حتي من يكبار ازش خواستم كه ارتباط داشته باشيم ولي قبول نكرد گفت هر وقت مال تو شدم.و الان كه بعد از 9 ماه اشنايي هيچ چيزو نه پنهون كرده نه بهم دروغ گفته و خيلي منو دوست داره اونقدر كه ارامشو خوشبختيشو با من ميبينه ميگه منو ببخش من همدمت ميشو اگه يه كوچكترين خطايي از من سر زد هر كاري ميخواي بكن نه بچه مايه دارم نه به اونصورت وضعم خوبه كه به خاطر اينا بخواد منو ازدست نده ذر ضمن همه كارايي كرده بر ميگرده به سن 16 تا18 سالگي و من تو زندگيش نبودم به نظر شما من بايد چيكار كنم ايا اين ادم به درد زندگي ميخوره؟(خوبيهايه زيادي هم داره)
jijilak عزیز
خوش امدی
اگر مشکلی دارید طیق قوانین بهتره برای خودت یه تاپیک جدا بزنی و مشکلتو مطرح کنی.
برای این کار به انجمن مورد نظر برید و بر روی موضوع جدید کلیک کنید.
دوست عزیز
به نظر من قبل از هر تصمیمی، یه چارت تهیه کن از همسر ایده ال، تمامه معیارها و خواسته هاتو بیار و نمره و ضریب بزار (بدون احساس)
در مرحله بعد، خصلتها، خصوصیات خانم مورد نظر، چه منفی و چه مثبت را دسته بندی کن
در مرحله سوم، با توجه به امتیازاتی که در چارت گذاشتی، به خانم نمره بده
ببین تا چه حد به معیارهاتون نزدیکن،
این مرحله را کاملا منطقی و بدون در نظر گرفتن حس علاقه در نظر بگیر
مثلا، فرض کنین، شما یه فرد از خانواده مذهبی هستی، خانوادتون اعتقاد سخت به حجاب دارند، عاشق دختری میشی که علی رغم خوبیهاش، اعتقاد به حجاب نداره، از طرفی شما هم اعتقاد داری، همسر باید محجبه باشه، عشقه شما هم دوست نداره حجاب داشته باشه، خوب اینجا تناقض پیش میاد، اصلی مطرح میشه که نمیشه نادیده گرفت، این تفاوت هنجار باعث آزار هر دوی شما میشه پس آیا این ازدواج میتونه درست باشه؟ آیا آرامشی در این ازدواج میبینی؟ پس دو راهکار پیش میاد، شما که طرف مقابل را نمیتونین تغییر بدین، اما آیا میتونین نوع نگرشتون را تغییر بدین؟
از طرفی شما معیارتون برای یک زن ایده ال، سنگینی رو مطرح کردین و حال اینکه خانم را فردی شوخ و راحت عنوان کردین، این مسایل شاید به ظاهر کوچک باشه اما میتونه آتیشه کوچیکی به انبار کاه بیندازه!
منظورم از مثال بالا بیان یه تفاوت ساده بود،
نسبت به این خانم هم اینقدر موشکافانه بررسی کنین، حتی معایبشون را
اگر نمره به 70 رسید، قدم جلو بزارین برای بررسی بیشتر، اما در غیر این صورت، بهترین راه فراموشی هست،
از نظر من، نجابت یه فرد به خیلی عوامل بر میگرده، واقعا من تا حالا زنی رو ندیدم یا نشنیدم که در زندگیه خوشبختی باشه و حسه رضایت کنه ، اما به شوهرش خیانت کنه، این تو وجود یه زن سالم نیست!
حالا ، به نظرم با توجه به همون چارت و کمک مشاور ببینین چقدر قرابت شخصیتی دارین و تا چه میزان درک متقابل، تا چه حد فرهنگهاتون شبیه هست یا نیست، اخر سر هم اگر نتیجه مثبت رو مشاور داد، اگر تو زندگی بتونین، پایه های درستی را بزارین، به امید خدا نباید، نگرانه خیانت یا این جور مسایل باشین
برادر خوبم سلام ..
خوش اومدی به همدردی ..
راستش وقتی مشکلتو خوندم دلم خیلی درد اومد .. بذار یه ماجرایی رو بگم که شاید بتونه بهت کمک کنه برای تصمیم گیری ..
من قبل از ازدواجم با یه اقایی دوست بودم به مدت شش سال و تو این مدت با هم رابطه داشتیم .. به دلیل اینکه اون اقا اعتقاداتش با من جور نبود بی خبر رفت و من بعد یه مدت ازدواج کردم .. همون اول همه چیزو به همسرم گفتم . حتی نوع رابطه و با عرض معذرت و شرمندگی چیزهایی که بین من و اون اقا بود رو بهش گفتم .. اولش قبولش خیلی براش سخت بود ولی بعد یه مدت با خودش کنار اومد و منو همین طوری که هستم پذیرفت ..
دوست عزیز .. برادر عزیز .. منم یه خانومم با شرایط همون کسی که شما بهش علاقه مند شدی .. و خیلی ناراحت میشم اگه بفهمم همسرم همچین طرز فکری داره راجع به من .. من کار خودم یا اون خانومو تائید نمیکنم .. فقط دوست دارم یکم بازتر به این مسئله نگاه کنی ..
این خانوم میتونست خودشو پشت دروغ پنهان کنه و بهت بگه تا حالا تجربه ای نداشته و نقش یه دختر چشم و گوش بسته رو واسه ت بازی کنه .. اما داره همون چیزی که هست رو بهت نشون میده تا خودت تصمیم بگیری .. برای این که از شر این فکرها راحت شی باهاش صحبت کن .. ببین واقعا رابطه ش در چه حدی بوده با کسایی که اشنا میشده .. و به خودت رجوع کن .. ببین میتونی با همین شرایط قبولش کنی ؟! میتونی اعتماد کنی بهش با توجه به اعتقادات مذهبی ت ؟
کسی که شهامت اینو داره که نقش بازی نکنه به نظر من پاکه .. نباید پاکی یه دختر یا پسر رو با رابطه هاش سنجید .. باید با طرز فکرش بسنجی .. ببینی واقعا ادمیه که به همین راحتی با همه ارتباط برقرار میکنه ؟ اگه با هم باشین تو زندگی مشترک بهت خیانت نمیکنه ؟ میتونی با راحت بودنش با دیگران با توجه به اعتقادات مذهبی ت کنار بیای ؟
دوستان خواهش میکنم انقدر تند نرین .. مگه اون دختر خانوم به خاطر بد بودنش تن به این کار داده ؟ همه ی ما تو زندگی اشتباه میکنیم مهم اینه که این اشتباهو تکرار نکنیم ..
یا فتاح
سلام دوست گرامی
به نظر بنده اگر مذهبی هستید و از این جور روابط را تا حالا نداشتید این ارتباط رو قطع کنید.
شما الان درگیر احساسات شدید (البته شاید هم هوس) و ظاهرا چهره و نوع برخورد ایشون برای شما خیلی جذابیت داره پس بهتره یه مدت هم که شده رابطه رو به طور کلی قطع کنید تا عقلانی تر بتونید تصمیم بگیرید.
سلام بر شما دوست عزيز
براتون دختر مثل دسته گل و خانوم و جذاب از همه نظر كم نيست...
خود را ارزان نفروشيد...............
از خدا همسري زيبا و باحال بخاه ميده
درگير روابط لجن نشو و اسمش رو نذار عشق
با آقاي7sina بسيار موافقم
به نظر من هم ای رابطه آخر و عاقبت نداره باز اگه دختره پشیمون بود و واقعا توبه کرده بود اشکالی نداشت اما شما میگین این دختر از همون اول پای مسائل جن.سی رو پیش کشید و این یعنی این که این خانم هنوز هم دوست داره به این کار ادامه بده.
من فکر میکنم شما دچار یه سری عواطف و احساسات زود گذر شدی سعی کن هر طور شده ازش دورشی. تا فراموشش کنی.