RE: میخام با شما مشورت کنم
سلام
سعي نكن بهش فشار بياري و يا اينكه به حال خودش رهاش كني.
سعي كن مسئوليتهاشو بهش يادآوري كني و آرزوها و ايده الهاي زندگي رو براش شرح بدي و اجازه بدهي خودش فكر كند، تصميم بگيرد و همت كند. او هنوز شرايط اينكه براي شما معجزه كند را ندارد اما كافيست فقط بداند كه كارهايي مي كرده و بدليل شرايطي كه ندارد هنوز موفق نشده ولي در آينده بايد انجام دهد.
سلام
فروغ عزیز باید درون خودت رو بسنجی و ببینی ظرفیتت تا چه حد هستش اوایل ازدواج آدم از خیلی چیزا میگذره اما وقتی مدتی از ازدواج میگذره مواقعی پیش میاد که به این فکر میکنی که چرا من انتظاراتم رو تا این حد پایین آوردم و شاید توقعت از شوهرت بالا بره و دائم دوست داشته باشی که شوهرت از تو ممنون باشه و از طرفی وقتی خودت رو در آینده با دیگران مقایسه کنی با خودت بگی چرا من هم نتونستم فلان کار رو انجام بدم.... خواهر شوهرم اوایل ازدواجش خیلی کوتاه اومده و نه هیچ جشنی و لباسی و از این حرفها و به صورت خیلی خیلی ساده با همسرش ازدواج کرده الان با گذشت چند سال و داشتن دو تا فرزند همیشه عصه اینو میخوره که چرا نه جشنی داشته و نه لباسی و نه حتی یه دونه عکس توی عروسیا اگه فرصتش پیش بیاد میره لباس عروس رو میپوشه و عکس میندازه و یه طورایی این واسش شده یه عقده....اینها رو گفتم که بگم اگر ظرفیت سادگی و پایین آوردن توقعت رو داری و نمیخوای بعدن سر این مسئله زندگی رو برای خودت و شوهرت تلخ کنی مصمم باش و روی این تصمیمت باش و به حف اطرافیان اعتنا نکن ولی در غیر اینصورت حداقل تا اونجایی که توانش رو دارین سعی کن یه جشن کوچیک بگیری تا بعدا به اون مشکلی که گفتم دچار نشی
امیدوارم موفق بشین و خوشبخت
توکل بر خدا یادت نره و بدون ما که مسلمانیم و شیعه و زندگی امامان و معصومین باید سر لوحه زندگیمون باشه سادگی از هر چیزی بهتره
من هم به نیت سادگی و معنویت زندگی فاطمه زهرا (ع) مهریه ام رو 14 سکه قرار دادم و اگر به دامن این معصومین چنگ بزنی مطمئن باش زندگی پر از زیبایی همراه با سعادت مادی و معنوی پیدا میکنی و حتی اگر کسی قدر دانت نباشه خدا از تو راضیه و برای ما بنده ها همین کافیه