دوستان جایی رو میشه معرفی کنید که حضوری برم و صحبت کنم٬ البته شید تاپیکش باشه ولی پیدا نکردم! میثاق عزیز متوجه نشدم تاپیک مورد نظر چی هست!
نمایش نسخه قابل چاپ
دوستان جایی رو میشه معرفی کنید که حضوری برم و صحبت کنم٬ البته شید تاپیکش باشه ولی پیدا نکردم! میثاق عزیز متوجه نشدم تاپیک مورد نظر چی هست!
خانم آزاده، مرگ و زندگی مسئله ای نیست که اختیار آن دست من و شما باشه، که بخوایم به اون ادامه بدیم یا قید ادامه اش را بزنیم. در صورتی که سیستم عصبی از کار بیفته، اون موقع میشه گفت فرد بطور کامل این دنیا را وداع گفتند - چیزی که بین عموم مردم بعنوان بیرون رفتن روح از بدن یاد میشه. نگران مرگ و زندگی هم نباشید. قبل از تولدتان چه احساسی داشتید؟ دقیقاً همان احساس را بعد از مرگ خواهید داشت: مطلقاً هیچ احساسی.
من خودم یک بار زحم معده داشتم و بدون هیچ مشکلی بیهوش و بهوش اومدم. یک بار هم تومور خوش خیم داشتم که در جریان عمل چندین ساعت در کما بودم و دکترها با کلی شوک زدن و کلنجار رفتن تونستند بیدارم کنند، گویا بیش از اندازه ماده بیهوشی تزریق کرده بودند.
در اون چند ساعتی که در کما بودم، هیچ احساس خاصی نداشتم، یا اگر هم احساسی را تجربه کرده بودم، چیزی یادم نیست. به همین راحتی :-). احساسی که شما تجربه کردید احتمالاً ناشی از واکنش های هورمونها یا ترکیبات ترشح هایی خاص در معز شما بوده (دقیقاً به خاطر ندارم جزئیات چی هست، اما بعضی از دکترها اعتقاد دارند که تجربیات در حال مرگ ناشی از چنین ترشحاتی است - نظریه ای که تایید یا رد نشده و هنوز جای سواله...).
اگر اشتباه نکنم، به واسطه تجربه ای که داشتید، در حال حاضر بیش از پیش تمایل به مسائل مذهبی دارید، مرگ همیشه عامل محرکی در این زمینه بوده :-).
نگران هیچ چیز نباشید، تنها شوکه شده اید.