RE: رفتار جدید و غیر قابل درک نامزدم
باران جان اين قدر سخت نگير
اينكه قراره خاستگاري گذاشته و گفته كه تو رو ميخواد خيلي خوبه... ديگه زياد جاي نگراني نيست
ما خانومها هميشه عادت داريم از كاه كوه بسازيم... حتي خوده من هم مثل شما هستم
وقتي اين طوري ازش تعريف ميكني و ميگي چيزي واست كم نميزاره ديگه نگران چي هستي!!....
يه مدت سرش شلوغه ، تو هم حساسي، ميخواد اين دمهاي آخرم با ارتباط بيشتر يه وقت دلخوري پيش نياد كه خدايي نكرده بحث خاستگاري بدتر عقب بيوفته و اين حرفها...
ازدواج بحثش با رابطه دوستي فرق داره.... چرا اين 2 تا رو با هم مقايسه ميكني؟؟؟
يعني چي كه اگه الان اهله ارتباط نيست بعدا هم با من اهل ارتباط نيست؟؟؟
نا سلامتي قراره با هم برين زيره يه سقف و اين زندگي مملوء ميشه از ارتباط هاي كوچيك و بزرگ تو و همسرت:310:
سلام دوستای خوب من.:46:
من به این نتیجه رسیدم که راما جان و دلجوی عزیز درست میگن.من حساس شدم و موقعیتو خوب درک نکردم.:305:
دیشب به من زنگ زد ایشون.من بهانه نگرفتم و بحث نکردم.نتیجه این شد که امروزم به من زنگ زد.(البته اینم بگم که بخاطر شرایط کاری و محیطی ایشون باید حتما بره بیرون و به من زنگ بزنه. میدونم سخته.)
امروزم گفتم رفتم کفش بخرم انتخاب نکردم.گفت بعد از ماه رمضان با هم میریم که بتونیم یه چیزیم بخوریم:311:
آخه من خریدام 6 ساعتست.:300:
گفتم نه دیگه.تو راست میگی دیگه همدیگه رو نبینیم بهتره:302:
گفت نه دیگه اونجوری.کمتر که مشکل پیش نیاد. حرف راما و دلجو :104:
وای دوستای خوبم الان مسیج داد:
رویای با تو بودن نزدیک به تحققه بارانم
با هیئت علمی شدنش موافقت شده.:310::323:
منم تا ماه دیگه تزمو دفاع میکنم و دیگه به امید خدا رسما نامزد میشیم.
این تاپیک به نتیجه رسید.
از همه ممنونم. ولی من از همدردی نمیرما! دوستون دارم.
:104::104::104:
عزيزم بهت تبريك ميگم كه تونستي به مشكلت فائق بشي و احساساتت رو كنترل كني :46: ... و آرزو ميكنم هر چي زودتر طعم خوش با هم بودن و زندگي مشترك رو بچشين
واسه منم دعا كن عزيزم... واقعا به دعاتهاتون احتياج دارم
خدایا به همه بچه های همدردی کمک کن.ممنون خدا جون:323:
baran 2012 عزیز سلام
از اینکه در کنار کمک دلسوزانه دوستان توانستی بحرانت را مدیریت کنی بهت تبریک میگم
امیدوارم زندگی بسیار خوبی را شروع کنی
و تا میتوانی مقالات ازدواج را بخون تا بتونی از پس هر موقعیت بحرانی بر بیای
دوست عزیزم موفق باشی:72:
سلام ویدا جان
خیلی از همتون ممنونم.
چشم.تمام سعیمو میکنم.
:46:
سلام باران جان
منم پارسال دقیقا همین شرایط تو رو داشتم
سه سال بود که با پسری دوست بودیم و قرار بود که تا اول پاییز بیاد خاستگاریم. من هم همچین مشکلی رو داشتم. رابطه مون پستی و بلندی های بسیار داشت. گاهی انقد نگران می شدم وحرص می خوردم به خاطر زنگ نزدنش و پیغام ندادنش که با خودم میگفتم هرگز باهاش ازدواج نمیکنم. اما در نهایت همه چیز درست میشد و من میدیدم واقعا شرایطشو نداشته که تماس بگیره یا اصلا حوصله نداشته! این مورد گاهی برای آقایون پیش میاد. نباید زیاد باهاشون ور بریم و سوال جوابشون کنیم.
اما یک نکته مهم: این ناراحتی ها تو وقتی که اشتباه کوچکی میکنه دست کم نگیر. چون بعد یه مدت بهش حساس میشه و عکس العمل نشون میده. همونطور که من الان این مشکل رو دارم. دوستم (نه نامزدم چون قرار ازدواج به خاطر مشکلی که مفصلا توضیح دادم در"تغییر رفتار پسری که عاشقش بودم") الان به من میگه که تو همش دنبال موضوعی هستی که ناراحت بشی... و کلی جروبحث میکنیم در این مورد.
من هم تغییر رفتارهایی رو گاهی در ایشون میبینم و ازشون میخام که برام توضیح بده و اگه نده دلخوری پیش میاد! بعدش دوستم گاهی برام تعریف میکنه که مردا اینطورین که مستقیما نمیان مشکلشون رو بگن. کمی صبر میکنن تا ببینن آمادگی شنیدنشو داری،ناراحت نمیشی،یا عکس العملت چطوریه نسبت به قضیه!