RE: چگونه و در كدامين گروه اجتماعي خود را جهت ازدواج به ديگران بشناسانم؟؟
سلام دوست عزیز
باید عرض کنم، با شگاه مختلط وجود داره، بعضی ورزشها، حتی رقابتها و مسابقاتشون هم مشترک هست
مثل، قایقرانی، انواع رشته های سوارکاری، برخی جاها تیر و کمان، پینت بال، دوجرخه سواری، کارتینگ، کوهنوردی،
باز هم هست ولی الان حضور ذهن ندارم، خودم تقریبا همشو امتحان کردم ولی هیچ وقت حس نکردم مکانی هست برای شوهر یابی، از این به بعد با این دید میرم جلو:227:
یه بار با یه نفر تو یک شبه شعر آشنا شدم، البته یه هفته بیشتر طول نکشید و فهمیدم شکاک و بد دله و قبل از علاقمندی کاتش کردم،
عضویت در انجمنهای علمی و نقش فعال داشتن هم خوبه، ولی دیر بازده هست، اکثرا خودشون یه سر و صاحب دارن
اما فکر میکنم هیچ چیز مثله، برگزاری مهمونی جواب نمیده، مخصوصا مهمونیهای زنانه، چون خانمها سرشون درد میکنه برای معرفی کردن افراد به هم، آخه دنباله ثوابن
خاله من برای پسرش بیش از هزار جا خاستگاری رفت، پسرش نپسندید، آخرش دست به دامنه فردی شد که بهشون میگن دلاله و خانواده ها شرایط فرزند، موقعیتشون و کیس مورد دلخواه رو میگن، و این افراد هم معرفی میکنن، در صورت ازدواج پول میگیرن
البته مساله شوهر یابی به خود فرد بر میگرده، اگر در هر جایی، مکانی، جلسه علمی یا فرهنگی یا .... کسی را دیدین و پسندیدین، بیکارنشینین تا طرف شما بیاد، شما جلو برین، سوال بکنین، لبخندی بزنین، یه جوری نشون بدین که مورد تمجیدتون هست البته اصلا منظورم این نیست که خدای نکرده جلف باشین یا کاری یا حرفی خارج از اصول و پایندیهاتون بزنین
آرزوی خوشبختی میکنم براتون
روی کلاس های مذهبی، قرآنی و مساجد هم فکر کنید البته اگر دنبال مورد مذهبی هستین
البته مساله شوهر یابی به خود فرد بر میگرده، اگر در هر جایی، مکانی، جلسه علمی یا فرهنگی یا .... کسی را دیدین و پسندیدین، بیکارنشینین تا طرف شما بیاد، شما جلو برین، سوال بکنین، لبخندی بزنین، یه جوری نشون بدین که مورد تمجیدتون هست البته اصلا منظورم این نیست که خدای نکرده جلف باشین یا کاری یا حرفی خارج از اصول و پایندیهاتون بزنین
آرزوی خوشبختی میکنم براتون
سلام.
ببخشید ولی با این پیشنهاد تو این زمونه ای که خانمها پسرهاشون دو دستی میچسبن که دخترها اغفالشون نکنن اینجور رفتارها بعدها باعث سرکوفت نمیشه؟
شرایط عضویت در این گروه ها چیه؟در هفته چقدر وقت می گیره؟حق عضویت چقدره؟معمولن تعداد نفرات گروه چندتاست؟
شرکت در گردهمایی ها اجباریه؟
بهار عزیز
سلام
منظور از حرفهام، به گونه ای ابراز وجود بود، مثلا در یه مجلس بحث یا علمی، طرح یک سوال کردن در همون باب، در شبه شعر، در بحثهای انتقادی شرکت کردن، خلاصه به فراخور مجلس، جوری ابراز وجود کردن
دیگه این دوره زمانه آقایان خانمهای پاک، با ادب و برونگرا و جسور را میپسندن البته اکثرشون و عزیزم فک نمیکنی دیگه زمونه خیلی حرفها گذشته، دیگه خود جوونها دارند برای ازدواجشون تصمیم میگیرن، و فکر نمیکنی جمله آخرت کمی قدیمی هست؟
جناب آقای فرهنگ
این گروهها بسته به علایق فردی تعیین میشه، مثلا اگر ذوق شعر دارین، شرکت در یک شب شعر، اگر علاقه به ورزشه گروهی دارین ، عضویت در گروههای کوهنوردی، اگر علاقه به سفر دارین، عضو دائم شدن این تورهای یک روزه، که هم لذت ببرین از عضویتش و هم با افراد بیشتری روبرو خواهین شد، چون بر مبنای علاقه وارد گروه میشین خوب به مراتب شانس پیدا کردن یه همفکر که علاقه های مشابه داره بیشتر میشه
شرکت در این گروهها در وقت آزاد شما صورت میگیره و اکثرا هزینهای نداره، مگه گروههایی که لازمش صرف پول هست، مثل شرکت در تور یک روزه
راستش منم مشکل شما رو دارم باشگاه هم رفتم افاقه نکرده اما میتونید دیدتون رو نسبت به این قضیه عوض کنین این طوری حداقل اعصابتون راحت میشه حتما به آدرس زیر سر بزنید واقعا مطالب مفیدی داره که من استفاده کردم.
http://gisgolabetoon.blogfa.com/cat-1.aspx
blue_sky سلام
ضمن تاکید به خواندن دوباره پست آنی عزیز پیشنهاد دارم سطح ارتباط اجتماعیتو بالا ببر
سعی کن از راه درست و اخلاقی پیش بری
فرهنگسرا ها هم معمولا جای مناسبی برای شرکت در گروه ها هست
موفق باشی:72: