RE: راهنمایی برای انتخاب رشته کنکور.فقط دوروز فرصت دارم
راحیل خانم گرامی
اول در مورد شغل: رشته ی زیست و کشاورزی از نظر شغل هیچ فرقی ندارند! برای هیچ کدومش شغلی وجود نداره! بنابراین اگر شغل براتون مهمه باید بهتون بگم که آینده هر دوی این رشته ها یکی است!
دو: از رشته های علوم انسانی چی می دونید؟ مطمئنید که دوست داشتن یا نداشتنتون واقعی هستند؟
بگذارید من از خودم یه مثال بزنم. من عاشق رشته ی کامپیوتر بودم و وقتی که کارشناسی ارشد پیوسته ی مدیریت دانشگاه امام صادق قبول شدم حاضر نشدم برم چون جوگیر مهندسی بودم! اما بعدها به این نتیجه رسیدم که علاقه ی من به رشته ی کامپیوتر غلط نبوده اما اگه رشته ی علوم انسانی هم رفته بودم موفق بودم و حتی یه بار تصمیم گرفتم برم فوق لیسانس علوم سیاسی بخونم.
سه: رشته های علوم انسانی اگرچه از نظر عموم جامعه ی ما رشته های کلاس پایینی شناخته می شن اما در واقع مدیران جامعه از رشته های علوم انسانی فارغ التحصیل می شوند. موفق بودن در این رشته ها می تونه باعث بشه آینده ی خوب و موفقی داشته باشید.
چهار: رشته ی تربیت بدنی رشته ی ستاره دار است. شما در صورت قبول شدن در این رشته باید در مصاحبه شرکت کنید و در صورتی که در مصاحبه شرکت نکنید یا پس از مصاحبه در مصاحبه قبول نشوید قبولی تان کان لم یکن تلقی می شه و در انتخاب های بعدی تون قبول می شین. بنابراین اگر از ترس مصاحبه می خواهید این رشته را انتخاب نکنید حتما این رشته را انتخاب کنید.
آقای بچه مثبت ینی من اگه به طور مثال انتخاب اولم تربیت بدنی باشه بعدش مدیریت بازرگانی که قم داره بزنم و میدونم قبول هم میشم اگه تو آزمون عملی تربیت بدنی قبول نشم بعدش مدیریت بازرگانیو میتونم برم بخونم؟
من نمیدونم چه جوریه.اگه میشه کاملا توضیح بدین
راحیل خانم الان نه سال از زمان کنکور دادن من می گذره بنابراین از من توضیح کامل نخواین!
اما
بله شما اگر انتخاب اولتون رشته ی ستاره دار باشه و بعد توی مصاحبه قبول نشین می تونید برید رشته ی بعدی که قبول شدین بخونید. خواهر من هم توی مصاحبه ی تربیت بدنی قبول نشد و رفت رشته ی دیگر را خوند.
برای توضیحات بیشتر به دفترچه تون مراجعه کنید.
در ضمن مدیریت بازرگانی رشته ی خوبیه که می تونید در ادامه تحصیل هم MBA بخونید که رشته ی خیلی خوب و پرطرفداریه.
من رفتم دفترچه تون را دانلود کردم نگاه کردم توی صفحه ی 8 فصل اول توی بند روش نیمه متمرکز توضیح کاملی آورده شده است.
یه نکته دیگه: اگه به رشته ی تربیت بدنی علاقه دارید و فقط مشکلتان مربوط به شغلش می شه بهتون توصیه می کنم رشته ی تربیت بدنی توی دانشگاه فرهنگیان را انتخاب کنید که در صورت قبولی در طول تحصیل حقوق کمی دریافت می کنید (حداقل قبلا اینجوری بود) و پس از تحصیل هم در آموزش و پرورش شاغل می شین .
خیلی ممنونم از راهنماییتون آقای بچه مثبت :72:
من رفتم دوباره دفترچه رو خوندم.اینجور که متوجه شدم اگه تربیت بدنی رو انتخاب کنم تا زمان اعلام نتایجش که ترم بهمن هست میتونم تو رشته ی بعدی (یعنی رشته ای که بعد از تربیت بدنی انتخاب کردم)درس بخونم.اگه قبول بشم بعد تربیت بدنی بخونم.آخه اینجوری نوشته:
تبصره 1: اين دسته از داوطلبان لازم است در تاريخ مقرر در رشته قبولي متمركز ثبت نام و تحصيل نمايند.
تبصره 2: در صورت ي كه براي مراحل گزينش رشته يا رشته هاي نيمه متمركز معرفي شده اقدام كنند و در مراحل مختلف گزينش رشته يا رشته هاي مذكور پذيرفته شوند و فهرست اسامي آنان جزو پذيرفته شدگان نهايي رشته نيمه متمركز اعلام گردد، قبولي قبلي آنان در رشته متمركز « كان لم يكن » تلقي مي گردد و با آنان همانند دانشجويان انتقالي رفتار خواهد شد.
من درست متوجه شدم؟؟؟
یعنی مطمئن باشم که اگه تربیت بدنی قبول نشم فرصت تحصیل تو رشته ی دیگه رو از دست نمیدم؟
اگه اینجور باشه خب من ترجیح میدم همون تربیت بدنی رو بزنم.اونم تو همون دانگشاه فرهنگیان.
آقای omid65 میدونید چرا؟چون من هیچ علاقه ای به رشته ی مدیریت یا حسابداری ندارم.مطمئنا بدون علاقه هم نمیتونم پیشرفت کنم.مدرکشو هم بگیرم کارش رو هم پیدا کنم باید بدون هیچ علاقه ای فقط برم سر کار و بیام(حالا اون چهار سال درس خوندن به کنار.البته اگه فقط لیسانشو درنظر بگیریم) ولی اگه تربیت بدنی بخونم هم علاقه دارم هم میتونم برم مربی شنا بشم خیلی دوست دارم.:227: (البته بدون داشتن مدرک تربیت بدنی هم میشه ها)
ما که مثل شما مخ نداریم که برادر من :311:
آقای بچه مثبت میشه از خواهرتون که آزمون عملی تربیت بدنی رو شرکت کردین بپرسید که موارد آزمونش چیه؟
من یه چیزایی میدونم ولی دقیق نه.
از دوستان دیگه هم خواهش میکنم اگه اطلاعاتی دارن بگن.ممنون میشم
نقل قول:
من درست متوجه شدم؟؟؟
یعنی مطمئن باشم که اگه تربیت بدنی قبول نشم فرصت تحصیل تو رشته ی دیگه رو از دست نمیدم؟
آره درست متوجه شدین. از این بابت خیالتون راحت باشه.
نقل قول:
آقای بچه مثبت میشه از خواهرتون که آزمون عملی تربیت بدنی رو شرکت کردین بپرسید که موارد آزمونش چیه؟
نه شرمنده نمیشه! آخه خواهر من 12 سال پیش امتحان داده الانم توی یه شهر دیگه زندگی می کنه زنگ بزنم بپرسم توی امتحان تربیت بدنی 12 سال پیش مواد امتحانیش چی بود؟ به عقلم شک می کنه:311:
یه نکته دیگه: اینجوری که من دیدم توی دفترچه تکمیلی ظرفیت های دانشگاه های فرهنگیان و یه سری اطلاعاتش به روز شده تو این امر دقت کنید.
کلا توی انتخاب رشته دقت کنید. داداش من اشتباهی رشته ی کامپیوتر سهمیه ی فرهنگیان را قبول شد! از رشته ی کامپیوتر خوشش نمی اومدا اما کد را اشتباه زده بود یه دفعه دیدیم کامپیوتر قبول شده! :311: البته براش خیر شد و سهمیه ی فرهنگیان خوب بود اما حواستون باشه ازین اشتباهات نکنید.
راحیل خانوم احتمالار تا الان تعین رشته کردیدولی خب بد نیست منم از تجربیاتم براتون بنویسم.
نقل قول:
تبصره 2: در صورت ي كه براي مراحل گزينش رشته يا رشته هاي نيمه متمركز معرفي شده اقدام كنند و در مراحل مختلف گزينش رشته يا رشته هاي مذكور پذيرفته شوند و فهرست اسامي آنان جزو پذيرفته شدگان نهايي رشته نيمه متمركز اعلام گردد، قبولي قبلي آنان در رشته متمركز « كان لم يكن » تلقي مي گردد و با آنان همانند دانشجويان انتقالي رفتار خواهد شد.
یعنی اگر الویت اولتون رو تربیت بدنی قرار بدید و الویت بعدی مثلا مدیریت . تا اعلام نتایج مصاحبه که بهمن ماه است رشته مدیریت میخونید . بعد از اعلام نتایج نیمه متمرکز ، اگر قبول نشده باشید که هیچ همون رشته رو ادامه میدید ولی اگر قبول شده باشید نمیتونید ادامه بدید و حتما باید برید رشته تربیت بدنی.
این هم نمونه ای از لیست دروس دوره کارشناسی تربیت بدنی
http://pef.um.ac.ir/uploading/pef.um...karshenasi.pdf
ممنون پاییزان جان.لطف کردی
من اتنخاب اولمو زدم تربیت بدنی قم.انتخاب دومم زدم میدریت بازرگانی قم
کلا 18 تا انتخاب کردم.آخرشیم پیام نور قم زدم که یه وقت سرم بی کلاه نمونه :D
تو نت سرچ کردم دیدم که امتحان عملی تربیت بدنی سخته :302:
من خیلی وقته باشگاه نرفتم آخه.اصلا آمادگی جسمانی ندارم.میخوام بعد از ماه رمضان برم باشگاه دوباره.البته دیگه کاراته نمیرم.چون زانوم ساییدگی داره.دیگه نمیتونم
واییییی.خیلی میترسم.یه جورایی مطمئنم آزمون عملیشو رد میشم :302:
از دوستانی که منو راهنمایی کردن خیلی ممنونم :72:
اگه تربیت بدنی قبول شدم واسه همتون یه ماه شارژ تالارو میگیرم :311:
نقل قول:
تو نت سرچ کردم دیدم که امتحان عملی تربیت بدنی سخته 302
راحیل جان من که شنیدم خیلی هم سخت نیست . امتحان عملی هست + معاینه پزشکی ( عدم ضعف بینایی زیاد و نداشتن ناتوانی های جسمی و...)
قد خانوم ها هم باید بالای 158 باشه .
آزمون عملی: یه امتحان کلی آمادگی جسمانیه، یعنی یه سری از ایستگاه ها مثل بارفیکس، دراز و نشست، دریبل، عبور از چوب موازنه، پرتاب توپ و در آخر یه دو سرعت ۲۰۰ متر داره که باید در کوتاه ترین زمان طی کنید.
موفق باشی خانومی.:72: