بازم که موج منفی دادی عزیزمنقل قول:
نوشته اصلی توسط منفور
نمایش نسخه قابل چاپ
بازم که موج منفی دادی عزیزمنقل قول:
نوشته اصلی توسط منفور
:104::104::104::104::104::104::104::104::104:نقل قول:
نوشته اصلی توسط منفور
سلام
تو خودت فهميدي كه در اشتباه بودي جوابتم خودت دادي.
فكر ميكنم اين مثل رو هم شنيدي كه ميگن خوبي كه از حد بگذرد...
بشخصه فكر ميكنم كه شما وقتي در حق كسي يا كساني بيش از حد خوبي ميكني پس انتظار هم داري كه در حق تو هم اينگونه رفتار كنند و وقتي اين طوري نميشه ناراحت ميشي. ولي عزيزم هر چيزي حدي داره، همه ظرفيت خوبي زياد رو ندارند، در ضمن همه هم مثل هم نيستند.
گفتي از كجا بايد شروع كنم راهكار من اينه كه شما برا شروع با هر كس مثل خودش رفتار كن (توضيحا اينو بايد بگم كه همه ي آدمها نبايد اينطوري رفتار كنند چون ممكنه در اين صورت هيچ وقت هيچ عشق و دوستي شكل نگيره) اما در مورد شما كاربرد داره مثال خيلي سادش اينه كه مثلا در برخورد با دوستي وقتي گرم و صميمي باهاش احوال پرسي ميكني ولي ايشون سرد و عادي جوابتو ميده شمام سري بعد عينه خودش رفتار كن و تو بقيه رفتارها و كارهايي كه واسه دوستات انجام ميدي هم همينجوري تغيير رويه بده و خودت و غرورت و عزت نفست رو در اولويت قرار بده (همون طور كه گفتم اين قطعا رفتار درستي نميتونه باشه ولي در مورد شما لازمه عزيزم)
لينكهايي رو كه پاييزان عزيز هم واست گذاشته مطالعه كن خودت هم ميتوني مطالبي مرتبط با اين موضوع رو تو اينترنت سرچ كني و بخوني
اينقدر هم واژه هاي منفي و حتي شكلكهاي منفي رو بكار نبر، شارلوت عزيز چه اسم خوبي واست انتخاب كرد محبوب
و اما در مورد آقايون و پيدا كردن يه همراه هميشگي، عزيزم بايد بگم در اين مورد فقط به خدا توكل كن و وارد اين طور دوستي ها نشو چون در 95درصد اين دوستي ها اين دخترها هستند كه ضربه ميخورند، تو اين ماه عزيز ايمانتو قويتر كن و هر آرزويي داري از خودش بخواه و لا غير.
ما هم دعات ميكنيم عزيزم:323:
[/color] كساني كه شما را دوست دارندحتي وقتي هزار دليل براي رفتن وجود داشته باشد هرگز رهايتان نخواهند كرد آنها يك دليل براي ماندن خواهند يافت
:46::43::46:وای صنای عزیز. مرسی.
میدونی چقدر حرفات آرومم کرد؟
میدونی چقدر به تغییر امیدوار شدم؟
واقعا مرسی
هم از تو هم از بقیه دوستان.
همه ی پست ها منطقی و خوب بودن. رو همشون فکر میکنم و بازم میم براتون مینویسم همدردای عزیز:43::43::43::43::46::46::46:
سلام محبوب جاااااااان
:)
خیلی خوبه که آدم خودش رو دوست داشته باشه و حس سرزنش درونی خودش رو از بین ببره.
لطمه ی بزرگی به زندگی میزنه. وقتی تو خودت رو دوست نداره دنیا هم دوستت داشته باشن نمیتونی این دوست داشتن ها رو باور کنی و لذت ببری چون خودت خیال میکنی لایق این دوست داشتن ها نیستی.
و این زندگی رو به بد سمتی میبره خصوصا تو رابطه با جنس مخالف و ازدواج.
من این حس رو همیشه داشتم .
وجدان دردام شدید بود!!!
وقتی به گذشتم نگاه میکنم میبینم از طفولیت نه دل کسی رو رنجوندم نه با احساس کسی بازی کردم، نه کاری خلاف انسانیت انجام دادم، نه ناپاکی توی روابطم، نه با خانوادم بد کردم، درسخون بودم و همیشه سعی کردم کاری ازم برمیاد بکنم...... نه اینکه قدیس باشم، ولی خیلی تو زندگی خودم رو کنترل کردم وسعی کردم خوب باشم. البته نه با اجبار! به خاطر ارزشهام و با خوشحالی ولی خب یه جاهایی توقع بالا از خودم داشتم...
و الان هم راضی هستم.
آدم با خوبی به دیگران ارزش خودش رو بالا میبره.
اما نکته ی مهم اینه که این خوبی کردن ها منطقی جلو بره. نه بیش از حد.
چون خودمون هم آدمیم! لزومی نداره خودمون رو فراموش کنیم به خاطر دیگران.
وجود خودمون هم لایقه دوست داشتن و احترام و توجهه. پس گدایی محبت از دیگران کردن باطله!
وقتی تو خودت رو دوست داشته باشی حتی اگر دیگران قدر خوبیهات رو ندونن، قدرتی در درونت ایجاد میشه که باعث محکم بودن و اقتدارت میشه و خود این ویژگی کم کم باعث میشه دیگران هم قدر تو رو بدونن.
من بر خلاف ظاهرم و تصور دیگران اعتماد به نفسم پاییییییییییین بود به شدت.... الان هم کاملا خوب نشدم!
در ضمن این بگم خیلی هم مورد لطف و محبت همه هستم!!! حداقل ظاهرا اینطوریه!
یه جاهایی هم بی مهری دیدم ها... اما به طور کل محبوبیت قابل قبولی دارم
( حتی الان که دارم مینویسم محبوبم، حس میکنم نه واقعا همه از من بدشون میاد!! اما وقتی عملا نگاه میکنم میبینم خلاف این امر و مصداق محبوب بودنم رو زیاد دیدم! ببین اینا منفی نگری هاییه که آدم میکنه وقتی خودشو دوست نداره و به خودش اعتماد نداره، به این ها دقت کن و جلوی این افکار رو بگیر که کسی دوستم نداره و الخ ....)
مدتی پیش یه دفترچه تهیه کردم! توی اون با خودم حرف میزنم! مثلا سلام آوین جون! خوبی؟ امروز خوب درس خوندیها! آفرین آفرین!!! و خولاصه خودمو توی اون دفترچه مورد لطف قرار میدم!!! البته منطقی ها نه خودشیفته بازی!
اگرم کار غلطی کرده باشم با مهربونی به خودم تذکر میدم و مینویسمش و خودمو میبخشم و دیگه ملامت خودم رو تکرار نمیکنم!
ولی کلا بیشتر توی اون دفترچه سعی میکنم به خودم و نکات خوبم توجه کنم مثل یه آدم بیرونی به خودم نگاه کنم... و قدر خودمو بدونم....
همیشه توی همه مشکلات من بیشتر از اینکه فکر کنم طرف مقابل مقصر بوده خودمو در درون سرزنش میکردم، و همش فکر میکردم دیگران بهتر میدونن چیکار کنن و این منم که همیشه اشتباه میکنم...
اما حالا وقتی دچار این مشکلات میشم توی این دفتر برای خودم مینوسم که آوین تو کار درست رو کردی، تلاشت رو کردی با منطق جلو رفتی پس باقیش مهم نیست و خولاصه امیدواری میدم به خودم!
خییییییییییییییییییییلی اثر خوبی داشته! اصلا آرامش و حس مثبت عجیبی پیدا کردم!!! باور نکردنیه!
امتحانش کن مطمئن باش ضرر نمیکنی!
و باز هم تکرار میکنم. توی خوبی کردنهات حد و مرز بذار. خوب باش ولی خودت رو برای دیگران نکش!!
:72::72::72::72::72::72:
سلام دوستان.
از کمک همگی و این تالار خیلی ممنونم.
حسم خیلی بهتر شده. خیلی.
ممنونم از همتون.:72::72::43::43:
ولی یه مشکل دیگه دارم که نمیذاره هیچ کاری انجام بدم.
اینکه همش میرم تو فکر و رویا و خودم رو تو شرایط مختلف قرار میدم و حتی با خودم و آدمای تو رویام حرف میزنم:163::163::163:
من مشکل روحی روانی دارم نه؟ روانی ام؟:302::316:
دوستان لطفا بیاید نظر بدید و کمکم کنید
من منتظرتون هستم.
منم این کارو زیاد انجام میدادم... مثلا تو خیالم با یکی حرف میزدم...
اما الان رادیو رو جایگزین کردم مثلا شبا که بیشتر تنها میشم از ساعت 11 رادیو قرآن گوش میدم یک جز قرآن رو با ترجمه میخونه ...
بی نهایت شیرینه اگه تجربش کنی؛ چون معنیش رو هم میگه حواسم پرت نمیشه و از اینکه قرآن رو هم میفهمم خوشم میاد.
محبوب جان
چرا اصرار داری خودت رو بیمار صدا بزنی؟آیا این شیوه تا به امروز کمکت کرده؟قبول داری این جبهه گیری علیه خودت حالتو خرابتر میکنه؟
آیا شده به مدت 1 هفته افکار مثبتو جایگزین افکار منفیت کنی بعد تاثیرشو رو خودت ببینی؟
ببین بیا یه بار هم جمله های مثبت رو در ذهنت تکرار کن ببین چی میشه؟
دیگه نمی تونم و نمیشه و اینا رو حرفش نزن
بیا 1 هفته با خودت مهربون باش،جمله های منفی رو که به ذهنت میاد رو یه کاغذ بنویس و بعد جلوش مثبتشو بنویس
بعد بیا مثبتا رو تکرار کن
نتیجشو ببین چی میشه
ببین،خودتم برای کمک به خودت قدم بردار،اینجا کسی نیست بیاد به شما یه قرص بده بخوری و از فردا خوب بشی.
:72:
سلام
دوست عزيزم
شايد حرفام تكراريه اما...
يه چيزيو خيلي راخت ميشه تو حرفات ديد, هنوز خودتو دوست نداري
ادم وقتي خودشو دوست نداره همه چيز واسش دغدغه ميشه, فكراش, ظاهرش, گذشته اش, اينده اش,وضعيت روحيش, اطرافيانش و...
اونوقته كه به جاي راه حل , كلي مساله جديد براي خودش ميسازه, خودشو بيمار ميبينه, بد و منفور ميبينه و هر كاريم بكنه باز يه دغدغه جديد واسش پيش مياد
خودتو دوست داشته باش و بابت اشتباهاتت اول خودتو ببخش و بهشون فقط تا زماني فكر كن كه قراره ازشون درس بگيري, بعد بريزشون دور
ميگن ادم از خودش به خدا ميرسه, تو چرا اينقدر به خودت زخم ميزني؟
مهم اينه به خودت احترام بزاري و بشي اوني كه خودت دوستش داري, تو هر چي باشي و هر كاري كرده باشي لايق اين هستي كه خودتو از اشتباهاتت بيرون بكشي و دوست داشته باشي
اين باعث ميشه خيلي رفتارهاي اشتباهو ديگه تكرار نكني
موفق باشي
سلام دوستان.
gole kaghazi
amiran
zohre
عزیز.
مرسی از جواباتون.
اره دیگه خسته شنم.
الان که دارم براتن مینویسم دارم زار زار گریه میکنم.
دیگه خسته شدم از دوست نداشتنه خودم.
از خیال بافی و رویا
از تو درس و زندگی پسرفت کردن
خسته
خیلی خسته:316::302::302::302::302: