RE: از دست رفتارهای شوهرم خیلی خسته شدم.
درود بانو
ببخشید اینو میپرسم ولی چرا بجای اینکه روی خودت و بچت و از همه مهمتر شوهرت کار کنی داری روی مادرشوهرت و خانوادش تمرکز میکنی؟!!!!! چرا اینهمه انرژی منفی توی خانواده کوچولو و خوشبختتون پخش میکنی چرا فکر میکنی همه باید طبق میل شما رفتار کنن و تغییر کنن؟!! نه خواهر من از این خبرا نیست بجای تمرکز روی دیگران روی خودت اخلاقت رفتارت تمرکز کن مهارت ها رو بیشتر کن توی همین تالار مطالعت رو بیشتر کن فاصله و کدورت بین شما و مادرشوووهرتون بیشتر خودتون رو اذیت میکنه و به زندگیت آسیب میرسونه بهتر نیست از در سیاست زنونه وارد بشی خوب رفتی خونشون بهش محبت کن همونجوری که تو نیاز داری خوب مادرشوهرت هم نیاز داره از طرف تو بهش احترام گذاشته بشه ببینه که دوسش دارین و بعنوان مادرشوهر بهش افتخار میکنین مطمئن باش رفتاراشون عوض میشه ولی با لجبازی هیچی درست نمیشه که هیچ خرابتر هم میشه.
فکر کنم بچه اول واسه همه از این دردسرا رو داره بعضی مردا کمک میکنن توی کار خونه بعضی مردا نه بهتره از کسایی که توی ضمینه بچه داری و رسیدگی مناسب به خودشون و زندگیشون داشتن الگو برداری کنی و کمک بخوای فکر کنم بهتر باشه انرژیت رو روی خودت متمرکز میکنی.بانوی ایرانی قدرت و ذکاوت اینو داره که یه زندگی دلنشین و سراشر شادی و عشق رو برای شوهرش بهمراه بیاره فقط باید مهارتش رو بدست بیار( خداوکیلی بانوان ایرانی اکثرشون خیلی خوب و مهربونن ):104: قابل تحسینن فقط اینچزا واسه مردا اعترافش سخته آخه میترسیم سیبیلمون رو به باد بدیم :311:
=============================================
شما 9 ماه بارداری داشته اید که علاوه بر تغییرات فیزیکی تغییرات روانی و خستگی های برای شما داشته است. و بعد از آن زایمان و رسیدن به نوزاد که بسیار انرژی بر هست. لذا احتمال زیادی دارد که نیازمندی های زناشویی همسرتان با توجه به شخصیت و انتظاراتش به خوبی برآورده نشده باشد و به این صورت و کج خلقی ها خودش را نشان بدهد.
==============================================
بشخصه میگم اگه واقعا اینجوری باشه طفلی شوهرت خیلی گناه داره بنده خدا چی داره میکشه :302:
صبر و پشتکار بعلاوه بدست آوردن اطلاعات و مهارت های جدید و مفید زندگی میتونه خیلی کمکت کنه پس تا میتونی مطالعه کن:72:
بدرود