نقل قول:
نوشته اصلی توسط shabe barooni
:104::104::104:
:104::104:
نمایش نسخه قابل چاپ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط shabe barooni
:104::104:
بله پدر جان. مشکل همینجاست.
http://www.hamdardi.net/imgup/27646/...379cd9402b.PNG
فقط توی مشاهده ی یک صفحه ، تو یک لحظه!:311:
واقعا هدف چیه؟ همدردی یا ارضاء حس کنجکاوی؟
اینجا مشخص میشه چرا پست ها محاوره ایه نه مشاوره ای.
ضمن تشکر از تمامی دوستانی که وقت و انرژی گذاشتند و نظرات و نقدهای خوب و سازنده ی خودشان را مطر ح کردند در خواست می کنم ضمن ریشه یابی مشکل راهکار هم ارائه بدهید تا این تاپیک در نهایت در یک بحث آزاد یک جمع بندی و یک سیاست مشترک را به نفع تالار و مراجع به همراه داشته باشد .
انرژی و توان خودمان را نباید دستکم بگیریم . کافی است که درست مشکل را بشناسیم و با یک سیاست جمعی برایش راه حل پیدا کنیم و به اجرا بگذاریم .
و باز خواهش می کنم تنها به تشکر اکتفا نکنید و حتما در این بحث شرکت کنید .
شاید الان با این تاپیک افرادی که خوندند چند صباحی رعایت کنند. اما مساله اینه که خیلی ها تاپیک رو نمی خونند، خیلی ها جدید عضو میشن و اونهایی هم که خوندند پس از چند مدت که تاپیک آپدیت نشد مثل تاپیک های آفتهای مشاوره ای و دیگر تذکرات فراموش میشه.
به نظر من اگر تذکرات مهم و فراگیر رو بشه به صورت چکیده و مختصر در ابتدای تاپیک جای داد یا مانند بنر در صفحات جای داد، افراد بیشتر به خاطر داشته باشند رعایت کنند. و همچنین خوبه قبل از ایجاد تاپیک تذکرات لازم رو به ایجاد کننده ی تاپیک داد.
این فقط یک پیشنهاد بود و اگر دوستان هم سهم خودشون رو ادا کنند زیر پست های مشاوره ای و غیر ضروری تشکر نزنند و به جا تشکر کنند و رتبه بدهند تا حد زیادی بهبود ایجاد میشه.
همچنین اگر ایجاد کنندگان تاپیک خودشون روی تمرکز تاپیک تسلط داشته باشند و هرگاه تاپیک در حال منحرف شدنه، تاپیک رو کنترل کنند فکر میکنم خوب باشه.
و به نظر من حضور کارشناسا تو تالار خیلی مهمه.
البته منم قبول دارم وقتی عضوی واسه تالار شناخته شده تر هست تاپیکاش معمولا سریعتر جواب میگیره اما با این حال جواباییکه تو تاپیک اعضای قدیمی گذاشته میشه حتی اگه سرعت تاپیک بالا باشه مشاوره ای و خوبه..یعنی با وجود سرعت بالا کیفیت کار کم نشده.
اما خیلی از تاپیکای مراجعین جدید سرعتشون بالاست و محتوایی هم ندارن.به قول یک زن امیدوار عزیز هم ما هم که جلوی اسممون کارشناس نیست که به تذکرمون توجه کنن...خیلی وقتا بهشون برمیخوره.
من یادمه قبلا این اتفاق خیلی کمتر میفتاد.چرا؟
چون کارشناسا حتی یه پست هم که میزدن روند کلی تاپیک رو مشخص میکردن.بقیه اعضا هم همکاری میکردن چون بارها بهشون تذکر داده شده بود ایرادات کار.
اما الان هم کارشناسا اصلا نیستن و هم به نظرم کسایی که تازه تر اومدن درست توجیه نشدن که چرا نباید پست غیرمشاوره ای گذاشت و ...
پس...
یکی از راهکارا حضور موثر کارشناسا میتونه باشه.
حضور مدیر همدردی که ارزوست.مگه اینکه ببینیم انلاینن و ازشون درخواست پست مشاوره ای کنیم تا بذارن.
خداییش پستهایی مثل نوشته های جناب مدیر توش کلی درسه که حیفه ازشون محروم شد.
موفق باشید
سلام
من خودم ترجیح می دم از استراتژی کم گوی و گزیده گوی استفاده کنم و جز در تاپیک های تفریحی که کنتور نمی اندازه!!! :) فقط در جایی که گمان می کنم حرفی برای گفتن دارم و نظرم هم می تونه موثر وارد گفتگو بشم.
اما این که راه حل این موضوع چیست؟ چگونه می شه که تاپیک های مشاوره ای به سمت گفتکوی های محاوره ای و غیر مشاوره ای پیش نروند؟
شاید یه راهش وزن دادن به تشکرها باشه و وزن تشکر خانم ANI از وزن تشکر آقای بچه مثبت بیشتر باشه و تشکرها اعتبارسازی کنند!
یعنی فرضا من اعتبارم توی سایت 100 هست وقتی که خانم ANI از من تشکر می کنه 100 امتیاز می گیرم وقتی بچه مثبت از من تشکر می کنه 5 امتیاز می گیرم وقتی از کسی تشکر می کنم 2-5 امتیاز ازم کم می شه و ...
بعد می شه علاوه بر امتیاز مثبت به پست ها امتیاز منفی در پست ها داشته باشیم و مثلا وقتی پستی امتیازش -20 شد به صورت خودکار حذف بشه یا دیده نشه.
این سیستم امتیاز دهی مثبت و منفی و فعالیت کاربران مبنی بر این امتیازها می تونه خیلی در جهت دهی به تالار موثر باشه
البته جواب سوال من در همین تاپیک داده نشد، و همچنان موضوع برای من مبهم هست، اما با توجه به برداشت خودم از تایپک خانم آنی مطالبی عرض می کنم :
اینجا فروم(Forum) هست.فروم در روم قدیم به میدان یا بازاری گفته میشد که محل حضور افراد مختلف بود و در گوشه کنار می ایستادند و در مورد موضوعات مختلف صحبت می کردند و یا متاعی و کالایی خرید و فروش می شد.
در دنیای امروز به سایت هایی گفته میشود که کاربران به صوت مهمان یا ثبت نام شده، در بحث های مختلف شرکت میکنند و در مورد یک موضوع مشخص نظرات خودشون رو مطرح می کنند.
بنابراین
هر فروم مانند بازاری است که هر کاربر متاعی ( در اینجا موضوعی) ارائه میکند و با توجه به نفوذ و شهرت و مهارت هایی که دارد مشتریان (در اینجا خوانندگان)بیشتری جذب میکند و منفعت ( در اینجا پاسخ ها و تشکرات و امتیازات) بیشتری به دست می آورد و این از خصوصیات هر انجمنی است
البته در هر فروم مانند هر اجتماعی قوانینی وجود دارد که از سوی همه کاربران لازم الاجرا است و در صورت تخلف جریمه هایی مختلفی در نظر گرفته شده است.
اما این قوانین تنها جهت ایجاد نظم و اطمینان از حفظ شئونات کاربران و رعایت عدالت در بیان نظرات مختلف هست.
پس؛
آیا می توان کاربران را مجبور کرد که طبق سلیقه ی ما و در چارچوب نظرات و تمایلات ما حرف بزنند و پست ارسال کنند؟
خیر، در این صورت نیازی به فروم نبود و وبلاگ ابزار مناسب تری برای بیان نظرات یک سویه هست.
آیا می توان تعیین کرد که کابران باید نسبت به چه موضوعی تمایل داشته باشند و چه بحث هایی را باید بیشتر دنبال کنند و به کدام پست ها باید بیشتر توجه کنند؟
خیر، در این صورت باز هم به فروم نیازی نبود.
البته مدیران می توانند بحث هایی را که از نظر خودشان مهمتر است برچسب "مهم" بزنند اما در هیچ فرومی نمی توانند برای بازدید از یک بحث یا عدم بازدید از بحثی دیگر تعیین تکلیف کنند، اگر بحثی خلاف قوانین به پیش می رفت میتوانند تذکر دهند یا در نهایت بحث را قفل یا کلا حذف نمایند.
به نظر من طرح این مسئله که چرا بحثی یا حتی پستی مورد توجه قرار میگیرد با ذات ایجاد انجمنی مثل همین انجمن همخوانی ندارد.
درست مانند این است که در یک بازار که امکانات مشخصی برای فروشندگان در نظر گرفته شده است، مشتریان را وادار کرد باید از فلان غرفه بازدید کنید و یا نسبت به فلان کالا رغبت کمتری نشان دهید.
البته میتوان فرهنگ سازی کرد،اما نباید کاربران را در ارائه ی نظرات محدود کرد.
ببینید دوستان درست است که اینجا یک تالار تخصصی جهت ارائه ی بحث های مشاوره ایی هست، اما در چارچوب فروم این خدمات ارائه میشه.
مدیران هم تشخیص دادند که به همه کاربران ثبت نام شده، امکان ارسال پست بدهند، یعنی ارسال پست به گروه خاصی تعلق ندارد.
مگر اینکه مدیران تصمیم بگیرند فقط گروه کارشناسان یا مشاوران اجازه ی ارسال پست دارند که ظاهرا در بعضی بخش های این انجمن چنین است.
اینکه بار علمی بحث ها پایین است یا مشاوره ها چنگی به دل نمی زند نمی تواند یک مشکل باشد، بلکه از خصوصیات فروم بودن هست.
عرض من این هست که به جای گلایه از پست های بی ارزش یا کم ارزش فرهنگ سازی کنید.
پیشنهاد جناب " بچه مثبت" کاملا کاربردی است.
دادن امتیاز منفی یکی از امکانات هر فرومی هست.
کاربران میتوانند در صورت بی ارزش دانستن هر پستی به آن امتیاز منفی بدهند.
اما ما ایرانی ها از این مسئله واهمه داریم، ترجیح میدیم به جای دادن امتیاز منفی که معمولا قابل شناسایی است، انتقادات خودمون رو در لفافه بیان کنیم که مبادا دل کسی بشکند.
یا در هیاهو مطرح کنیم تا احیانا صدا به صدا نرسد و بتوانیم بعدا بگوییم من نبودم یا منطورم تو نبودی.
البته با احترام
اولا طبق قوانین تالار هیچ بحثی حذف نمیشه.
اگه هم قرار باشه مرتب تاپیک زده بشه و با پستهای غیرمشاوره ای جلو بره و در نهایت قفل بشه اولا اون مراجع مشکلی ازش حل نشده و ثانیا کار مدیرا صدچندان شده.
انتقاد خانوم انی کاملا به جاست.
این تالار سعی داره مشاوره تا حدزیادی بصورت تخصصی جلو بره..درسته که هیچ کدوم ما (منظورم غیر از کارشناساس) متخصص این کار نیستیم اما اگه روند جوری باشه که سعی بشه بحثا تخصصی تر بشه ما هم کم کم یاد میگیریم.
اگه نیاز داریم فقط صحبت کنیم فرومهای دیگه وجود دارن که هیچ چارچوب خاصی رو در نظر نمیگیرن و همه میتونن حرفاشونو هرطور که هست بگن.اما اینجا که قراره یه تالار تخصصی باشه باید تو این جهت هم حرکت کنه..یعنی جوری باشه که وقتی یه تاپیک رو میخونی یه بار مشاوره ای داشته باشه و دوتا مطلب جدید یاد بگیری.
یادمون نره بعضی حرفا که قربون صدقه صرف هست شاید مذاق بعضیا حتی خود مراجع خوش بیاد اما به نظر شخصی من یه جور خیانت در حقش هست چون ما هم داریم کمک میکنیم تا ازتلاش اساسی و تحول زیربنایی زندگیش دور بشه.
پس چه خوبه در عین حال که باش همدردی میکنیم راهکار اساسی هم بدیم.
موفق باشید
خانم بهار.زندگی گرامی فکر میکنم پاسخ شما با ارسال مجدد پاسخ من همزمان شد.
قرار نیست اینجا به فکر مشغله ی مدیران باشیم، در هیچ فرومی چنین چیزی نیست، مدیران با توجه به علاقه خودشون و با توجه به معلومات و تبحری که دارند بدون هیچ منتی قبول زحمت کردند.
ما نباید به خاطر اینکه مصدع اوقاتشون میشیم از ارسال پست خودداری کنیم.
همچنین قرار نیست ما برای مدیران استراتژی تعریف کنیم.
مدیران حتما در همین انجمن بخشی دارند که در مورد موضوعات مدیریتی با هم بحث میکنند که از دید ما پنهان است و طبیعی هم هست.
اگر مدیران نگران لوث شدن بحث ها هستند، میتوانند ارسال پاسخ را فقط مختص مشاوران و کارشناسان قرار دهند.
چرا حتی به تازه واردین هم اجازه ارسال پاسخ به تاپیک های دیگران میدهند؟
لابد بیشتر از من و شما در این مورد فکر کردند و سپس تصمیم گرفتند.
البته اگر به این نتیجه برسند که ارسال پاسخ ها فقط منوط به گروه خاصی باشد می توانند.
اقا ارش بله همزمان شد.
بله درسته که خودشون قبول کردن..اما به نظر من لازمه که به فکر مشغله مدیرا باشیم چون سودش در نهایت به خودمون برمیگرده..اگه تالار جوری باشه که مرتب نیاز باشه تاپیک قفل بشه و جوابا حذف بشه و ویرایش بشه و ... نظم تالار بهم میخوره..مدیرا واقعا نمیتونن این کارو کنن.خودتونم دیدین که در روزچقد تاپیک ایجاد میشه.نقل قول:
قرار نیست اینجا به فکر مشغله ی مدیران باشیم، در هیچ فرومی چنین چیزی نیست، مدیران با توجه به علاقه خودشون و با توجه به معلومات و تبحری که دارند بدون هیچ منتی قبول زحمت کردند.
چرا به جای اینکه یه بازنگری روی رفتار خودمون بکنیم بگیم هرکار دلمون خواس میکنیم مدیرا بیان درستش کنن؟؟
مگه قرار نیست اینجا ما یه چیزایی یاد بگیریم؟؟خوب اینم یکیشه..تو زندگیمونم باید یاد بگیریم خودمون رعایت کنیم.
مدیرا استراتژی رو تعیین کردن و بارها گفتن ازارسال پستهای چت گونه خودداری کنید.
اما وقتی رعایت نمیشه....
و واسه اون پستها تاپیک زدن مثل حال و احوال یا الاچیق.
اصلا بحث این نیست که یه نفر پست بذاره و یه نفر نتونه..بلکه بحث سر اینه که چه من چه شما چه نفر بعدی سعی کنیم رو نوشته هامون دقت کنیم.پستی بذاریم که یه بار مشاوره ای داشته باشه.
نمیشه جواب دادن رو برای تازه واردین محدود کرد.چون من خودم شخصا زیاد دیدم تازه وارد که پستهاش واقعا خوندنیه..اگه لازمه مثال هم بزنم.
اصلا سر محدود کردن تعداد افراد بحث نمیکنیم..بلکه حرف اینه که روند تالار باید تخصصی باشه..حالا همه از عضو فعال تا کاربر جدید باید سعی کنه خودشو تو این روند بندازه..اینطوری واقعا به نفع همه است
موفق باشی