RE: سخت گیری همسرم برای بیرون رفتن
سلام جناب مشاور
خیلی خیلی خوشحال شدم که وقت گرانبهاتون رو گذاشتین و اینقدر خوب برام مساله رو باز کردین
راستش دقیقا همینطور
تا الان چندین بار همسرم گفتن که مثلا وقتی تنها با ماشین میری بیرون قلبم میخواد از جا بکنه از ترس اینکه نکنه اتفاقی برات بیفته همش دلهره دارم تا اسمس میدی که رسیدم آروم میشم
یا مواردی مشابهه این
چندین بار هم گفته که من قصد آزارت رو ندارم و سعی دارم خوب بشم
اما جناب مشاور نمیدونم چرا ته دلم میترسم
من اگر مطمئن باشم با این راه حلی که شما لطف کردین و بهم گفتین همسرم کم کم خوب میشن و آسوده خاطر میشه حتما انجام میدم
اما همونطور که قبلا گفتم
من این سوال و نگرانی تو ذهنمه که با این کارم همسرم بدتر نشه و تازه توقع نداشته باشه من اصلا نرم بیرون با این منطق که من خودم باید خودم درک کنم و نرم بیرون
نمیدونم چقدر تونستم منظورم رو برسونم
من این سوال و نگرانی تو ذهنمه که با این کارم همسرم بدتر نشه و تازه توقع نداشته باشه من اصلا نرم بیرون با این منطق که من خودم باید خودم درک کنم و نرم بیرون ( یعنی اینکه حتی او نیاز به پیگیری نداشته باشد و شما خودتون مراعات می کنید.)
نمیدونم چقدر تونستم منظورم رو برسونم
خانم آویسا، مطمئن باشید همسر شما بدتر نخواهد شد.
چه بسا روزی اینجا بیایید و بگویید همسرم دیگه هیچ حساسیتی به من نداره نکنه علاقه اش رو از دست داده؟!
در حالیکه این فکر هم درست نیست، همسر شما فقط شناختش به شما بیشتر خواهد شد و اطمینان قلبی بیشتری نسبت به توانایی های شما پیدا خواهد کرد.
خیلی مممنون آقای آرش
از وقتی که مشکلن رو داخل تاپیک مطرح کردم و جواب های خوب دوستان رو خوندم از نظر روحی خیلی آروم شدم
و با خیال راحت به خواسته های شوهرم عمل میکنم
امیدوارم به حق همین شب عزیز عافیت کامل در تمام مراحل زندگی داشته باشین
آویسای عزیز
به تالار همدردی خوش آمدی
عزیزم نترس
راهکارمشاوره ای مدیر را به کار بگیر. مثل اینکه نیاز هست خودت هم کمی اعتماد به نفست را تقویت کنی .
راه صحیح و درست را بدون ترس به کار بگیر حتی اگر نتیحه هم ندهد مهم اینه که شما راه و رفتار درست را بکار بگیری
.
آویسا جان 80 درصد مردا همینن.شوهر منم همینطور.اما یادت باشه وقتی می خوای بهش اطلاع بدی نگو اجازه میدی؟بگو من میخوام برم فلان جا نظرت چیه یا هر چیزی که کلمه ی اجازه توش نیست.خیلی جاهام با خودش برو.به خدا با این دوره زمونه خودتم راحت تری عزیزم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط keyvan
لطفا" در تایپک های تاریخ گذشته پست ارسال نکنید، توجه به تاپیکهای زنده موجب میشود،زحمات شما بی ثمر نباشد
خیلی خیلی ممنون روناک عزیز
بله بسیاری از موارد همین جمله رو بکار میگیرم
با راهنمایی های دوستان خداروشکر از نظر روحی خیلی خوب شدم
دیدم عوض شده و خیلی راحتتر با این موضوع کنار اومدم
و دارم روش کار میکنم