RE: همسرم كه قبل از ازدواج وازكتومي كرده و من نميدونستم حالازير قول و قرارش زده !
سلام دوست خوبم
شماها همین که مال من و مال تو میکنین، فاصلتون از هم زیاد میشه. به نظرمن به شوهرت بگو من نه خونه میخوام نه باغ نه ماشین ، من میخوام توی زندگیم دلخوشی داشته باشم پول که دلخوشی نمیشه، بهش بگو میخوام یه بچه داشته باشیم که حاصل عشقمون باشه و هرچی درمیاریم برای آینده بچمون باشه.
خوش خبر جان با همسرت لجبازی نکن سر پول، باهاش صحبت کن باهاش درد و دل کن ، ازش بخواه که بچه دار بشید تا هردوتون از این کارا دست بردارید. بگو تا کی باید زندگیمون یکنواخت بمونه.
عزیزم چرا فکرمیکنی چون شوهرت وازکتومی کرده نمیتونی بچه دار بشی، بابا علم اینقدر پیشرفت کرده که الان دیگه همه مشکلات قابل حله، به نظرم مرکز رویان برو ، یا کلینیک ناباروی نوید که توی شهرک غرب هست و من خیلی ها رو دیدم که بعد از مشکلات حاد ناباروی از اونجا نتیجه گرفتن حتی از کشورهای خارج هم برای درمان میان اونجا،
شوهرتو به این کار راضی کن، و بگو من فقط میخوام با وجود بچه زندگیمون مستحکم تر بشه و هیچی دیگه ازت نمیخوام، چون درانصورت حتی اگه همه چیز به اسم شوهرت بشه بالاخره مال بچتون میشه.
انشالاه مشکلت زودتر حل بشه.
RE: همسرم كه قبل از ازدواج وازكتومي كرده و من نميدونستم حالازير قول و قرارش زده !
سلام دوست عزیز
میفهمم تو شرایط سختی هستی، فقط نفهمیدم، نگرانیتون بچه دار نشدن هست یا از عواقب به نام کردن باغ نگرانین؟
در ارنباط با بچه، خوب بر میگرده به قول و قرارتون هنگام ازدواج، اگر شما پذیرفته باشین که بچه دار نشین، خوب حالا با وازکتومی یا بی وازکتومی، از ابتدا وارد زندگی شدین که حتما اونقدر علاقه و جذابیت و جود داشته که پا رو خواستتون گذاشتین و ازدواج کردین، اگر این طور نبوده که خیلی مهربانانه از حستون به بچه صحبت کنین، از اینکه میخواین مادر شین ، از اینکه این یه حسه خدادادیه که همه زنان دارن و وجود یه زن بی بچه خلا ئ بزرگی داره، از عشقتون به زندگی بگین، به نظرم توپ را تو زمین ایشان بندازین و از خودتون و احساستون بگین و اجازه ندین ایشون بگه من که گفته بودم، توکه میدونی من بچه نمیخوام، شما بگین همه اینها رو میدونم و با علم به این چیزاست که دارم حرفم را میزنم، از دورانه پیری بگین، از اینکه بالاخره زندگی وارد فازی میشه که به دلیله کهولت تنها دلخوشیه آدم فقط خانوادش میشن ، اون زمان دیگه افراد هیچ سرگرمیه دیگه ای ندارن جز اینکه همه وجودشون و محبتشون را نثار بچه ها و نوه هاشون کنن، اگر بچه ای نباشه! واقعا تصورش هم شاید برای خیلیها سخت باشه!
البته ایشون حتما میگه من 2 تا بچه دارم، شما هم میتونین اشاره کنین، واقع بینانه نگاه کنه، اونها زیر سایه مادر بزرگ شدن و امکان رجوع به ایران شاید نباشه، در عین حال شما برای اون 2 بچه نهایت یه خاله مهربونی نه مادر، و این شما رو اغنا نمیکنه،
در ارتباط با باغتون هم شاید بتونین عوض انجام عمل برگشتش، زمین را به اسمشون کنین، یا متقاعد کنین به اسم هر دو باشه.
یه مشاور یا یه بزرگتر که هر دو قبول دارین و محرم اسرارتونه هم میتونه کمک کنه.
امید وارم مشکلتون زود حل شه:72:
ممنون از دوستاني كه وقت گذاشتن و به من جواب دادن!
همسرم به هيچ وجه راضي به بچه دار شدن نيست ميگه دوست نداره تا آخر عمرش به يه نفر( يعني بچه) سرويس بده و اون همش طلبكار باشه!
من به مادرش گفتم و اونم باهاش صحبت كرد و درجواب شوهرم بهش گفته كه خودمون قضيه را حلش ميكنيم.
ما توافقي براي بچه نداشتن نكرده بوديم. بعد از ازدواج و بعد از اينكه چند ماهي از ازدواجمون گذشته بود و من در مورد بچه حرف زدم اون اوايلش ميگفت يكم صبر كن ولي بعد گفت كلا بچه نميخواد تا چند ماه پيش كه گفت وازكتومي كرده و اصلا حاضر نيست عمل كنه و يا اقدام ديگه اي براي بچه دار شدن بكنه!
توي اين چند سال از راههاي مختلف خواسته خودمو بهش گفتم اينكه يه زنم و ميخوام حس مادر شدن را تجربه كنم.اينكه در دوران پيري بچه ها دلخوشي آدم ميشن.اينكه بچه زن و شوهر را به هم نزديك ميكنه!
ولي اصلا از موضعش كوتاه نمياد.
ميخواستم راهنمائيم كنين كه حالا كه اصلا بچه نميخواد چرا زير قولش زده و ميخواد اون زمين را هم ازم بگيره!
بعضي مواقع ميگه اگه خيلي بچه دوست داري بايد از يكي ديگه بچه دار بشي ميگم يعني چي؟
ميگه جدا بشي.
من فكر ميكنم به اين قضيه فكر كرده حالا ميخواد اون باغ را بگيره كه اگه من اقدامي براي جدائي كردم نگران چيزي نباشه؟
سلام عزیزم
نظرم کارشناسی نیست و از کارشناسان محترم می خوام که نظر بدهند.
ولی اون چیزی که شاید بتونه کمی اعتماد شوهرتون رو جلب کنه اینه که حاضر بشید 3 دنگ و 3 دنگش کنید البته یه شرط دیگه بگذراید اگه ملک دیگه دارید اون رو هم دنگی به نام شما بکنه
سلام یه وقت این کارو نکنید وباغ و به اسمش نزنید .
اینجوری که نمیشه شما کار کردین و پول گذاشتین وباهم اونو خریدین .
حالا دو دستی تقدیم ایشون کنید.
چرا باید به تصمیم ایشون مادر نشید و بزنید تو سر حس مادریتون وفقط کار کنید و واسه اینده بچه های ایشون پس انداز کنید ؟
این درسته؟
یکم صبر کنید و ببینید چی تو سرشه؟
نکنه خدای نکرده بخواد جداشه و شما بمونید وحوضتون؟
این فقط نظر منه شاید درست نباشه.....
البته ایشونم میدونه که طبق عقدنامه اگه مرد بچه دار نشه اوضاع بکامش نیست وداره خودشو جمع وجور میکنه.....
وای من چقدر بدبینم.............ایشالا که اینطور نباشه
چرا از كارشناسان تالار كسي جواب نميده!:323:
[size=medium] منم با وجود اینکه ادم بدبیتی نیستم مثل هیام فکر میکنم....به عنوان شخص سوم که داره به زندگی شما از دید شما نگاه میکنه.
به نظرم ایشون واقعا شما را فریب دادن و این که وازکتومی کردن را از شما مخفی کردن....شما خیلی هم نباید به یک چنین مردی اعتماد کنید...شاید باغ را از دست شما بگیرد تا اگر شما طلاق گرفتید ضرر مالی نکند!! شما مهریه چقدر دارید؟ به نظرم با توجه به این فریب بزرگ نباید به راحتی طلاق بگیرید و بروید!!! بخشی از اموال این مرد حق شماست!! شما یک فریب بزرگ خوردید...باغ را بنام او نکنید چرا که بعید میدانم خود او این قدر با انصاف باشد که بخواهد حق شما را پرداخت کند...
چندی پیش پستی بود در مورد فروش اسپرم در ایران...اگه همسرتان ریگر نمی تواند بچه دار شود ولی حاظر است در کنار شما بچه بزرگ کند میتوانید اسپرم بخرید....ولی همه اینها به کنار مسئله این است که ایا این مرد قابل اعتماد است؟؟
فقط عضو شدم تا بعنوان یه مرد بهت بگم بیشتر از این فریب نخور؛ حتی به قیمت جدا شدن از این مرد!
با سلام !
از توجه همه كساني كه سعي كردن به من كمك كنن ممنونم.:72:
حق با شماست آقا هاشم و خانم يا آقاي لبخند!
من ديگه نميتونم به شوهرم اعتماد كنم و هر چند كه اون اصلا حاضر نيست بچه دار بشه منم صلاح نميدونم كه بخوام با زور و اصرار يه موجود بيگناه رو به اين دنيا بيارم درصورتي كه پدرش كسي كه بايد يه عمر بهش تكيه كنه اونو نخواد.
الان مشكل اصلي اينه كه اون داره به من فشار مياره! قهر ميكنه - حرف نميزنه اگه هم من حرف بزنم بي محلي ميكنه- دير مياد خونه هر شب ساعت 10:30 يا 11 مياد- در طول روز هيچ سراغي ازم نميگيره اگه هم من باهاش تماس بگيرم با سردي مثل يه غريبه چند تا كلمه آره و نه ميگه و سريع ميگه كه كار داره و قطع ميكنه-توي روابط زناشوئي هم بي تفاوت و سرد شده -چند روزي ميشه كه به بهونه سفر كاري منو تنها گذاشته و در طول اين چند روز فقط يه بار زنگ زده كه فكراتو كردي ....... من توي تهران غريبم و خونوادم پيشم نيستن بخاطر همين اين برخورداش خيليييييييييييي اذيتم ميكنه!:302:
من حتي قضيه وازكتومي را به خونوادم نگفتم اونا فكر ميكنن كه من در نهايت عشق دارم با شوهرم زندگي ميكنم.
ميدونين چيه؟ ديگه فقط قضيه بچه نيست كلا ازش نااميد شدم اگه به خاطر ترس از تنهايي نبود خيلي وقت پيش جدا شده بودم هرچند كه من همين حالا هم تنهام .
كلا فكر ميكنم اين آقا فقط يه هم خونه اي ميخواسته و اصلا هدفش از ازدواج تشكيل خانواده و داشتن زندگي مشترك نبوده! چون در مورد هيچ كاريش با من حرف نميزنه و بعد از انجام كاراش من باخبر ميشم!
خواهش ميكنم از كارشناساي تالار كه منو راهنمائي كنن.
البته خانم آني در پست قبليم خيلي توجه كردن ولي ايشون خيلي كلي جواب ميدن.اي كاش كارشناسا به مشكل من بيشتر توجه كنن.:323:
با سلام
به نظر می رسه بحث کردن روی بچه، موجب تحریک همسرتان شده است و بحث بی اعتمادی پیش اومده.
در واقع همسرتون اول کاملا به شما اعتماد داشته و خواسته است این ضعف را پیش پیش جبران کند و منزل را به نام شما سند زده است.
اما حالا نگران شده است که او را تنها خواهید گذاشت.
شما باید همانطور که کم کم نسبت به هم بی اعتماد شدید، مجددا به خودتان و روابطتون فکر کنید و ارتباط خود را تقویت کنید.(این در صورتی هست که واقعا نسبت به بچه دار شدن بی تفاوت شده باشید. لیکن اگر بچه دار شدن برایتان هدف هست، طبیعی هست که تقویت این رابطه مشکلی را از شما حل نمی کند)
دقت کنید:
ما بارها گفته ایم که هر زندگی نکات مثبت و منفی خودش را دارد.
شما باید همه آنها را از دیدگان شخص خودتان جمعبندی کنید و امتیاز بندی کنید. تا همه چیز را با هم محاسبه کنید.
اگر همسر شما و زندگی شما امتیاز های زیادی دارد که بی بچه بودن را پوشش می دهد. پس ادامه دهید و برای حل مشکلات چاره جویی کنید.
اما اگر این آقا بجز ناباروری در سایر زمینه ها هم فقط ضعف هست و این زندگی چیزی برای شما ندارد، می توانید فکر دیگری کنید.
به هرحال همینطور که آنی گفته اند: شما خودتون با توجه به مثبت و منفی های زندگیتون تصمیم گیری کنید.