RE: تحمل نامزدم برای خدمت سربازی!
سلام
یه خواهش اینقدر لی لی به لالای نامزدتون نگذارید .
وطوری وانمود نکنید که این کاراش به خاطر شماس سربازی رفتن یکی از وظایف پسراس وبرای اینکه در اینده با مشکل روبرو نشن باید برن وشما فقط یاداوری کردین که یه کاری رو 10ساله پشت گوش انداخته .
ببخشید اینقدر رک گفتم ولی برادر منم اولای خدمتش اینجوری بود هر چی بیشتر دیگران در کش میکردن واسش سخت تر میشد تا من یه روز قاطی کردم واسش و ازش خواستم بجای اینکه هی عذاب بده خودشو از این موقعیت لذت ببره سعی کنه با دید خوب به قضیه نگاه کنه ماهم اعصاب نداریم بشینیم غصه اقارو بخوریم ....
اون دوران تموم شد وحالا ازون روزا چند تا عکس مونده که گذاشته پیش عکسای دیگه خونوادگیه وهر روز یاد خاطرات خوش اون موقع میکنه ومیخنده :58:
شماهم زیاد قضیه روبزرگ نکن الان باید به فکر مقدمات شروع زندگی باشین واینجوری کمکش کنین
البته این نظر منه حتما درست نیستا:162:
مرسی هیام عزیز از راهنماییت :72:
اما دلم نمیاد خوب گناه داره یکم حساسه!
اصلا هم نمیخواست بره سربازی، وگرنه همون 10سال پیش میرفت. به خاطر شرایطی که پیش اومد رفته
من دارم تمام تلاشمو میکنم که بتونه با این موضوع کنار بیاد و به جای اینکه هی بشینه غصه بخوره به آینده و به روزای خوب فکر کنه
ایشالا همه جوونا عاقبت به خیر بشن
:72:
خوب دیگه حساسه ویکی از دلایلی که یه مرد باید بره سربازی همینه ....بتونه محکم بشه و استانه تحملش بالابره.
شما اصلا خودتو نگران نشون نده عزیزم همین امر باعث میشه ایشون دیرتر با اوضاع کنار بیاد .
این هم میگذره......
مثل مدرسه که هی میگفتیم کی تموم میشه و تموم شد....
مثل بچگی که دعا می کردیم زود بزرگ بشیم وشدیم وحالا.......
به نظر من سربازی زیاد هم به امادگی و پختگی و ... عموما ربطی نداره ، البته عموما .
چیزی جز اتلاف وقت رو من نمی بینم:305:.
ولی ایشون ظاهرا خیلی حساس هستن.
من که با یکی از دوستام رفتم سربازی ، ایشون توی اتوبوس که بودند داشتن گریه:302: می کردند:163:!
که تونستیم یه کمی درستش کنیم .
به نظر من :
شاید یک کمی بی خیالی می تونه کار رو بهتر کن:305:ه × مثلا اینقدر سخت نگیره به خودش × ایشون که باید چند ساعت رو انجا باشن ، پس باید کنار بیان باهاش !
البته نمی شه انکار کرد که ایشون 29 سالشونه . ما که توی 23 سالگی رفتیم داغون شدیم:302: ، ایشون بماند. باید بهش حق بدین .
هیام عزیز مدرسه که می رفتیم باز به یه دردمون میخورد! ولی سربازی به قول امید جز اتلاف وقت هیچی نیست! واقعا تحملش سخته
omid65 ممنون از راهنماییت :72:
ای کاش بتونه تحمل کنه، خیلی براش نگرانم! اون مردی نبود که به این راحتی بذاره من اشکشو ببینم :(
دارم داغون می شم. دیگه فکر کنم به جایی برسه که خودم نذارم بره :(
امروز که پست داشت، دو بار که زنگ زد با گریه باهام حرف میزد! خیلی حالم بد شد! از خودم بدم اومد که گذاشتم بره. همش فکر میکنم اشتباه کردم و فکر میکنم نمیتونم اونایی رو که باعث این مصیبت شدن رو ببخشم!
اهل نفرین نیستم اونم توو این شبای قدر! اما خیلی دلم پره از آدمای زورگو!
توو این شبا برامون دعا کنید
حالمون اصلا خوب نیست!
حضور فعال آقایون تو این تاپیک جالب توجه و البته شایان تقدیر است !
از این به بعد هر وقت خواستیم نظر آقایون را در مورد مساله ای بدونیم، یه جوری توی عنوان تاپیک کلمه "سربازی" را می گنجونیم تا بکشونیمشون به تاپیک.
اما رز صورتی،
این آقای شما دیگه زیادی لوس تشریف دارند.
درسته که کار با حقوق کم انجام می دن،
ساعتهای زیادی باید سرکار باشند،
ممکنه کارشون در زمینه تخصصی و مورد علاقشون نباشه،
به اندازه ای که دوست دارند خانواده و دوستانشون را نمی بینند،
اما فکر می کنم می تونند دوستای خوبی توی سربازی پیدا کنند، شبهای پست را برای خودشون خاطره انگیز کنند، توی ساعتهای بیکاریشون یک برنامه هدفمند واسه خودشون بزارن. مثلا زبان جدید یاد بگیرند. کاری که زیاد وسایل نخواد و بشه در هر موقعیتی انجامش داد. فایلهاش را روی گوشی بذارند و همیشه در دسترس.
خلاصه این که بجای گریه !! زندگی کنند.
پس سربازهایی که زمان جنگ چند ماه چندماه از خونه و زندگی و خانواده دور بودند و بعضا حتی یک تلفن ساده هم نمی شد به خانواده بزنند چی؟
این که سربازی نیست، خاله بازی است. صبح می ره شب می آد. گریه داره؟
در ضمن تالار همدردی در زمینه روابط دختر/پسر مشاوره نمی دهد.
رز عزیز سلام
من مدرسه وسربازی رو مقایسه نکردم فقط گفتم میگذره وخاطرش میمونه چه بد چه خوب....
ببین عزیزم با بیتابی شما هیچ چی درست نمیشه بلکه فقط ایشون سردتر میشه جرات پیدا میکنه یه وقت نره شاید واین میشه اول دردسر .....
یا باید دفترچه نمیگرفتن وحالا که گرفتن مسئولیت پیدا کردن وباید اونو انجام بدن .
یکی از اقواممون وسط راه کم اورد ونرفت وشد سرباز فراری وهزار جور مشکل .....
براتون دعا میکنم امیدوارم همه چیز بروفق ومرادتون باشه .....:323:
موفق باشید.....
با این پست هایی که دادین مشخصه که خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی لوس هستند ایشون . اون با این حرکت هاش داره اعصاب شما رو هم خراب می کنه
ساعت 6 میره 6 هم بر می گرذه که دیگه گریه نداره
به امید خدا چند سال دیگه رفتین زیر یک سقف و ایشون رفتن سر کار . از سرکارشون زنگ می زنن و گریه می کنن ؟
اگر کسی که 6 می ره 6 هم بر می گرده بشینه گریه کنه اون وقت چطوری می تونه توی مشکلات سخت تر زندگی سر بلند کنه
شما یک بار که زنگ زد بهتون یه داد بکشین سرش و بهش بگین که مرد گریه نمی کنه و بگو که شورش رو در اوردی 6 صبح می ری و 6 غروب خونه ای دو سه روز باهاش قهر باشین درست میشه و دیگه گریه نمی کنه بهت قول می دم
راس می گن بچه ها .
مرد 29 ساله که نمی یاد جلو نامزدش واسه سربازی گریه:302: کنه ؟!
.
ضمناً معمولاً اجازه ندارند گوشی موبایل ببرند ، ولی اگه بتونن ببرند که عالیه:310: ، چت کردن و گوش دادن به موسیقی توی شبهای پست خیلی انرژی بخشه ولی وای به حالش اگه گوشیش رو بگیرن:302:!
.
تنها کاری که در شب های پست میشه کرد اینه که بذاری زمان بگذره ، دیگه هیچ کاری نمی شه کرد ، نه کتاب خوندن ، نه موبایل و نه گوشی.:82:
.
راستی جای دیگه هم اینقدر احساساتی بودند ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط omid65
ضمناً معمولاً اجازه ندارند گوشی موبایل ببرند ، ولی اگه بتونن ببرند که عالیه:310: ، چت کردن و گوش دادن به موسیقی توی شبهای پست خیلی انرژی بخشه ولی وای به حالش اگه گوشیش رو بگیرن:302:!
من منظورم شب های پست نبود.
روزها از 6 صبح تا 6 غروب که پیوسته کار نمی کنند. احتمالا ساعتهای بیکاری دارند که می تونند استفاده کنند تا احساس بیهودگی و افسردگی نکنند.