RE: مشکل در ارتباط زناشویی
متخصص زنان می تونه بر اساس نوع پرده بکارت بگه که طی چه مدت پرده باید برداشته بشه و کلا توصیه های لازمو برای راحت بودن اولین ارتباط کامل بکنه. (البته خوندم جایی که اینطوره). این درد هم یکی از دلایلش همونطوری که یکی از دوستان گفتن سفت کردن عضلاته. یعنی به خاطر ترس خود به خود عضلات را سفت می کنین و درد رابطه چند برابر می شه. البته سایز الت هم مهمه. اینا رو نمی خواستم بگم ولی دیدم عزیزی نوشتن متخصص زنان کمکی نمی کنه گفتم حداقل ببینین دنبال چی باشین از متخصص. امیدوارم مشکلتون حل شه.
عزیزم منم مشکل تورو داشتم و تا حدود زیادی دارم سال 1 ازدواج برای من و شوهرم خیلی افتضاح بود شاید از هر 10 دفعه ای که تقاضا میکرد 3 بار جواب میدادم اما براساس تجربه من زیاد به شوهرت نه نگو چون باعث میشه جبهه بگیره و وقتی که واقعا خسته ای نپذیره اگه الان درستش نکنی مشکلت طولانی میشه الان که 1/5 سال از ازدواجم میگذره خیلی بهتر شدم درد دارم ولی میل جنسی ام بهتر شده به نظر من زمان میبره من همه راه هارو رفتم مشاور متخصص زنان دارو هیچ کدوم اثر نداشته اما سعی کن لذت بببری منم مثله تو بودم هرشب که می خواستم بخوابم میگفتم خدایا چیزی نگه :316: اما الان خیلی بهترم راستش کتاب ونوس و مریخ در اتاق خواب شاید بتونه کمکت کنه
عزيزم منم كاملا عين خودت بودم اما زود اين مسئله رو حل كن نذار زيادي هم طول بكشه تا 6 ماهش خيلي طبيعيه. منم دختر دايي ام خيلي تو اين مسئله كمكم كرد چون اصلا نمي دونستم اين رابطه ميتونه دردناك هم باشه:163:
شل كردن عضلات اولين قدمه. اگه سايز آلت رو هنوز نمي توني تحمل كني به شوهرت بگو با انگشت اين كار رو امتحان كنه تا يه مدت با يك انگشت پيش بريد تا حس كني با اين سايزش مشكلي نداري بعدش با 2 انگشت. هر موقع با 2 انگشت هم دردت كم شد اونوقت ديگه سعي كن آلت رو براي يك مدت تحمل كني. اين خيلي كمك ميكنه باور كن. بعد از يك مدت اين رابطه برات خيلي خيلي لذت بخش ميشه باور كن. گلاب هم در طول روز بخور كه هم بهت آرامش ميده و هم ترشحاتت رو زياد ميكنه تا سكس راحت تر بشه. تحريك كليتوريس هم فراموش نشه چون خيلي خيلي ميتونه كمكت كنه و با دخول سعي كنيد حتما اونو بر انگيخته نگه داريد حالا يا خودتون يا شوهرتون.توي مدتي هم كه داريد روي رابطه وقت مي ذاريد تا مشكلش حل بشه از ارضا شدن خودت غافل نشو به شوهرت بگو با كليتوريس حتما گاهي ارضات كنه. يكم فقط زمان بده مشكلت حل ميشه فقط بايد جفتتون تحمل كنيد و خداي نكرده سرد نشيد و بدونيد همه زوجها اول ازدواجشون سكسشون عالي نبوده و به همين شكل بوده. ببخشيد اينقدر صريح حرف زدم. به اميد موفقيت تو دوست عزيزم