-
RE: میگن درمان داره...
سلامی به شیرینی و خیال انگیزیه آرزو...
آرزو از همراه یت ممنونم
گرچه با 2-3 بار خوندن متن بالا ربط با مربوطی رو به بحثم پیدا نکردم .
ولی متوجه املای خراب ریشه دارمم شدم البته شاید رسیدن فصل امتحانات پایان ترمم هم موثر بوده.
راستی اگه معلم بشی معلمه خیلی مهربون و دست ودلبازی میشی چون اگه غلط های نگارشیمم در می آوردی اونوقت به یه مشروطیه مطق میرسیدم
-
منم با نظر شما از یه جوانبی موافقم
به نظر من مهمترین فاکتور انسان بودن ما فاکتور اختیاره که به زیباترین شکل تلمیحی در کتب دینیه انجیل و کاملترش در قران اومده .
بابا خود اون رحمان ورحیم مطلقمون این خاصیت مهم رو مثل بقیه امکاناتش به ما داده که ما خودمون رو به خودمون (چون هم نامه ی نا نوشته خوانی ...)اثبات کنیم.
اما اون وقت از اون لحظه ای که متولد می شی همه جور قاب و محدودهی مشخص غیر قابل ورود ودرها ی کلید شده ای که حق جستجوی کلید رو هم از ما گرفتن رو نشونمون میدن واز بچه گی به ما یاد میدن که توی همین خط محدوده حرکت کنی.
ماها اصلا یادمون رفته. و اولین فاکتور انسان بودنمون رو گم کردم یا اصلا برامون صادر نکردن...
یه درخت رو در نظر بگیرید
کسی راهنمایش میکنه؟
یا جهت بهش میده ؟
و در اخرم به اوج کمالش که میوه دادن میرسه.
من منکر میوه ی اگاهی و تجربه اندوزی نمی شم ولی همه اینا باید تو سایه ی رهایی و ازادی که جزو اولین فاکتورای انسان بودن ماست باشه.
من ادم لا قیدی نیستم و اتفاقا خیلی به مباحث دینی و اخلاقی پایبندم(که البته در مورد سهم عادت و آگاهیم جای صحبت است)
اما به هر حال به نظر من جور دیگر دید سهراب یه حقیقت محضه...
اصلا گناه و صواب چه معنی میتونه داشته باشه؟
بابا دین و پیامبر و امام و توصیه هاشون...فقط وسیله هستند یه وسیله ای برای پرواز .اگه میبینی همین اسباب داره جلوی پروازتو میگیره بدون که یه جای کار میلنگه.
یه کم از بالا به خودمون نگاه کنیم .
ماها هم عین اجدادمون که عادت به پرستش های جانبی داشتند .گرفتاریم .
من پرستو رو خیلی دوست دارم
تا حالا به پروازش توجه کردین
رها...
رهای رهای ...
-
آقای مهاجر
خیلی دلم میخواهد سر از حرفایت دربیارم ...شاید هرطور شده این کاررا بکنم .
چیزی که از حرفهایتان دستگیرم شد اینستکه به عقیده شما انسان عاقل نیازی به آموزش دینی ندارد و خودش میتواند با فکر خودش به کمال برسد .......
من هم همیشه فکر میکنم این پرنده ها نه پول دارند و نه از کسی درخواست کمک میکنند همیشه روزی خور مستقیم خدا هستند و به کسی هم محتاج نیستند شاید این ما هستیم که در شهر آنان زندگی میکنیم نه آنها در شهر ما
شما میگویید درخت رشد میکند و بدون کمک از کسی به کمال خودش میرسد ...خوب اگر منظورتان زمان قبل از آخرین پیامبر است که حرف شما غلط است چون فقط یکنفر وقت و حوصله این را داشت که 40 سال مدام انقدر با خدا راز و نیاز کند تا خدا را حس کند و پیام رسان خدا را ببیند و تازه با آنهمه قدرت و توانی که در خود داشت با دیدن جبرئیل نزدیک بود از ترس غش کند....پس هر کسی نمیتواند این کار را بکند مگر تمام شرایط را داشته باشد و ایشان داشتند و دریافت کردند و به بقیه رساندند...
اصلا همه آن شرایط قابل تامل است مردمان عرب چندین خصلت خوب داشتند که بستر مناسبی برای پدید آمدن پیامبری از جانب خدا در سرزمینشان شد .
یکی انکه مردمانی دانایی بودند آن زمانی که ما در خواب خرگوشی پادشاهان بودیم آنها بر سر اینکه چرا پیامبری ندارند و با خدا ارتباطی ندارند غصه دار بودند .
عربها بسیار پشت هم هستند عمو زاده برای عموزاده جان میداد عمو مثل کوه یارو پشتیان سرسخت برادر زاده بود درحالی که محمد هنوز کسی نبود اگر محمد در ایران بود کسی از او برای پیامبری حمایت نمیکرد و در فقر مهر و وفا حتما ناکام میماند هنوز هم عربها جمعیتی زندگی میکنند و یکدیگر را دوست دارند در حالی دو نفر از ما نمیتوانند یکدیگر را در کنار هم تحمل کنند
آنها مردمی راستگو هستند و حتی دشمن به حقیقت از دشمن تعریف و تمجید میکند .
سختکوش و به اندازه کافی دانا بودند.
ساده زندگی میکردند و مثل ایرانی ها پر تجمل و غرور نبودند غذاهای ساده و بد طعم میخوردند و در جاهای سخت زندگی میکردند .
احساساتی بودند و همیشه شعر میگفتند .
زبان و حروف عربی خیلی سخت ادا میشود و اگر با زبان خودمان مقایسه کنید میبینید آنها برای حرف زدن هم با سختی و استحکام عمل میکنند . هر حرفی را یک جور بکار میبرند ه ح ز س ص غ ق .....در حالی که در زبان ما همه آنها یکجور ادا میشود و طرف نمیداند این ح جیمی بود یا ه گرد ....اینها همه زحمتی است که آنان حتی در گفتار کشیدند تا پیامبری داشته باشند ....
اینها را نمیگویم تا از عربها تمجید کنم ولی قبول کنید خدا هم بیهود آنان را انتخاب نکرده .
پس اصلا این حرفها نیست شما سخن را بپذیرید مثلا چکار دارید از کجا امده است
اما اگر زمان ما را میگویید من اعتقاد دارم بله آنانی که به اندازه کافی سواد دارند و میتوانند وقت بگذارند و تجسس کنند خیلی بهتر میتوانند به نتیجه برسند . آموزشهای گفتاری بیشتر سهم کسانی است که سواد ندارند یا وقت برای مطالعه نمیگذارند .
و من نمیدانم شما چرا چنین مسئله ساده ای را بزرگ میکنید چرا سعی نمیکنید به کمال خود برسید ...شما که همه اسباب و لوازم را برای رسیدن به مقصودتان در اختیار دارید پس چرا افسرده میشوید .....
یعنی کسی جلوی پرواز شما رو گرفته است ؟ کسی گفته مثل من پرواز کن ؟
مگر کسی درون شما را میتواند ببیند ؟ شاید دوست دارید آنچه در درون دارید بروز دهید اما چه لزومی دارد که به بقیه آنچه خودتان درک میکنید آموزش دهید آیا شما دوست دارید معلمی باشید و تجربه های خود را به دیگران اموزش دهید پس شما چه فرقی با آنان که آموزش میدهند دارید!؟
همین است که آدم گیج میشود آیا شما میخواهید مشکل خودتان را حل کنید یا مشکل بقیه آدمهای مثل خودتان را هم حل کنید .....
ولی هرکس حق دارد به سبک خودش فکر کند و بال بزند من این را قبول دارم
امیدوارم موفق باشید .
-
من فقط يك چيزي رو مي دونم كه اين دوست خوب ما مهاجر عزيز دچار افسردگي شده و به پوچي رسيده ما به جاي اينكه به اين روحيات ايشون دامن برنيم بايد كمكش كنيم پس اگر كسي نمي خواهد اين كمك رساني رو انجام نده بهتره نظر نااميد كننده هم ندهد
-
سلام دوستان
من پستهای mohajer را مطالعه کردم، با پست 14 honarmand موافق نیستم.
دقت کنید ایشون چالشهای فلسفی ، اجتماعی، مذهبی و .. .دارند.
اتفاقا به پستهای پر محتوای ایشون به خصوص پست شماره 12 نظری بیفکنید، کدهایی که ایشون اشاره می کنند نشان از خلاقیت، ژرف اندیشی و شناختن پارادکس هاست. نشان می دهد که ایشون آگاهی های زیادی دارد. و همین طور که خودشون اشاره دارند در حوزه عمل مشکل وجود دارد. او از عادتها شکایت دارد.....
اتفاقا چقدر بحث خوبی را درانداختند، من حتما در اینجا شرکت می کنم و از گفته های دوستان استفاده خواهم کرد.
البته آرزو و گردآفرید و سایر دوستان خوب در بحث وارد شده اند. گرچه من هم از پست نخستین آرزو تعجب کردم...، اما روند بحث مفید است.
خواهش می کنم بیشتر دقت کنیم که فقط روی محتوای بحث بدون پافشاری بر روی احساس یا شخصیت هم صحبت کنیم. تا بحث تحریف پیش نیاید.
-
. . . رها،رهای رها . .
مهاجر؛دوست خوبم . . . برای پروازی رهایی بخش و سبک بال باید بالهایی نیرومند داشت و از آن مهمتر بی هیال افتادن شد . . .تازه رهای رها بودن پس از مدتی خستگی خواهد آورد . . .
-
گویند سنگ لعل شود.آری شود ...
ولی ...
توی امتحانم شرایط به شدت بحرانیه
اما ارزو من در مورد حرفایی که زدم کاملا اعتقاد دارم و فکر میکنم دین اسلام بهترینه
-
چند وقتی بود که دسترسی به اینترنت نداشتم و خونه نبودم .
همیشه سعی کردم که از هیچ کس بدم نیاد چون اونا هم عضوی از این بنی ادم اند .
بله حدسه قبلیم درست بود تو سرعت تشخیصه بالایی داری؟؟؟؟
ارزو فکر نمی کردم اینقدر با اسمی که برای خودت انتخاب کردی پارادکس داشته باشی و اینقدر سطحی نگر باشی (برچسب رو اسون میشه زد ولی دیگه به این نتیجه رسیدم که این یکی برچسب نیست).
کاشکی بجای درست کردن نقاب برای خودت یکم حداقال تاریخ میخوندی تا اینقدر قشنگ از اسلام دفاع نکنی یه سیاست انگلیسی میگه بهتری تخریب دفاع یک دفاع سطحی از یک مسئله است .
گر چه اینقدر دین اسلامی که من میشناسم بزرگ که با بحثای سطحیه منو تو زیره سوال نمیره.
یک حدیث قدسی:
1دقیقه تفکر بهتر از هفتاد سال عبادته
بهتر ما اضلاع بهتری از دینمونو نشون بدیم .
من تو کوران امتحانات پایان ترمم رفتم کافی نت و به این سایت به اصطلاح همدردی سر بزنم تا شاید یه دلگرمیی بگیرم اما ...
راستی حالا متوجه شدم که اون القاب کناری(همدردو همراه دسوز و...)بر اساس میزان گشت وگذار تو این سایت (حالا با هر انگیزه ای)داده میشه و واقعا فقط یه لقب که ممکنه حتی صاحب خودشم گول بزنه.
همیشه حرف از تحجر که میاد یاده ادمایی با ریشه بلند می افتیم که ظاهری شبیه ادم های اولیه دارن(مثل ظاهر فعلیه من که تازه از یک کورس پایانه ترمی به خونه برای چند روز پناه اوردن) اما وقعا نیاز هست یه سری به اینه ی دلمون بزنیم .
میلاد باسعادت حضرت فاطمه .فاطمه ای که نه به واسطه ی پدر برگذیده اش و نه به واسطه ی شوهر بزرگش ونه بخاطر هیچ کس دیگر عزیز اوست .چو فاطمه فاطمه است(به قول شریعتی)
-
انگ دیگری نبود که به من بزنید ؟
فکر میکنم کمی اشتباه محاسبه دارید من نه تنها از این گونه گفتارها دلگیر نمیشوم بلکه خیلی هم لذت میبرم ...
این حرفها مرا حسابی سبک میکند اگر میخواهید مرا برنجانید یادتان باشد خیلی زیاد تحسینم کنید ...
سطحی نگر......
شاید به نظر شما سطحی نگری باشد ولی برای من کاملا عمیق و جا افتاده است .....
شاید هم به قول شما این جملات سطحی باشد پس عمقش را ندید!
آدم را فرشته ها با اکراه پذیرفتند و....
شیطان عبادت هزاران ساله خود را فدای بغض خود کرد .
گاهی فکر می کنم جوابم آنقدر قانع کننده و منطقی هست که کسانی مانند شما به جای جواب دادن به من مشغول دایلوگهای میان روح و جسم خودتان میشوید و با سوالات عجیب و غریب از خودتان به سردرگمی خودتان دامن میزنید .....
شاید هم فکر میکنید کسی شما را درک نمیکند چون یا کسی به دانایی شما پیدا نمیشود و یا سوالات شما خیلی مهمتر از آن است که کسی جوابی برای آن پیدا کند .....
اگر شطرنج بازی بلدید مهره خودتان را رو کنید چون من این کار را کردم و حال نوبت شماست که بازی کنید و اگر نمیدانید چه حرکتی کنید تا مات نشوید بهتر است رجز خوانی هم نکنید ....
بلکه حرفتان را بزنید دوست متفکر من ......
-
سلام
آقای مهاجر بگذارید تا دیر نشده از شما عذر خواهی کنم ...حقیقتش امروز که یک مسیری از راه را پیاده میرفتم با خودم فکر میکردم که شما راست میگوید من سطحی نگر هستم شاید هرگز اصلاح نشوم و شاید به توصیه شما خودم را بهبود ببخشم بهرحال از تمامی نکات و کلام شما استفاده کردم ممنون و متشکرم ....
امیدوارم بیشتر از این در تالار فعالیت کنید تا دیگران هم از حضور شما استفاده کنند