RE: با این همه اختلاف این ازدواج درسته؟
2تا حسن دیگه هم داره.
اینکه میدونم بهم خیانت نکرده و تو این مدت با کسی نبوده.
و اینکه آدم خسیسی نیست.واسه زندگی و همسرش..
دوستان میدونم پسام طولانی هستش ولی فقط میخوام قبلش یکم دقیقتر فکر کنم که بعدش همینا نشه مشکل شوهرم :(:302::302::302::302::302::302:
سلام gilda :72:
شما ظاهر این آقا رو نپسندیدین، از طرز فکرشون خوشتون نمیاد، بعضی رفتارهاشون با فرهنگ شما در تضاده و البته نسبت به اخلاقشون هم مطمئن نیستین. اختلاف سلیقه هم که دارین.
با همین فرد ۵ سال دوست بودین و حتی با وجود این تضادها حاضر نشدین که قبل از اطلاع خانوادهها و قرارِ خواستگاری، این رابطه رو قطع کنین تا این رابطه بیش از این بغرنج نشه.
نقل قول:
و جدیدا هم یه اتفاق دیگه افتاده...
و باز هم مقایسهی نقاط مثبتِ فرد جدید با کاستیهای فرد قدیمی، و در نتیجه بزرگ شدنِ کاستیها در برابر ویژگیهای مثبت فرد قدیمی و ... . نگاهی به پستتون بندازین. اندازه و ضخامت نوشتههاتون با زبان بیزبانی همه چیزو میگه.
gilda، این رابطه از ابتدا رابطهای سراسر احساسی و غیرمنطقی بوده. حداقل از طرف شما! چون حتما در اولین دیدار هم متوجه ظاهر ایشون شدین و اگه این ظاهر مطابق سلیقهی شما نبوده، میتونستین خیلی سریع قطعش کنین. بنابراین در پسِ تکتک لحظاتِ این رابطه، دلیلی غیرمنطقی برای ادامه دادنِ رابطه وجود داشته. که میتونه وابستگی یا هر چیزِ غیرمنطقی دیگهای باشه.
برای به مشکل نخوردن این رابطه، یا باید معجزهای از آسمان بیاد و مسائل ظاهری و ... این آقارو مطابق میل شما کنه و یا اینکه شما با تفاوتهای این آقا کنار بیاین و برای خودتون حلش کنین (که اگر روزی کسی به هر طریقی ایرادی به شکم ایشان گرفت داغ دلی برای شما وجود نداشته باشه که بخواد تازه بشه). که اگر واقعبینانه نگاه کنیم، این حس در طول ۵ سال، حتی با کمک روابط عاطفی و احساسی هم شکل نگرفته! بنابراین احتمال رخ دادنش شاید در حد احتمال رخ دادن معجزهی آسمانیِ مذکور باشه. و شاید هم کمتر!
نقل قول:
دوستان میدونم پستام طولانی هستش ولی فقط میخوام قبلش یکم دقیقتر فکر کنم که بعدش همینا نشه مشکل شوهرم
شما خودتون اینجا راهکارو گفتین. این آقا که تغییرپذیر نیست. شما هم دوست ندارین کسی با مشکلات این آقا همسرتون بشه. به نظرتون بهتر نیست زودتر رابطه رو قطع کنین؟ :300:
من با این شرایط ادامه دادن این رابطه رو مساوی بزرگتر شدن ضربهای میدونم که به شما و این آقا وارد میشه. امیدوارم تصمیم درستو بگیرین.
:72:
گیلدا جان! قرار نیست همه مثل هم باشن و همه چیزو بلد باشن! مطمئن باش اگه اون آقا هم به جای همین کسی که قراره باهاش ازدواج کنی بود، الان اینجا یه سری مشکلات دیگه رو می گفتی. درسته! شاید بعدا یه کس دیگه که اومد، این مشکلات رو نداشته باشه، ولی خب مسلما یه مشکلات دیگه داره! تو که نمی تونی مدام بشینی مقایسه کنی. به نظر من باید هرکس و با خودت و اخلاق خودت بسنجی. ببین، چیزایی که از این آقا می گی تو زندگی مشکلات زیادی رو ایجاد می کنه؟ ببین می تونی با این مسائل کنار بیای؟ اگر به این نتیجه رسیدی که نه نمی تونی. پس نفر بعدی رو نباید با این آقا مقایسه کنی و احساس کنی که شکست خوردی. چون به هر حال نمی تونستی با این آقا هم زندگی کنی. ولی به نظر من قبل از اینکه کاری بکنی، خوب فکراتو بکن. مزیت هاشو با معایبش بسنج. ببین کدوم واست ارزشش بیشتره. چون مطمئن باش تو با هر کس دیگه ای هم آشنا شی مشکلات ظاهری هم نداشته باشه، مطمئنا مشکلات اخلاقی خواهد داشت. مثل همه ما!
نمیخوام بگم چون تا حالا باهاش بودی پس باید ازدواج کنی
چون جلوی ضرر را هر جا بگیری به نفعه
و اون آقا نباید وارد این زندگی بشه که ضرر کنه
ولی حرفاتون کمی دارد داره
بعد از ۵ سال دوستی میگی قدش کوتاهه شکم داره و ...
ببینید این حرفایی که شما میزنید اکثرش در مورد ظاهر و کمی هم کلاس اجتماعی طرف هست
چیزی که اگر نه روز اول
ماه اول
یا در دیرترین حالت سال اول شما فهمیدید و دیدید
اما حالا موردهای بهتر اطرافت میبینی
حدس میزنی همکار پروجات بهت توجه داره و ...
یه جورایی بوی بی وفائی و نامردی هم میاد ...
حالا فکر میکنی اگه به کسی بگی ۵ سال با یکی دوست بودی بازم میاد خواستگاریت
۵ ساااااااااال:163:
یه دنیااااااااااااااااا ممنون که خوندین و جوای دادین:43::43::43::43::43:
پیدا جان و مسافر زمان عزیز من چه این آقا باشن چه نباشن با اون همکار پروزم ازدواج نمیکنم بهش جواب مثبت نمیدم. چون با اینکه یه سری خوبیا داره که میپسندم ولی رفتار مغرورشو قبول ندارم ونمیپیرم. بنظرم کنار اومدن با رفتار اونجوری برام سخت تر باشه.. ایکه سر هر بحثی من بخوام کوتاه بیام و برم جلو سخته مصلما.
راستی مسافر زمان فونتام نمیخواستم بزرگتر باشن فقط میخواسم سر تیترا بزرگتر باشن نا خواسته بعضی خط ها بزرگتر شدن. اونارو ملاک قرار ندین.
چیزی که تا حالا با این اختلاف سلیقه ها باعث شده بهم نخوره اخلاق ایشون بوده. اینکه فکر کاردم شاید نفر بعدی اخلاق خوبی نداشته باشه و نتونم باهاش کنار بیام.
و اینکه قیافه ظاهرشون خوبه واینکه هر زمان گفتم لاغر کن همش گفته باشه یه ماه زمان بده..
ولی چون جو خانوادش طوری هست که زیاد غذا میخورن خب مصلما باز چاق میشه خب.
و درباره قد هم خب آره دوس داشتم یکم بلندتر بود ولی خب هیچوقت کسی رو بخاطر 5 سانت قد بلندتر رد نمیکنم که خب این فقط در حد سلیقه بود که اینجوری بیشتر دوس داشتم.
دلیل شکم هم همینه که این چیزا واقعا چقد مهمه!!
این اختلاف سلیقه ها مهمتره یا مزایاش!!
یا اینکه این خوبیا چیزی نیست ومیشه تو افراد دیگه هم پیداشون کرد..
راستی پیدا جان دریاره این که میگفتی ظاهر این آقا رو روز اول یا ماه اول دیدی..
آره دیده بودم ولی پیدا جون این آقا فردی بود که خط اتوی لباساش خراب نمیشد.همیشه خدا مرتب و خوش پوش بود.من جلوش کم میاوردم. این قضیه ظاهر بعد اسنکه رفت سر کار پیش اومد. چون اگه به خودش برسه خیلی هم ظاهر خوبی داره.
حتی همون کاس اجتماعی هم از اول اسنجوری نبود آخه.. اینم بعد اینکه رفت سر کار تغییر کردش. انگار چون اونجا یا یه کارگر برخورد داره و جوش کلا اینجوری هست یه کارایی دیگه تو نظرش بر نمیاد..:316::316:
درباره شکم هم آره از همون اول شکم داشت و من از همنو اول ازش خواسته بودم مراعات کنه. و واقعا هم مراعات میکرد. خوبم میشد ولی بعدش دوباره بعد یه مدت.. :/
و درباره قد. بازم میگم گلم. درسته از همون اول قدشونو دیدم. بماند که اون موقع اصلا به نظرم کوتاه نبود:325: چون خودم هم قدم بلند نیست. النم خیلی دریاره اون موضوع حساس نیستم.در همین حد که دوس داشتم 5 سانت یلندتر بود حالا نشد هم نشد.:305:
ملاک انتخاب اول خلق و خوی طرفه بعد ظواهر
ظاهر یه چیز نسبیه
گیلدای عزیز موفق باشی:72:
مرسی monayi عزیز که جواب میدی:43:
کاش میشد یکی بگه این ازدواج درسته یا نه:302: کاش یکی از آینده خبر داشت:302:
میدونم این کاشا شدنی نیست. میدونم باید باید خودم فکر کنم تصمیم بگیرم:302: ولی واقعا نمیدونم:316: واقعا نمیتونم تصمیم بگیرم. نمیدونم چرا:323::323::323:
کاش یا اصلا دوسش نداشتم. یا مثل قبلا دوسش داشتم:302::302:
فک کنم من اینجا هم دارم با خودم حرف میزنم:302::302::302::302::302::302::302::302: :302::302:
گیلدای عزیز
ببین واقعا این مث خاهر بهت میگم اول و اول ملاک و بزار رو اخلاق که با این اخلاق میپسندی یا نه؟!!
ظاهر میتونی نغییر بدی مثلا نامزد من اوایل تیپ مردونه میپوشید که من زیاد دوست نداشتم کم کم نظرم گفتم اسشونم قبول کرد ولی اخلاق ک مهم
شاید ب دلیل همین 5 سال ارتباط بوده ک دچار تکرار و خستگی شدی!!ایشون هم همینطور؟!
بهتر یکم ارتباط کم کنی یا نه یه مدت تعطیل کنی با فکر آزاد نسبت به آیندت فکر کنی:)
مرسی تصمیم عزیز.
اخلاقش بنظرم خوبه.غیر یه چیزایی که خودش با صداقت گفتش که تو خونه و خانواده پیش اومده و زود عصبی شده پیش من زود عصبی نمیشه. یعنی از دست من نه. ولی نمیدونم بعدا با منم اینجوری باشه یا نه.
منظورم این نیست که فیلم بازی میکنه.نه واقعا ازم ناراحت نمیشه/ شایدم نمیخواد من ناراحت شم.
گلم حرف اینه که اینکه بخوای هی بگی این جوری بپوشی بهتره یا این رفتار..
یا اینکه نمیخوای اصلاح کنی. یا اینکه حواست باشه چاق نشی کار سختیه:316: واسه اینا میترسم..:302:
یه چیزیم خیلی دوس داشتم به بچه های همدردی بگم.:302:
مرسی. که بچه ها کمک میکنید ولی یه گله از بیشترتون:302:
بیشتر به فکر زن وشوهرایی هستین که مشکل دارن تا اونایی که هنوز ازدواج نکردن.
فقط رو حساب اسم دوستی که میاد روش. میگین رابطه بی تعهد .ولی خیلی از رابطه های اینجوری تعهدش خیلی بیشتر هم از رابطه های زن وشوهرا بوده.همینایی که میان میگن دوستن اگه میومدن میگفتن شوهرمه بیشتر بها میدادین.
فکر نمیکنید همینا اگه الان بهشون کمک شه درست تصمیم بگیرن میشه جلو یه تایپیک دیگه تو همدردی رو گرفت.
من نمیگم دوستی خوبه یا بده. ولی بنظرم مدیریت شه و کنترل شدش شاید بتونه حتی به آدما کمک کنه..
شاید اشتباه ولی نظر شخصی بود..
و sorry